Chelsea Fan Club
-
Malouda a BL-serleggel békét kötne Granttel
Bár az utóbbi hetekben tett nyilatkozataival kivívta trénerének ellenszenvét, Florent Malouda (képünkön) kész elásni a csatabárdot Avram Granttel, ha a Chelsea ma este Moszkvában megnyeri a Bajnokok Ligáját.
A francia világbajnoki ezüstérmes középpályás nemrégiben azzal vádolta a londoni kékek izraeli menedzserét, hogy szándékosan mellőzi, csupán epizódszerepre kényszeríti, ezért nem is tudja tudása legjavát nyújtani. A tavaly nyáron a Lyontól szerződtetett labdarúgó az idényben mindössze 16 mérkőzésen kapott szerepet a Chelsea kezdőcsapatában, egyáltalán nem elégedett Grant hozzáállásával.
- "Amikor Angliába szerződtem, tudtam, hogy megvan a képességem és adottságom, hogy a Premier League egyik legjobbja legyek. Csakhogy Grant mester nem bízott bennem, kevés lehetőséget adott, így nem is tudtam megmutatni, mit is tudok valójában" - nyilatkozta Malouda, aki egyetlen esetben kibékülne edzőjével.
- "Ha az orosz fővárosban legyőznénk a Manchester Unitedet, mindenképpen sikerként könyvelném el az idényt és kezet nyújtanék Avramnak" - tette hozzá Malouda, aki bízik benne, pályára léphet a vörös ördögök elleni álommérkőzésen.
-------------------------------------------
Remélem nem megy el, Zizou után ő a legnagyobb francia játékos (+ Ribery)...mikor tavaly megkérdezték tőlem, ki kellene a Chelseabe, egyből rávágtam, hogy ő...és erre pár hétre bejelentették, hogy leigazoltuk! :D
Remélem játszik ma és hozza a szokásos BL-formáját!
HAJRÁ CHELSEA!!!