• DTap
    Sziasztok régi és új ismerösök!
    Talán ott kezdeném, hogy nagy meglepetésemre kaptam egy invitáló levelet kb 1 hete...Azt gondolom,hogy a HNR bajnokságból lehetett valaki a jótevöm, nem tudom ki az, de NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM Neki!
    Sajnos szabadidövel nagyon rosszul állok, ezért azt gondoltam, hogy majd a közelgö szabadságom idején fogom aktiválni a meghivót, de a hétvégén rávitt a "kiváncsiság". Próbaképp 1 hónapra fizettem be, mivel nem egy mai darab a gépem és kiváncsi voltam rá, hogy elég lesz-e hozzá. Voltak is kisebb kezdeti nehézségeim (pl. replayben nézetet váltottam és újraindult). Az elsö napom azzal telt, hogy lerontottam az "átlagomat" majd visszaértem ugyanoda a nap végére. Tegnap futottam elsö versenyemet oválon nagy boldogság volt a 6. hely (föleg, hogy sikerült egy balesetet kikerülnöm). A Pontiac Solstice elsöre nem nyerte el a tetszésemet de a Ford '34 annál inkább. A pályák szenzációsak. Még nem érzem magamat kellöen otthonosan az iRacing világában de azt látom, hogy könnyen a "rabjává" lehet válni. Jelen pillanatban még fényévekre vagyok Töletek (és ez lehet igy is marad), de remélelem találkozunk a pályákon. Addigis további szép sikereket Mindenkinek!