• unrealnoise
    Szerintem sincs gond a tiltással. Kurvára nem mindegy egyébként a dolog mikéntje. Ha engem megforgatnak jó helyen, vagy kilöknek direkt, "így jártam" elv mentén, próbálok "kármenteni", nyilván még 4x-et összehozni az esetleges bosszú miatt kurvára nem kifizetődő...

A versenybalesetek teljesen más szituációk, és volt hogy én hibáztam, volt, hogy mindketten benne voltunk, volt hogy a másik volt a hülye, de én a kb 600 futamom alatt egy direkt, szándékos kilökésre nem emlékszem iR-ben. És hát ha agy faszságot csinálok, még mindig ott a bocsi, stb. A stílus, stb. Van, hogy belemész valakibe, vagy megforgatod, de gesztusból visszaadod az esetlegesen nyert pozíciót stb... Sok áll, az előzményeken is... Ricsi és Verstappen sem hobbiból ütköztek össze Bakuban....

Szóval szerintem teljesen jogos, minden egyes direkt kilökést keményen büntetni kell. Ha többször csinálta az ember, akkor az bizony simán érhet teljes eltiltást is.

Mert bizony egy új játékosnak és az iRnek sem jó, hogy egy-két arc itt úgy gondolja, hogy a kicsinyes bosszú az helyénvaló, és elfogadott kellene, hogy legyen.