Chelsea Fan Club
  • Japep

Chelsea: Sheva marad, Grant távozhat

Avram Grant, a Chelsea menedzsere felkészült arra is, hogy a klub vezetői megköszönik neki eddigi munkáját és új szakvezető után néznek.

Andriy Shevchenko távozása már jó ideje beszédtéma a Chelsea-nél, az ukrán csatár alig kap lehetőséget a bizonyításra, a Milan azonban szívesen látná ismét soraiban. Adriano Galliani, az olaszok alelnöke már tényként számolt be Sheva szerződtetéséről, Avram Grant azonban úgy véli, a támadó a következő szezonban is a Kékeknél játszik majd.

- "Szeretnénk megtartani a jelenlegi keret játékosait a következő szezonra, éppen ezért úgy gondolom, Shevchenko nem igazol el a klubtól. A saját sorsomról azonban egyelőre nem tudok nyilatkozni, megmondtam a vezetőknek, hogy ha bármilyen kritikát meg tudnak fogalmazni a munkámmal kapcsolatban, tegyék meg, és már itt sem vagyok." - nyilatkozta Grant.

---------------------------------
    Én nagyon remélem, hogy Sheva marad, nagyon szimpatikus ember. Nem panaszkodik (pedig lenne rá oka)...egy újságban interjút adott, és amiket abban írt, az nagyon nagy játékosra vall.
    Remélem ma játszik...nagyon! :D

Granttal emberileg semmi bajom, ő is szimpatikus ember...remélem összejön neki legalább egy trófea! HAJRÁ!