Toya#292
Sajnos a videókból valóban nem jön át a dinamika és az hogy mennyire is jól viselkednek az autók. Valóban érezni a megcsúszási pontot minden kocsinál és foghatóak a kocsik rendesen.
A pályák egy része valóban a NR2003-ból lehet átvéve, de a lézeres felmérés is igaz.
A kategória dologról néhány szóban. Szóval vannak az alap autók, amelyek ingyenesek. Ezzel kell elérni a megfelelő eredményeket, hogy megkapd a következő szintre érvényes licenszet. Az alapkocsik a Pontiac Soltice és a Legends Cars Rookie, amelyek fix beállításokkal mennek.
Ha itt megszerzed a megfelelő licenszet, akkor léphetsz feljebb az általad vásárolt kategóriába.
Így aki béna, nem vezet rendesen, stb... azzal nem nagyon fogsz találkozni magasabb szinteken.
Spotter az nincs, vagyis én még nem találkoztam vele, de eddig nem is volt még nagy ovál pálya a repertoárban.
Voice chat van, rendes chat van, amivel egymással tudnak a játékosok beszélgetni.
A versenyek indítása.
Valaki írta, hogy ő indít versenyt. Nos ez nem így működik. A futamokat az iRacing szervere indítja és hetente változnak a pályák.
Minden kategória más-más pályán versenyez, így hosszú távon sem unalmas.
A futamok indításának elvét egy screenshot segítségével jobban eltudom magyarázni.
Remélem nem hagytam ki semmi lényegeset :D
Ha mégis akkor szóljatok :)