értem amit írsz és van is benn valami, sok az iracing, sok pénz, és még csak annyi újdonság sincs benn mint kellene, de nagyon tetszik a rendszer, a belső grafika, (nyálverés, de gondolom a fizika is üt), blabla.
mondom minden lézeresen atomponotsan van elvileg modellezve, ergo EZ A SZIMULÁTOR. a többi csak próbál majd az lenni. ezért meg elkérik azt amit.
mellesleg viszont azért egy valamit én sem értek.
tegyük fel kiadnak a race07hez egy pályát. f*sza grafika, fizika az olyan amilyen, de érted. lehet a pályának köze nincs a valósághoz. ÉÉÉÉSSS??
attól ha online nyomod mások ellen, ugyanolyan nehéz dolgod lehet, mert a feltételek, az ívek mindenkinek ugyanazok, ergo semmivel nem nyújt többet egy pontosan modellezett pálya, mint egy összedobott, kivéve azt, ha a lézeresnek köszönhetően tényleg sok kis, igazi bucka van a pályán, etc. meg a feeling, hogy tényleg mintha az igazin mennél, pont akkor érsz kb körbe és pont úgy int az igazi, szal az egész feeling kérdése szerintem.
ergo biztos vagyok benne, hogy én ellennék a gtr evoval jó ideig, (rfactorral is, mert készülgetnek rá mostanság odabaszós modok), de ez a sok modbuheráció nem tetszik. inkább elkezdek valamit, és azzal nyomom évekig...
mint anno a gp2-őt, vagy a 3-at. a hárommal még a 4 kijövetelekor is játszottam (bár csak billel, de úgyis nagy kihívás volt tizedekért, századokért harcolni)
szal tény, nem feltétlen éri meg az iracing, de a pályákat kocsikat egyszer meg lehet venni, nem hiszem hogy kidobott pénz lenne, a havi 3000 meg nem hinném hogy eget verően sok (13*155Ft=2015Ft egy éves előfizetés esetén) szerintem nem sok. :) pláne ha kapunk sokmindent közben akár már azért is, hogy nem törtünk össze senkit a futamon, mert
ugye az nekik is jó, ha ott vagy a pályán és küzdesz a többiek ellen, mert játékosok nélkül ők is buknának, ergo mindenki egyért, egy mindenkiért. :) bónusz zsé-gyűjtögetősdi rulzik. :)