Chelsea Fan Club
  • II Rocky II
    an***d táncol arra.csak most ha nekünk nem jött össze akkor mia fa**t ne drukkoljak másnak?bazz te nem vagy normális...a blben barcának drukkolok... a bajnokságba meg senkisenk.. döntetlenre drukkoltam..XD
    de nyert a chelsea..utolag örülök neki mert sok mu-s már elkönyvelte a bajnokságot (hogy már megvan,na most koppantak)
    meg johogy bl-be go blues -t nyomok mert a liverpoolt utálom mint a fenét.,ennyi.olyan nagy baj hogy drukkolok másnak is? nem vagyok olyan arseanl drukker aki ha a csapata nem nyert akkor nem drukkol másnak.(csak mert ősi ellenség azért ne drukkoljak nekik. -.-)
    bl döntőbe meg barca-chelsea-n a barcanak drukkolok.
    vmi gond van még?
    ui.: na jo egy picit a mu nak de csak azért mert hogy a chelsea otthon veretlen és jo lenne ha csak mi maradnánk a bjanokság végén azzal a stattal hogy veretlenek odahaza egész szezonban...szal ennyi :D
    (meg vhogy a chelsea topicba szerintem értelmesebb emberek vannak mint amott -.- (persze tisztelet a kivételnek )(főleg a multkori értelmetlenség dömping tette be a csucspontot:D(namegazondtam de rem.érted..báár ::D