Janek81#49
Nem, nem használok gyors gépet. Proci 900-as szeleron, lapon 3x128 MB mem (2x133 és 1x100, így 100-on megy mindhárom). Sajna közelében sincs a mai átlag(on aluli) hardcore gamer gépeknek (bár én sem vagyok hardore gamer, nem szoktam játszani). És XP fut rajta, előtte 98, ME, 2000. Pár hónapja kötöték be az ADSL-t, azóta leszámítva a restartokat (3-4 naponta, korábban legfeljebb újraindtást igénylő prg telepítése miatt, legutóbb a VGA ventit olajoztam, mert elkezdett megen zümmögni) gyakorlatilag nonstop be van kapcsolva. Hozzá kell tenni, hogy a gépemben megvétlől számítva csak a VGA lett lecserélve, ezen kívül minden az eredeti configot tartalmazza. Így alkalmam volt egy confin kipróbálni és használni a fent sorolt vindózokat (bár a 2000 nem sokáig volt fent, azt nagyon nem szerettem). Szal van összehasonlítási alapom, nem csak a levegőbe beszélek, amikor kijelentem, hogy XP a nagyobb gépigényét leszámítva szinte mindenben jobb elődeinél.
A longhornt én is mindenképp ki fogom próbálni, de ha a megjelenéséig nem tudok hardverre költeni, akkor valszeg megmaradok az XP mellett.