Chelsea Fan Club
  • sygmaBlueJersey
    balljuggler végre osztja a véleményemet,hogy a chelsea-nek csak iszonyat csatárra van szüksége,minimum 1 re!mert drogba tényleg nem kóser mostanság NAGYONNAGY bánatomra,mintha már kedvetlen lenne a chelsea-nél ,mintha már tudná h ugysem marad itt(bar a wigan elleni meccsen a kispadnál jól elhülyültek SWP és makelele-vel:D) a középpálya az felülmúlhatatlan SZINTE,lampard essien ballack,a vilag egyik legjobb középső középpályásai,(pár év és sztem mikel is az lehet)j.cole a szélen tökéletes,malouda is jó lenne sztem ha végre beépülhetne, a védelem közepe tökéletes,sztem alex terry a jobb páros,mint ha carvalho lenne JT melett,nekem kicsit instabilnak tűnik carvalho,iszonyat hibákra képes.Bridge-et nagyon birom igazi wingerback,jobb hátvédnek kéne sztem vki, daniel alves akit már rég terveznek.ferreira sztem már nem kéne nekunk,beletti meg nemigen foglalkozik a védekezéssel inkább jobbszélsőt játszik önkényesen.Én személy szerint annak örülnék a legjobban ha S.Sinclairt szépen visszarendelnénk mielött még vmi fasz a chelsea-nél eladná, őt, és di santo-t szépen beépíteni mint bojant a barcaba, megvenni agüero-t v vmi hasonló ballábas máyert. ugyhallottam david villa is szóba jöhet, na szívesen látjuk őt is sztem:D MESSIT ACHELSEA-BE