Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Játékosok fóruma
Házigazda: Alexease Oldal:
Ugrás a topicra
  • bosco05 #25065 2019.07.17. 18:10
    Végeztem egy kis kutatómunkát, gondoltam megosztom, hátha valakit érdekel. Kigyűjtöttem a valóban aktívan iRacingező valós pilóták közül amennyit csak tudtam. Ezek között nincs olyan, aki hébe-hóba 1x 1x indul, vagy tavaly indult sokat. Az idén is aktív arcok a következők:

AJ Allmendinger, Andreas Jochimsen, Attila Tassi, Alessandro Balzan, Ashley Sutton, Bebu Girolami, Benjamin Lessennes, Brandon D. James, Bruno Spengler, Duarte Ferreira, Joey Gase, Josh Berry, Kelvin van der Linde, Lando Norris, Marcos Ambrose, Marin S. Colak, Michael Epps, Mitchell deJong, Nagy Daniel, Nick Foster, Nicki Thiim, Pablo Donoso, Parker Kligerman,
    Peter Dempsey, Philipp Eng, Richard Heistand, Richard Westbrook, Ricky Collard, Rico Abreu, Sage Karam, Scott Heckert, Shane van Gisbergen, Shinya Michimi, Terry Nightingale JR, Timmy Hill, Tom Dillmann, Will Power .

Ha valaki esetleg ki tudja egészíteni valóban aktív, kisebb-nagyobb nevekkel, azt szívesen veszem :) Egy cikkhez kell. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.17. 18:14:58
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2025 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés