Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
  • John Cena
    #1670
    Az Everton és a Benfia a legesélyesebb Gera Zoltán leigazolására, így az esély arra, hogy Gera a WBA-ban marad, egészen minimális. A liverpooli és a lisszaboni egyesület is az UEFA Kupában indulhat jövőre, ám ezen két klubon kívül a Bolton, a Middlesbrough, a Wigan és a hírek szerint még a Newcastle is érdeklődik iránta.
    - Tisztában vagyok a Benfica ajánlatával - mondta Gera -, az ügynököm beszámolt róla, és nagyon örülök neki. Óriási klubról van szó, általában a BL-ben játszanak, és nagyszerű játékosaik vannak, csak jókat mondhatok róluk. Több ajánlatom is van, a legtöbb Angliából, de nekem senki előtt sincs csukva az ajtóm, és a legjobb ajánlatot választom majd ki.
    A WBA-nál remélik, hogy Gera távozása nem hagy majd nagy űrt a csapatban, és máris új igazolásokon törik a fejüket. A lehetséges érkezők: Do-Hoen Kim, Radoslaw Majewski és Graham Dorrans.
    Ráadásul kapusposzton is erősödhet a birminghami alakulat, a hírek szerint ugyanis a Manchester United kölcsönadja harmadik számú hálóőrét, Ben Fostert.