Csaba#47
Ha olyan gépet használsz, ami gyors (ez kb. olyan 512 mega ramnál kezdődik és a csillagos égnél végződik), és nincs benne semmilyen hardverhiba, akkor nemcsak az xp stabil, hanem mondjuk a 98Se is (Csak tudom már, 3 éven át nyomtam 98-Se-n 1 installal, és akár 10 órán át is ment netezés meg játék közben restart nélkül). Az xp-re csak azért tértem át, mert hardvert fejlesztettem. Eredmény: Xp-vel is meg vagyok elégedve, de attól még nem fogom azt mondani, hogy a 98 szar, mert nekem az is bevált.
Csak 1 példa: Ismerősömnek egy ezeréves agyonhasznált noname alaplapra és 64 mega ramra telepítettem 98-at, és tele van kék halállal. Érdekes módon a régi gépemen, ami Mercury alaplappal és 512 mega rammal rendelkezett, nyoma sem volt kék halálnak. (Na jó, ha türelmetlenségből töltés közben vettem ki a cd-meghajtóból a lemezt, akkor előjött, és restart, de az már az én hülyeségem volt) Szóval nem az oprendszer a ludas kék halálokban, hanem inkább a hardver, vagy valamilyen elfajzott rossz install...:-)
Longhorn? Hmm. Várok vele azzal is annyit, amennyit az xp felrakásával vártam. Használható csak úgyis akkor lesz (kb. 2-3 év megjelenés után) Nem kell elkapkodni (Pl. a nagy Blaster inváziónál én még csak tűzfalat is elvétve használtam 98 alatt, és sosem volt vele gondom. Az csak az xp-t szereti előszeretettel.)