Chelsea Fan Club
-
A bajnokságban mondhatni már csak rajtunk van nyomás, azt tényleg csak elveszíteni tudjuk, ti tulaldonképpen az "esélytelenek nyugalmával" játszotok ott, persze képletesen, de ők is tudják már, nem a saját kezetekben van ott a sorsotok.
Egyébként az, hogy most itt lehetünk, (a döntőben) az most nem Ronaldonak köszönhető, hanem annak, hogy nekünk van most a világ egyik legjobb védelme. A döntőben a MU drukkerek közül senki sem - én legalábbis biztosan nem - Ronaldotól várom a nagy alakítást, hiszen ő az ilyen óriási meccseken nem nagyon szokott villogni. Inkább bízom Rooneyban, Scholesban, vagy Carrickben, de ha így vesszük, akkor ti ott nyugodtan bízhattok Essienben és Drogbában, talán még jobban. Szerintem tökéletesen kiegyenlítettek az esélyek, (persze gondolom a bukik többet fizetnek majd egy Chelsea győzelemért, de őszintén szólva nem értem, miért) de szerintem ott senki sem fog majd azzal foglalkozni, hogy itt most kitől, mit várnak. Két olyan csapat játszik még, ahol a játékosok legnagyobb része még sosem nyert BL-t, és hihetetlenül teng bennük a bizonyítási vágy, a sikeréhség. Mellesleg egy Bl döntőben szerintem nincsenek nagyon esélyesek, ha a Shalke ellen játszana valamelyikünk, akkoris picsa nehéz lenne...