Chelsea Fan Club
  • Japep

Grant: Helytelen nyilatkozat volt

Alan Curbishley, a West Ham menedzsere kijelentette, ő jobban örülne annak, ha a Manchester United nyerné a Premier League-t. Avram Grant szerint ez hiba volt és bízik benne, hogy West Ham nem adja oda a meccset a United-nek.

Az egyik legutóbbi újság szerint, Curbishley azt szeretné, hogy a Manchester megvédje bajnoki címét.

A West Ham United Szombaton az Old Trafford-ra utazik, egy esetleges manchesteri győzelem újra 3 pontra növelné a Chelsea hátrányát, akik Hétfőn a Newcastle otthonába látogatnak.

A Chelsea edzője, Avram Grant szerint Curbishley kijelentése nem komoly, miszerint melyik csapat nyerje idén a Premier League-t, de nem is hiszi, hogy a WHU átengedi a győzelmet a "Vörös Ördögöknek".

"Nem kételkedem a "Kalapácsosok" becsületességében és Curbishley tisztességeségében." - mondta Grant a Sky Sports News-nak.

"De azt hiszem, nem helyes ilyet mondani, mert a West Ham megverte a United-et az elmúlt három talákozójuk alatt."

"Nem gondolom, hogy jó dolog hasonlót nyilatkozni ilyenkor, amikor két csapat egyaránt esélyes a bajnoki cím elhódítására."

"Nem vagyok mérges. Nemtudom mit mondjak ezzel kapcsolatban. Mint már mondtam, ez nem volt helyes, de nincs okom kételkedni a becsületességükben."

"Az elmúlt két hétben rengeteg szóbeszédet hallottam. Például, hogy a bírók a United-del lesznek, az edzők szintén és azt is, hogy Curbishley Ferguson barátja."

"Sajnos a fejem most pletykáktól zajos, de elhatároztam, csak arra fogok koncentrálni ami nekünk fontos és továbbra is bízni a többiek becsületében."

Amikor megkérdezték, hogy mit gondol a Premier Leauge-ben lévő edzőkről, ki melyik csapatot favorizálja a bajnoki címre, Grant azt mondta, ez nem fontos.

"Nekem nincs kedvem ehhez. Mindegy, hogy az ellenfél trénerével a találkozó előtt vagy utána találkozom. A csapatom iránt jobban érdeklődöm." - tette hozzá Grant.

"Azt hiszem a West Ham-nek fontosabbak a saját eredményeik. Ha más kívánságaik is vannak, akkor őket kell megkérdezni ezzel kapcsolatban."

Forrás: www.skysports.com

----------------------------------------------
    Ez aztán szép...és még nem is egy SS.hu-ról van... :S
    Hogy lehet ilyet mondani? Még ha nem is igaz, akkor is, most már el lehet mondani, hogy tényleg odaadták a meccset...
    És mindezt úgy, hogy az utóbbi 3 meccsükből oda-vissta verte őket a WH.

Nem is beszélve arról, ha tényleg igaz, és nyer a MU - na akkor mit gondoljunk???
    :(