-
elhiszem én hogy neked lehet nem fontos, de érted, ez külcsin. ez nem nagy meló. ergo az eget ígyis-úgyis meg kell csinálni, akkor legalább legyen változatos. és visszajátszásnál az ég legalább annyira fontos mint azok a fák. és én nekem fontos lenne hogy visszajátszásokból milyen esztétikus, élethű, változatos kép tárul elém még a videóvágások előtt. mindegy. gondolom az nem vita tárgya hogy egyik sem hónapok kemény munkájának gyümölcse lenne...
és nem akarok vitát kirobbantani, de mindig azt kapom, hogy így meg úgy inkább szimulátor legyen. b*sszus egy játékértékelésnél asszem a grafika sem elhanyagolható %, sőt a játékélmény egy részét a grafika képezi, és különben 2008-at írunk, szerintem nem nagy szám, ha változatos, hangulatos, szép égképeket is elvár az ember nemcsak egy rókabört. pláne ha "órák képdése lenne magának a textúrának a cseréje".
meg azért az is noszensz, hogy egy jó szimben "nem lehet" jó szép ég, mert az szimulátor...
+ PÁR DOLOG MÉG:
- szerintem a cockpit dinamikáját is illene kidolgozni iracing-éknél, mert azért egy pilóta sem álladóan csak előre néz... legalább legyen ki/be kapcsolható ez is.
- Toya írta, hogy a visszapillató ilyen. aért kizártnak tartom azt is, hogy a valóságban azt nem lehet, állítani, pláne ha bizonyos (akár nekem egyébként pont megfelelő) FOV-nál használhatatlan.
Toya: kössze, a virtuális tükör kilőve, túl illuzióromboló.
Alexease: jaja, nagyon ütni fog, rég dolgoznak rajta, szerintem bármelyik közeljövőben megjelenő simbin játékot élből kiüti ez a mod...
a kocsik, a hangulat, a grafika, a fantasztikus hangok, és a megbuherált fizika mind nagyon örömteli dolgok :)
mellesleg igen, megvan az eredeti GTL, a régi géphez vettem, de azon jobban szaggatott mint a GTR2, így akkor a GTR2-vel játszottam, azóta meg új gép és nr03.
azzal a korábbi verzióval inkább nem vacakolok, megvárom mostmár míg megjelenik, remélem nem húzzák már soká, valahol azt olvastam hogy télleg nemsoká jön. :) jah és rFactor alatt is lehet állítani wide-ra a felbontást, torzulás nélkül? ezt nem tom :) kössze :)
ui: meg ne haragudjon senki, magamnak basszusozok, a jelentéktelennek vélt, ám összességében szép kis szeletet nyújtó apróságok miatt. :D ;)