Chelsea Fan Club
  • Japep

Drogba a Milant akarta

A Chelsea csatára legújabb önéletrajzi ihletésű könyvében beismerte, hogy már 2006-ban tárgyalni kezdett a Milannal.

Didier Drogba 2006-ban magángépén repült Milánóba, miközben a Stamford Bridge-en azt mondta, hogy fogorvosához megy. Az elefántcsontparti támadó Adriano Galliani alelnökkel és Paolo Maldini csapatkapitánnyal találkozott, és jelezte, bármikor kész csatlakozni a piros-feketékhez. Azonban Drogbát 2010-ig szerződés köti a Chelsea-hez, amely hallani sem akart eladásáról.

Drogba életrajzi művében azt is elárulta, hogy Jose Mourinho rájött a hazugságra, és nagyon letolta játékosát.

- "Nem tartottad a szavad, hazudtál nekem. Bíztam benned, de te azt hazudtad, hogy Párizsba mész fogorvoshoz, közben meg Milánóban tárgyaltál." – emlékezett egykori mestere szavaira Drogba.

---------------------------------------------------
    Érdekes...
    Most, hogy ezt így elmondja, arra lehet következtetni, hogy most már ittmarad pályafutása végéig...már ha igaz egyáltalán, nem csak egy pletyka.
    Én amúgy is azok közé tartozom, aki hisz abban, hogy Drogba marad...remélem igazam lesz! :D