• gz8
    #25
    Szenzációhajhászás, semmi több.

    He said: "I'm sure that just the odd barbecue during the summer is not going to have any effect. But if you have a barbecue once or twice a week through the summer, and all crowd round it and inhale the fumes then over 10 or 20 years maybe that would do something."

    Azt mondta: "Biztos vagyok abban, hogy a nyári hússütésnek semmi hatása nincs. De ha egész nyáron hetei egy-két hússütés alkalmával az összes résztvevő belélegzi a füstöt, akkor 10-20 év alatt lehet, hogy lenne hatása."

    Ennyi. Csak el kell olvasni, miről is van szó, és nem a hisztit kelteni.
    A 10-20 év nagy idő, és a maybe a kulcsszó, tehát ő is csak spekulál.
    Mit gondoltok, hány tonna dioxinnak kellett volna képződnie az emberiség több ezer éves történelme során? Már az ősember is sütötte a húst, és a középkorban sem nyersen ették. Nem ártana logikusan végiggondolni az egészet.

    Myth busted.