Chelsea Fan Club
-
Grant büszke a játékosaira
Avram Grant érzi, hogy nyomás alatt tartották a Manchester United-det, miközben legyőzték őket 2-1-re. Ugyanakkor Grant részvétét ajánlja Frank Lampard-nak.
Grant elismerte nagyon boldog volt, hogy otthon tartották a három pontot és ezzel pontban utolérték a listavezető MU-t.
"Tettük azt, amit nekünk tennünk kellett, nyertük a játékot a MU ellen. Azt gondolom nyomás alá helyeztük őket. Győztünk és én boldog vagyok!" - mondta Grant.
A United jobb gólkülönbségének köszönhetően két játékkal a vége elött még mindig vezeti a bajnokságot, de Grant optimista a végkimenetellel kapcsolatban.
"Nekem hinnem kell ezekben a dolgokban. Nem könnyű két játékot nyerni, amikor rád ekkora nyomás nehezedik."
Mourinho távozása óta Grant sok kritikát kapott, de ő csak dicsérni tudja játékosait.
"Nagyon büszke vagyok arra, amit ebben az évben tettünk. Vertük az Arsenal-t és ma a MU-t. Ma nagyon jó labdarúgást játszottunk"
Ugyanakkor az izraeli tréner részvétét ajánlja Lampard-nak, aki ma édesanyja halála miatt nem lépett pályára.
"Ki akarom fejezni az együttérzésemet Frank-nek, aki ma nem volt itt. Rá gondoltunk a mérkőzésen. Nem könnyű elveszteni egy mamát."