Chelsea Fan Club
-
Lampard nem tárgyal az Interrel
Frank Lampard játékosügynöke kijelentette: a lapok értesülései falsak, középpályás nem tárgyal egyetlen klubbal sem.
A nemzetközi sajtó már eladta a Chelsea középpályását az Internek, Lampard ügynöke azonban gyorsan cáfolta az olaszok megkeresését. Ugyanakkor elismerte: a futballista egyelőre nem tárgyal jövőre lejáró szerződése meghosszabbításáról.
- "Nem tudom, hogy az Inter miért gondolja, hogy megszerezheti Lampardot. Velem még senki sem tárgyalt, pedig jó barátságban vagyok Massimo Moratti klubelnökkel, annak idején én vittem Milánóba Paul Ince-t és Patrick Vieirát is. Ha bármi lenne Lampard és az Inter közt, arról már én is tudnék" - jelentette ki Steve Kutner, a játékos ügynöke.
- Frank szerdán fontos meccset játszik, majd minden idejét családja körében tölti, erre ugyanis nem volt lehetősége édesanyja halála óta. Előbb a magánéletét kell rendbe hoznia, és csak azt követően kezd majd el foglalkozni a futballal. Akkor is előbb a Chelsea vezetőivel ül le tárgyalni, egyelőre egyetlen más klub megkeresése sem foglalkoztatja" - fűzte hozzá Kutner.
--------------------------------------------------------
Ezt tudtuk eddig is! :D
Reméljük sikerül minnél hamarabb megegyezni a hosszabbítással kapcsolatban!