peszike#73
Sziasztok!
Unalmas oraimban a munkahelyemen talaltam ezt a forumot, es csak csatlakozni tudok a TP-maniahoz :). En tavaly osszel kezdtem olvasni, szoval meg egesz uj vagyok, es nem is olvastam tobbet mint 2-3at, de most nagyon belehuztam.
Jelenleg az Egyesult Allamokban tanulok aminek egy nagy elonye van: itt megvan minden TP, sot, meg az egyetemi konyvtarban is van egy csomo. Amit eddig itt olvastam a Witches abroad, az Interesting times,a Truth, most olvasom a Jingot es mar a kezemben van a Thief of Time is. Eleinte egesz nehezkesen ment az angol de hamar bele lehet jonni es a poenok is nagyon jol erthetoek. De azert meg jo hogy olvastam elotte magyarul egy parat mert nem biztos hogy leesett volna a Sapient Peartree (amire szerintem ugy egyebkent fantasztikus a magyar forditas!).
Szoval ha valakit erdekel hogy mik tortentek azokban a konyvekben amik meg nincsenek angolul szivesen meselek, de nem szeretnem senkinek leloni a poent :).
Itt a konyvek olyan $5-6 (1000-1200 Ft) dollar korul vannak ami szerintem egy egesz korrekt ar, meg vannak olyan konyvesboltok amiben van kavezo, es leulhetsz olvasgatni a konyvet anelkul hogy megvenned. Sajnos az egyik kozeli konyvesboltot bezartak ugyhogy ezt a rendszert most nem nagyon hasznalom de azert ez nagyon jo.
Ha valakinek elete vagya hogy kell angolul a konyv tudok innen segiteni megszerezni, nem is nehezek ugyhogy postan se hiszem hogy draga lenne. Na varom am hatha van kerdes meg mindenkinek hajra TP!