Chelsea Fan Club
-
Invest #11055 De igazából nekem rögtön átfutott az agyamon, hogy a WH nyomta a manuret. Igazából nem gond, még így is pont egyenlőség van, hogy mindeki titeket nyom. Ennél többet még a Chelsea sem tud sajnos. Nem is ezért akartam válaszolni, hogy ezt elmondjam. Inkább az ba***** fel, hogy Te már rögtön előre meg mondod, hogy egy CFC fan se gondoljan erre. Szerintem a Chelsea megtesz mindent a bajnoki címért...most lehet mondani, hogy voltak hazai döntetlenek stb, de nem lehet egy egész szezonon át villogni. De véleményem szerint ígyis jobban megérdemli a CFC a bajnoki címet, mert igenis elég sok esetben kedveztek a manurenek a bírok. Többször mint nekünk :) És most itt van a West Ham is...ennyire nem rossz az a csapat, hogy így ellegyenek verve. Te biztos nem fogsz velem egyetérteni - és lehet pár CFC szimpatizáns sem - de a WH oda adta ezt a meccset. És megint mondom, hogyén ezt már elfogadtam ésnem írtam volna ezt le normális esetben. De ez már szerintem tényleg sok volt, hogy Te már akkor elkezded ennek az ellenkezőjét mondani, mielött egyáltalán valaki szóvá tenné.