Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
NOOOOOOO:S:S:S:S O-1 vezet a MU

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Ballck, Robben sérült, nem?
de tényleg sokan hiányoznak mind2 oldalról

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
nagyon sokan hiányoznak 😞
na mindegy HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Nuno88
na hajrá, hiányzik Shevchenko 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

asfa
Drogba?Sevcsenko?Ballack?Robben? :S

HAJRÁ CHELSEA!!! GO BLUES!!!

Japep
CHELSEA - Manchester United
- FA Community Shield -
- ma 16:00 - Sport1 -
- vezeti : Mark Halsey -

CHELSEA: (4-3-3)

Cech
G.Johnson - Carvalho - Ben-Haim - A.Cole
Obi Mikel - Essien - Lampard (c)
SWP - J.Cole - Malouda

Cserepad: Cudicini, Hilario, Diarra, Harry Worley, Sidwell, Scott Sinclair, Pizarro

Manchester United: (4-4-2)

Van der Sar - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Ronaldo, Carrick, O'Shea, Silvestre - Rooney, Giggs

Cserepad: Kuszczak, Pique, Eagles, Martin, Fletcher, Bardsley, Nani

------------------------------------------------------------
Ahhoz képest elég tartalékos a csapat, mondjuk nem egy nagy kupa...de azért mégis jó lenne!

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Persze... <#eljen>

Ma kemény lesz... HAJRÁ CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
a lenti szöszenetet vki elolvasta vagy hiába írtam😄

bigfoot
jaja,Hajrá Chelsea!!

asfa
köszkösz 😊 énis
HAJRÁ KÉKEK nyernünk kell!!

Nuno88
na ma sok sikert nektek, Sheva gólt várok 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bigfoot
így a szezon kezdete elõtt,mikor szerintem a legerõsebb a csapatunk a BL és a Bajnokság megnyerésére írok egy kicsit a keretünkrõl

Kapusok:hát sztem a kapus poszton nagyon erõsek vagyunk,itt van a világ második legjobb kapusa (elsõ Buffon,Petr szerint is😊,és a második számú kapusunk is nagyon tapasztalt jó kapus,

1 Petr Cech
23 Carlo Cudicini
40 Henrique Hilario

Védelem:elõzõ szezonban itt voltak a legnagyobb problémáik,amit szerintem az új érkezõ játékosokkal sikerült megerõsíteni és egy nagyon erõs védelem állt össze,mind a 4 poszton 4+4 hasonló szintû játékos vár bevetésre,szóval remélem nem kerül olyanra sor hogy egy kp és egy jobb oldali védõnek kell majd középpen játszania egy rangadón!

26 John Terry
6 Ricardo Carvalho
3 Ashley Cole
18 Wayne Bridge
20 Paulo Ferreira
22 Tal Ben Haim
2 Glen Johnson
Alex

Középpálya:legerõsebbek sztem itt vagyunk,a világon az egyik legerõsebb középpálya nálunk van,mind támadó,mind védekezõ és mind szélsõ játokosokat beleértve

4 Claude Makelele
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
9 Steve Sidwell
10 Joe Cole
12 John Mikel
13 Michael Ballack
15 Florent Malouda
16 Arjen Robben
19 Lassana Diarra
21 Salomon Kalou
24 Shaun Wright-Phillips

Csatár😄rogba sztem az egyik legjobb formában lévõ csatár a világon,nagoyn jól ment neki a játék,sajnos Sheva nak problémái voltak a beileszkedéssel remélem idén neki is jó szezona lesz,problémák sérülésekkor adódtak ugyanis nem volt csere csatárunk!ennek a problémának kiküszöbölésére igazoltunk is egy játékost,aki cserepadról beállva tudja nyújtani a megfelelõ teljesítményt!

11 Didier Drogba
7 Andriy Shevchenko
17 Claudio Pizarro
49 Scott Sinclair

és még a tartalékból pár játékos aki szerintem a Liga Kupában veszik majd ki részüket a küzdelembõl:
51 Sam Hutchinson
48 Michael Woods
50 L Sawyer
50 Lee Sawyer

Összegezve a csapatunk nagyon erõs,rendelkezünk megfelelõ számú minõségi cserével így nem eshetünk az elõzõ szezon hibáiba,és megnyerjük a BL -t és a Bajnokságot! GO BLUES!!!!!!!

bigfoot
Hajrá Chelsea!

bigfoot
szegény Lamps😞,mielõbbi gyógyulást neki!!
7végén mecs!!!!!!ááááá

asfa
<#worship><#worship><#worship>GO BLUES

Japep
IFFHS Klub-világranglista:
Top 350 (1st August 2006 - 30th July 2007)

.
2. (2.) Chelsea - England/4 - 285.0
.
.
.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Lampard törött lábujjal is harcra kész!

http://users.atw.hu/chelseafanatics/kepek/hirek/chelsea/jatekosok/lampard/04.jpg

A Sky Sport internetes sportoldal úgy értesült, hogy Frank Lampard eltörte a nagylábujját a bal lábán. A Chelsea FC ezt a hírt megerõsítette, de bejelentette azt is, hogy a sérülés nem komoly és Lamps játszani fog a hétvégén.

----------------------------------------------------

A sérülés nem új! Valószínûleg még Amerikában sérülhetett meg Lampard 3 héttel ezelõtt. A sérülést észrevették akkor, de mivel Lampardot nem hátráltatta a munkában, így nem gondolták, hogy el is törött a lábujj. Franket tegnap délután küldték el röntgenvizsgálatra, és rögtön kiderült az igazság.

Elõször arról szóltak a hírek, hogy valószínûleg Lamps nem játszhat a hétvégi Szuperkupa-döntõn, és szinte már biztos az is, hogy a Premier League nyitófordulójában sem léphet pályára a Birmingham City ellen.

Aztán kiderült, hogy a Chelsea lépett, és keresztül vágott minden beindulni látszó pletykát Lampard jövõjérõl kapcsolatban: Frank játszani fog a Community Shielden! A sérülése nem komoly, így nem kell kihagynia a szezon elejét sem.

Az angol középpályásunk pályára lépett az összes felkészülési meccsünkön, és részt vett minden tréningen Mourinho irányítása alatt.

"Bármilyen spekulációt félretéve, Frank Lampard nem szenvedett nagy sérülést, csak az egyik csont tört el a bal lábának nagylábujjában valószínûleg az amerikai túra alatt." - olvasható a Chelsea hivatalos álláspontjában.

"A sérült lábujj nem igényelt semmilyen fájdalomcsillapító injekciót, és a játékost sem zavarta a játékban, így Frank részt vehet a hétvégi Szuperkupa-mérkõzésen, és ott lesz a bajnokságban is." - zárta a sort a drukkereknek rendkívül jó hír.

Forrás: www.skysports.com, www.chelseafanatics.atw.hu

bigfoot
nah faja!
szép volt Drogba!

Japep
FT Brondby <0 - 2> Chelsea
61' <0 - 1> D. Drogba
85' <0 - 2> D. Drogba

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
bazzeg de kemény :| idén vennem kell egyet sárgát fehéret mindet 😊

Japep
A 2007/08-as 3.számú mez:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
nem baj,még meg a csapatépítés
Ballack ot várom mikor tér vissza

asfa
hát ez "szép" .. nembja
nemsoká szuperkupa HAJRÁ CHELSEA!!!

Japep

88' Rangers <2 - 0> Chelsea

85' <1 - 0> N. Novo
86' <2 - 0> F. Sebo

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Szerintem max a felkészülési meccseken...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Hutchinson játszott elõzõ szezonban?

Japep
26' Rangers <0 - 0> CHELSEA

CHELSEA: (4-4-2)

Cech
Diarra - Terry (c) - Ben Haim - Glen Johnson
J.Cole - Sidwell - Lampard - Malouda
Shevchenko - Drogba

Cserepad:
Cudicini, Hilario, Ferreira, A.Cole, Carvalho, Hutchinson, Obi Mikel, Sinclair, Wright-Phillips, Pizarro

Rangers: (4-4-2)
McGregor - Hutton, Weir, Cuellar, Papac - McCulloch, Hemdani, Ferguson (c), Adam - Darcheville, Boyd

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
Terry most már hivatalosan is aláírta új 5éves szerzõdésését!
már csak Lampard nak kell

bigfoot

Mourinho: Beniteztõl sokat várnak Komment: 13
Írta: Balazska7 | Kategória: Nyilatkozatok | 2007/07/26 12:09

A Vörösök fõnöke már körülbelül 40 millió fontot költött ezen a nyáron, hogy Fernando Torrest, Ryan Babbelt és Yossi Benayount a játékosai között tudhassa.

És Mourinho kitart abbéli reménye mellett, hogy Rafa véget vet a Liverpool 17 éves nyeretlenségének a bajnoki címet illetõen - ez minden bizonnyal nagy szó lenne.

"A nyomás erõsödött a Liverpoolon, mert ebben a pillanatban, nem tudnak másokra mutogatni." - mondta a londoniak fõnöke.

"Eddig mondhatták: 'Ezek a srácok (az ellenfeleik) annyi pénzt költenek, hogy muszáj nyerniük.' Ebben az évben már máshogy kell beszélniük. Mától nagyobb a felelõsség rajtuk, és nagyobb az elvárás is velük szemben."

"Az elmúlt 3 év két fõszereplõje a bajnokságban a Chelsea és a Manchester United volt, és hosszú idõ telt el azóta, hogy a Liverpool diadalmaskodott az angol csapatok felett. Így az egyik fõ cél a Premiership megnyerése."

"Mi szintén ezt akarjuk, ezzel nincs gond. De 4 év telt el Benitez irányítása alatt, és akarják a bajnoki címet. Nem is próbálják rejtegetni - Rafa, a játékosok, mindenki a végsõ gyõzelemrõl beszél."

"Úgy gondolom, az elõzõ szezon gyõzelmikényszere frusztráló volt a számokra, de most van egy jó csapatuk, jó játékosokkal, tehát jobbak lesznek."

José szerint a Tottenhamnek is fontos szerepe lesz a végjátékban.

"Ez csak egy személyes vélemény, de több játékosuk húzza magára az angol válogatott mezt, mint bármelyik klubé: Paul Robinson, Ledley King, Michael Dawson, Aaron Lennon, Jermain Defoe, Darren Bent, ez egy nagyon jó játékoskeret." - tette hozzá Mourinho.

"Õk sok pénzt költöttek, és megtartották az összes fontos játékosukat, az élen Dimitar Berbatovval, akirõl mindenki azt gondolta, hogy távozni fog. Õrájuk nem fog semmilyen nyomás nehezedni, ezáltal ott lehetnek, és megnehezíthetik a dolgunkat."

"Ugyanez a helyzet az Arsenallal. Igaz már nincs ott Thierry, de az elõzõ szezonban is játszottak nélküle, és vannak nagyon-nagyon fiatal játékosaik, akiket remekül tud összekovácsolni a mester az idõsebb, tapasztaltabb játékosokkal."

"A Manchester United alapvetõen megtartotta az elsõ számú csapatát, és még erõsítettek Nanival, Andersonnal és Owen Hargreaves-el. Ha Carlos Tevez is odaigazol, egy újabb gyöngyszemet szereztek. Nagyon szépen dolgoztak a nyáron."

"Volt pénzük, h elköltsék, és el is kültötték. Emlékszem, mikor a Chelsea költött ennyi pénzt, mindenki felugrott a székébõl. Én nem ugrálok, ha mások költekeznek. Azt csinálnak a pénzükkel, amit akarnak."

"A bajnoki címért folyó verseny fõ résztvevõi ezek a csapatok természetesen, de még mindig úgy gondolom, hogy a Chelsea játékosai a legjobbak a világon."

forrás:Chelsea Fanatics

Japep
85' Feyenoord <1 - 1> CHELSEA

45' <1 - 0> Hofland
80' <1 - 1> Lampard

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Fi.: Feyenoord Rotterdam <1 - 0> Chelsea

45' <1 - 0> K. Hofland

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
jó hír hogy Mourinho jól érzi magát!
jövõre BL és Bajnoki cím!!!!

Japep
Feyenoord - CHELSEA
ma 19:00 - felkészülési mérkõzés
vezeti : R.Bossen

Feyenoord: (4-4-2)
Henk Timmer
Theo Lucius, Ron Vlaar, Kevin Hofland, Tim de Cler
Jonathan De Guzman, Nuri Sahin, Giovanni Van Bronckhorst, Royston Drenthe
Roy Makaay, Andwelé Slory

CHELSEA: (4-3-3)

Cech
Ferreira - Carvalho - Ben-Haim - Johnson
Sidwell - Obi Mikel - Lampard (c)
SWP - Sheva - J.Cole

Cserepad: Cudicini, Hilario, Hutchinson, Diarra, Sinclair, Malouda, Drogba

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Pizarrot bemutatták

Claudio Pizarrót hivatalosan is bemutatták miután kedden a csapattal elõször edzett.

A 28 éves csatár késõn csatlakozik a csapathoz mert Peruval játszott a Cop Americán és a negyeddöntõig jutottak.
Claudiót megkérdezték, hogy mit gondol mit tud adni a csapatnak, és válaszolt: "A legjobb tudásom szerint fogok játszani , a tapasztalat európában sokat ér és nekem az van."
Bayern München-be hat szezont töltött.
Abban a hat szezonban Pizarro szerzett 70 gólt 174 meccsbõl, és 45-ször játszott a válogatottban.

"Pizarro nagyon jó játékos és õ olyan focista, akire nekünk szükségünk van" - mondta a menedzser.

José Mourinho menedzser örül az érkezésének, Tal Ben Haim-ot, Steve Sidwell-t és Florent Maloudát követõen Pizarrot is leigazolta a Chelsea amelynek ez a 4. igazolása.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az idõ meglágyítja Mourinho-t

"Ebben az évben sokkal lágyabb leszek, igen lágyabb. Gondolkoztam rajta és ezt akarom tenni. Az vagyok, aki vagyok, de az emberek arra használják a személyiségemet, hogy valami valótlant hozzanak létre. Ha érzelmes vagyok, vagy reagálok valamire, azt hiszem az nem fair, hanem normális. Viszont az elmúlt pár év alatt, az emberek egy olyan közképet alkottak rólam, amely nem helyes. Nem kellene ezt etetnem. Ehelyett lágy leszek.

Semmit sem bánok az életemben. Még a hibákkal is, amelyeket elkövettem, az életem, a karrierem fantasztikus. Csupán úgy érzem ez egy más pillanat számomra. Négy év egy klubnál megváltoztat dolgokat. A karrierem kezdetén mindig kész voltam a váltásra. De boldog vagyok itt a Chelsea-nél, hát miért váltsak? Egy játékos karrierje nagyon rövid és mindent egy napon kell megtenniük, mert bumm, és a karrierjük véget érhet. Az én karrierem még fiatal és sok-sok évem van elõttem. Nem kell sietnem. Nyugodtnak, lazának, pihentnek kell lennem.

Nem fogom megölelni Arsène Wenger-t, mivel õ nem egy közeli barát. De mondhat, amit akar rólunk. Reklamálhat sok minden miatt, ahogyan régen. Nem állok készen, hogy reagáljak. Csak a munkámra akarok koncentrálni. Figyelem az ellenfeleinket, mivel tudnom kell, hogyan játszanak, de az nem érdekel, hogy mit mondanak. A kapcsolataim más emberekkel nem fog megváltozni. Az üveg borom Ferguson-nal mindig megmarad, a kézfogásom Wenger-rel mindig kézfogás marad. Semmi probléma.

Ez az elsõ alkalom, hogy egy negyedik szezont kezdtem egy klubnál, de mindig is ez volt a szándék. Az elsõ találkozón Peter Kenyon-nal, Roman-nal és Eugene Tenenbaum-mal három évvel ezelõtt 2015-ös 2016-os kitûzésekrõl beszéltünk. Most is abba az irányba megyünk. Jó munkát végeztem három éven át a Chelsea-nél és többet akarok. Köztem és a klub között jók a dolgok, nagyon jók, és minden tökéletesen tiszta. Értjük egymást és közös a projektünk.

London csúcs város – senki sem zavar és az életem egyszerû élet. Nem járok hülye helyekre és eseményekre állandóan. A gyerekeim, mint bármely mások, és az édesanyjuk Tami egy csúcs anya, mindig nagyon védelmezõ. Olykor nem szeretem, ha együtt vagyunk – például a portugál tengerparton éppen homokvárat építünk – és az emberek odajönnek beszélgetni hozzám. Amikor elõször elmentünk Euro Disney-be velük, utána azt mondták, hogy többet nem akarnak velem jönni. Hazaviszem a munkámat, de a feleségem több mint 20 éve van velem és ismer. Kiszagolja már, ha térre van szükségem."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
lampard ugye marad?😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

chelseafan
Abel Xavier. 😉

Japep
Jaja...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

báttyó02
az a xavier az a xavier? 😄
mármint aber vagy mi a rendes neve

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A ChelseaFantics.atw.hu megválasztja az Év Gólját a 2006/07-es szezonban. 8 jelölt, 8 fantasztikus gól. A gólok a honlapon megtekinthetõk. Szavazz te is!
www.chelseafanatics.atw.hu

bigfoot
hát jó lenne ha így lenne,mármint nem azért mert madridban jár😞!

Japep
Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep
Mourinho: Robben sérülés miatt nem játszott!

Mint már köztudott,hogy a Chelsea csapata megverte a Los Angeles Galaxy csapatát, egy bõdületes Terry góllal.

Beckham is pályára lépett, a lefújás elõtt 12 perccel. José azt is elárulta, hogy Robben sérülése miatt volt távol.

A portugál edzõ véleménye a meccsrõl:
"Eléggé kemény meccs volt. Az eredmény az lehetett volna, ha a sok helyzeteinket gólra váltjuk. Sokkal jobban szeretem a nehéz mérkõzéseket, mint a lazábbakat!"

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
<#worship><#worship><#worship>

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
sajna Robben nincs😞
Grat a csapatnak!Terry sérülése akkor nem komoly😊

Japep
Los Angeles Galaxy <0 - 1> CHELSEA
gól: '48 Terry

LA Galaxy (4-4-2):
Cannon; Roberts, Xavier, Harden, Jazik; Jones (Kirk 55), Gray, Donovan (c), Martino (Glinton 71); Pavon (Vagenas 60), Gordon (Beckham 77)

Chelsea (4-4-2):
Cech (Cudicini h-t); Ferreira (Shevchenko h-t), Carvalho, Terry (c), Ben-Haim (Mikel h-t); Wright-Phillips (J Cole h-t), Essien, Lampard (Sidwell 72), Malouda (Johnson 72); Kalou (Makelele 60), Drogba (Hutchinson 88)

Harmadik gyõzelmét is megszerezte a csapat. John Terry a 48. percben szerezte a gólt - második gólja az USA-ban. A második félidõben támadó 4-3-3-ra állt át a csapat, Essien és Malouda a védelembe került vissza, John Mikel Obi és Joe Cole jött be Ferreira és Tal Ben Haim helyére. Többnyire a kékek uralták a játékot és a gól után több lehetõségük is akadt. Drogba találatát vitatható les miatt nem adta meg a játékvezetõ.
Következõ felkészülési mérkõzés szerdán lesz a Feyenoord ellen Londonban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Paris Hilton a Chelsea körül legyeskedik

Az Amerikában túrázó angol focicsapat felkeltette a tengerentúli hírességek érdeklõdését.

A Chelsea gyõzni tudott tengerentúli túrája elsõ két mérkõzésén, és szombat este hasonló folytatásra készül a legfelkapottabb amerikai együttes, a Los Angeles Galaxy ellen is. A Galaxyban várhatóan nem léphet pályára David Beckham, aki bokasérülése miatt egyelõre nem tud teljes értékû edzésmunkát végezni, pedig a szurkolók jelentõs része nem az angol együttesre kíváncsi, hanem a debütálásra készülõ középpályásra.

A meccsre készülõdõ Chelsea-focistáknak nemcsak a szurkolók fokozott érdeklõdésével kellett megbirkózniuk a napokban, hanem a Los Angeles-i hírességek is kíváncsiak voltak a világ legjobb focistáira. Terryékhez lépten-nyomon csapódott néhány sztár, elsõsorban a hölgyek legyeskedtek a futballisták körül. Paris Hilton a teljes csapatot szerette volna megismerni, de rajta kívül vendég volt az edzõtáborban Serena Williams, Kimberley Stewart, vagy Victoria Hervey is, akikre - természetesen - egytõl egyig örömmel szakítottak idõt a futballisták.

Érdekel valakit (2004/05-ös hazai) mez 8000-ért xl-es méretben