• symbol
    hmm erről olvastam én is. meg hogya a GRIDet meg lehet buherálni, gondolom teszik is elegen, csak (mondjuk akkor nem tudom mi a probléma :D - de gondolom a játék irányításával van sokaknak baja, nem "elég szimulátoros" vagy hülyeséget beszélek?)

pedig én támogatnám a grid féle koncepciót, nagyon jó a hangulata, csak ugye a fizikája egy ilyennek alapból sosem lesz vérprofi, mert a játékot játszó embereknek kell általában eladni...

az iracing meg nem tudom meddig fog jutni így. nem csak itt téma az esőhiány a grafika, és a többi apróság. más fórumokon is hiányolják, és bizony ha nem tesznek az ügy érdekében valamit hamarosan; bizony... nagyobb bajok is lehetnek. megélni tuti megélnek majd úgyis belőle, de pl ha nem látok komolyabb mukát a pénzemért, lehet énis visszalépek.

mert a másik fronton jön az rfactor 2 ami azért valószínűleg sok mindenben javulni fog, játékélményre biztos vagyok, hogy a hozzá kiadott profi modok az iracing-gel is felvehetik majd a versenyt. hogy mennyire? ez csak az iracing team-en múlik...