L3oN#27
Nos nekem meg az erre a véleményem hogy az xp otthoni felhasználásra a legjobb. Aki itthon hálozatot is kezel illetve több gépe van és mondjuk az egyik server akkor windows 2000 server nagyon jó with sp4 vagy win2003. Az xp-t "megunni" valaki itt említette. Hát operációs rendszerekkel foglalkozom mit ne mondjak én még nem ismertem ki még eléggé.Mindent probálok ki-be kapcsolgatni és várom a hatást. Tuti hogy még nem láttam benne mindent. Referencia könyvét akarom majd elolvasni ami nem áll meg 500 oldalba. Tehát én nem merem mondnai hogy unom. Amugy meg az xp (pas the lod irására válaszolva) hogy több ideig fenn maradjon félévnél 1 setuppal, jól bekell állitani. nekem 1 évet bírt ki de akkor is a net,meg a regje miatt szedtem le mert már szó szerint belassult. Mondjuk ennek ellenszerére nem jöttem rá. Aki abszolut kihasználja a rendszer multitaskjét az ne várja hogy az xp 2 évnél tovább bírja. Na talán ez a windows általános hibája kivéve az NT.Az xp is igaz nt alapú de sztem nem 100% az .