Chelsea Fan Club
  • sygmaBlueJersey
    igen tudom hogy ingyen jött,meg hogy önmagában kit zavar nem - maximum közönbös vagy még + is lehet h érkezik/nek ilyen csatárok csak van egy dolog, másoktól elveszik a helyet pontosabban, ugye ha már jött pizarro stb ugy érzi a manager, a csapat scout-erei, hogy van elég emberunk nincs szükség zseni fiatal gyerekekre vagy akár már beérett de könnyen beilleszkedő emberekre.Az meg hogy adriano pletyka hát persze általában ezek mind csak pletykák, dehát ha már hírbe hozzák velunk csak volt egykét megjegyzés akár csak a játékostól is. egyébként meg sok hírt találtam még régebben ami sajnos csak pletyka pl Kerlon,Lulinha chelsea-hez való igazolásáról. biztos vagyok benne h pl ez a két játékos nemsoká europába jön és nem nálunk köt ki akar csak az egyik:( egyébként amiben lehet is még ráció az a palermo-s Amauri leigazolása, mert még a bbc-n is volt cikk róla, azok pedig nem sűrűn írnak bulvart.Adriano egyébként egy nagyon jó focista csakhát ahogy hallottam drog+alkohol problémái vannak vagy voltak,ami még nem jelent semmit,mert Mutu is kilábalt a drogból és látjuk milyen jól megy neki.Csak adriano szerintem pont olyan lébecoló mint ronaldinho,ezért adta kölcsön az inter.Sajnos mert ritka az ilyen jó fizikumu bal lábas csatár,ha drogba megy pont ilyenre is szuksege van a csapatnak,csak kicsit meg van hízva:S