• symbol
    egyébként én bár még csak pár legends futamon estem át, valami nagyon jó a game :D most mentem egyet kezdő szinten a kis ford-dal, és a 4. helyről lerajtaoltam az előttem lévő kettőt, aztán visszaelőzőtt, majd visszaelőztem és végül a második helyen értem céba bár jókora hátránnyal. :D a futam alatt senkinek nem volt egyetlen egy incidense sem!! (egor mindenki kapott plusz pontot :D) a lekörözöttek néha csáléztak, de "segítőkészek" voltak :p komoly, pláne hogy ez életem elős pár online futama :)

ui: rajtnál mi a kiugrás? én szerintem nem ugrottam ki, egyszerűen jókor nyomtam és jól :) plusz, valami nagyon nagy hiba, hogy a nem lehet a kormányra belőni pár gombot. :/
    hogy nézek balra jobbra? most történt, hogy lekörözésen voltam, de em láttam hogy elhagytam volna, gondoltam még a belső íven van, nem mertem behúzódni, erre a 3.4. helyezett folyamatosan zárkózott fel rám, aztán meg már nem is tudom hova lett az a lekörözött :D nem igaz, hogy legalább oldalra nem lehet nézni :/

nah most el, holnap asszem nyomom egész délután.
    pontiac meg nem megy még... :/ 1:05.2 a legjobb időm teszten, ebben van kb még fél sec simán, plusz amennyit még tudok gyúrni rajta :/

az 1:03-as időket setupolás nélkül érték el??? :/

teszten a kis forddal eddig 1:16:202 a legjobb időm, az alakul már. (bár itt annyira nem számít, bár qval szempontjából nagyon is fontos mit tudsz egy körön. :)