• pasztor
    Hát Huttu-val csak elkeseríted magad, nagyon kevesen vannak, akik a közelébe tudnak kerülni. Az sem mindegy mennyi idöd van gyakni, tegnap néztem Steve Sheenan-t, napi 8-9 órát nyomta hétvégén, hát nekem ennyi idöm sajna sosem lesz, többnyire egy versenyt tudok menni, meg némi szet barkácsolás.

A béta óta változott a fizika is, 17.1 idö nem lehetséges most a Legends/SoBo párosításban, Huttu 17.3xx-at ment múlt héten. Én is kipróbáltam a szetjét, szerintem jó, az oválokon sokkal túlkormányzottabb szeteket kell használni, ha gyors akarsz lenni, mint egy roadie-n. Egy oválon egyszerü körbemenni, gyorsan menni viszont nagyon nehéz, föleg egy egész versenyen, mert egy "kényelmes" szet nagyon hamar alulkormányzott lesz, aztán jön a fal. Elölem rengeteg "egykörös" kiesett már (sajnos volt amelyik el is talált), mert rajtnál megelöznek, aztán 7-8 kör után pattognak a falról.

Az SR változás mindig hat a másik értékre is, csak nagyon kis értékkel, nekem 2.71 a road, pedig nem mentem még egy online sessiont sem.

A legmagasabb kat az asszem az "A" lesz, a szezonok (kivéve a rookie-t) 12 hetesek, tehát kb. egy és egy negyed év kell a top license-hez (ha biztonságosan vezetsz).

Qualy nem számít, ha mentél egy qualit az egész hétre érvényes, csak akkor kell újra menni, ha úgy érzed tudsz javítani.