25347
  • Alexease
    Belle Isle

Szokasos iR minoseg, palya melletti dolgok, amit max TV-kozvetitesbol latni, vagy onnan se;) Van meg boven (tablak, padok, lampak, hatterben varos, kutak stb). Mukodnek a szokokutak, himbalodznak a motorcsonakok a vizen, halad a teherhajo, fustol a kemeny, repulnek a madarak stb. Mar ugy nez ki, belefernek ilyesmik is;)))

Csak "mutatoba" kepek, a minoseg masodlagos (eleve tavoli dolgok, plusz a gepem sem az igazi, ennyi fer bele 4GB-ba:D).
    Amugy a palya nagyon jo, hangulatosan autozhato.

iracing-belle-isle-01.jpg

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.06.17. 21:51:57
  • endy papp
    Nos lehet de ,igazából,már túl tetem magam rajt, ez tudom csak ajánlani cserébe.
    Régebben még promo e-mail-k is jöttek de már azok sem....
    Nem véletlen van egész hétvégén,"TestDrive" ,csak vegyen már valaki valami tartalmat.
    De úgy kell nekik, meg is érdemlik ezzel a hozzáállással.
    Én személy szerint megutáltam az egész bagázs,dugják fel maguknak.
  • twinr
    Te is úgy jártál mint én, elfelejtettek vissaz kapcsolni. Én is csak azért kaptam vissza, mert mások szóltak már hogy mi van.. idióták teljesen.
  • Alexease
    Teljes hetvegen TestDrive van, lehet tesztelni minden tartalmat.
  • Istvan93
    Nagyon szépen köszönöm nagyon nagy segítség volt :) :D
  • Adam Jonas
    Valami ilyesmire gondoltál? :D

• Met
    Az nem versenyzés ha kikényszerít a fűre vagy csak a kanyar előtt belém jön hátulról, az parasztság.
    Sérült az autóm, látványosan gyorsabb nálam és nem várja meg az egyenest, az ilyen szekszualizálja meg az anyukáját.
  • Mik
    "minden áron meg akar előzni amikor mögém ér, kanyarban kifékez és nem várja meg a következő egyenest"

Az a szó, hogy versenyzés, mond valamit? :D
  • bardocz
    "de soha nem mertem teljesen gyorsan menni"

Na ezért nem élvezted :D
  • Met
    Nem feltétlen, de elég mély nyomokat hagyott a lelkivilágomban. :)
    Nem elég hogy küzdök az úton maradásért, de még arra is kell figyelni hogy aki jön mögöttem ne lökjön meg/ki mert az minden áron meg akar előzni amikor mögém ér, kanyarban kifékez és nem várja meg a következő egyenest.
    Vagy éppen nem engem löknek így ki hanem mást és én amiatt kerülök ki a pályáról mert szerencsétlen vergődik vissza a pályára.
    Vagy oválon az első kanyarban már megy a lökdösődés és offolnak emiatt.
    Futottam jó és izgalmas versenyeket nem arról van szó de soha nem mertem teljesen gyorsan menni.
  • oneal1
    mindenki úgy mondja ezt az idiótázást mintha tele lenne marhával minden szerver...:)
  • Met
    Köszi az utóbbi néhány hozzászólást.
    Gondolkoztam hogy megint előfizetek így két év után, de rájöttem hogy inkább nem.
    Nem idegeskedek az idióták miatt megint:)
  • bosco05 #24693
    https://store.steampowered.com/account/subscriptions/
  • Morgolodo
    Aaccount details-nél kell lennie a Steamen.
  • Istvan93
    nem tudom megcsinálni nem is érdekel :@
    Ha tudjátok hogy lehet profilt törölni megköszönném mert már ennél a döntésnél vagyok. :@
  • Morgolodo
    Minden bizonnyal a STEAM lesz a megoldás. A Subscription Info is arra hivatkozik.
  • zimapeti
    Ok, már próbáltad? Mi történik 1-es kép jobb felül ott a Renew My Subscription fül
    Próbáld F5-el frissíteni az oldalt, ha autó fordítást használsz kapcsold ki, az is bezavarhat.
    Lehet, hogy az előzményeket is törölhetnéd, ha ez se akkor pasz:(
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2018.06.09. 20:00:32
  • Istvan93
    Ki van töltve csak le radíroztam az adatokat
    Kép
    És még így sincs semmi
    Utoljára szerkesztette: Istvan93, 2018.06.09. 19:36:33
  • zimapeti
    Jobb felül menj az Update My Billing infóra és tölsd ki az adatokat, még nem tudják ki vagy:)
    De itt is előtte ott a Renew My Subscription fül
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2018.06.09. 19:32:41
  • Istvan93
    nekem nincs
    Kép 1
    Kép 2

Utoljára szerkesztette: Istvan93, 2018.06.09. 19:16:08
  • zimapeti
    Felmész az iR oldalára, belépsz itt:

Ahol a HOME gomb van ott abban a sorban a nyolcadik gomb az ACCUONT, rámész egérrel legördülő menüben felülről az első: MY ACCOUNT, belépsz ide is, 5. sor Billing & Shipping Info, nagy kék gomb Turn off my auto-renewal » nyomd meg, amikor alatta pirosan ez a felirat lesz: DON'T RENEW akkor lehet örülni. :))
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2018.06.09. 17:43:02
  • Istvan93
    Bocsi de ilyet nem találok sehol
    és ha steames vagyok vagy steam-es az előfizetés.
    képekkel is segíthetsz.
    Azt írja hogy account type: Steam
    Utoljára szerkesztette: Istvan93, 2018.06.09. 16:37:34
  • Alexease
    Account/My Account/Auto-Renew
  • Istvan93
    Helló
    Volna egy nagy kérdésem.
    Hogy tudom lemondani a havi automatikus megújuló előfizetést amire előfizettem?
    Mert nem szeretnék mindig havi szintem előfizetni rá csak akkor ha épp többet játszok vele és most nem.
  • Adam Jonas
  • bosco05 #24680
    Boostold fel a 1070-et és majdnem ott van a 1070 Ti szinten, ellenben utóbbit nem nagyon tudod boostolni, mert nagyjából egy gyárilag húzott 1070. Nekem EVGA 1070 SC van, közel a gyári 1070 Ti értékekhez. A 1080-at viszont szintén tudod húzni gond nélkül és úgy már megint alázza a 1070 Ti-t. Amit írtál az igaz, a gyári órajelekre, de manapság az mit számít már :)
  • lac coo
    Mindenestre IR ben van a legtobb HP ! :))
  • Adam Jonas
    Megnéztem amúgy utána kíváncsiságból a Sporting Code-ot, és hát...az alapján igazuk van sajnos. Az más kérdés, hogyha már a valóságot akarjuk szimulálni, akkor az a két bekezdés eléggé hiányos, ami a Sporting Code-ban le van írva...
  • Adam Jonas
    0:11-nél láthatod, hogy jön az 1. helyezett. Messziről villog, a kanyarban is még szépen elveszi a gázt a lábáról a lekörözött, a srác mögötte a lendület miatt tud elmenni. Általában ilyenkor mindenki a Black Box-ot átteszi arra a lapra, ahol lehet látni élőben a különbségeket (F3). Ha látta volna ezt az oldalt, akkor a boxból kijövet már elengedett volna mindenkit - mert ha 5 körrel le vagy maradva, akkor mi értelme már annak, hogy így kimenj az élmezőny elé?

2x szóltam be neki a csapatrádión, hogy szeretnénk megelőzni, nem reagált semmit. Többször is villogtam rá, semmi.
  • __Jacek__
    De akkor lehet sejteni hogy mit is kell művelni hogy ne ezt mondják :DDDD
  • Joex22
    Ne haragudj, tényleg nem kötekedésképp kérdezem.. de miből sejted, hogy az előtted lévőket nem elengedte, hanem totálisan véletlen mentek el?
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.05.25. 13:43:16
  • Adam Jonas
    Elengedte az előtte lévőket? :D Az barátom, totálisan véletlen volt...

De igazából mindegy is. Majdnem volt egy szép crash miatta a pálya végénél; a legszebb a dologban az, hogy megóvtam, az iRacing-től meg kaptam egy általános bullshit-et, hogy "hát versenyincidens, meg biztos csak véletlen volt".
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2018.05.25. 12:27:13
  • tobias88
    "Látom nem nagyon ment át amit írtam ...eredetileg NEM neked ,de TE még mindig rugózol rajt...." - fogalmam sincs miről beszélsz, most válaszoltam rá először ...

Nem áll ki a versenyből hanem megy tovább, nem pedig fogja és esetleg szándékosan kilöki a másikat. Szándékosságra nincs mentség, bénaságra igen.

0:40től 1:00ig szerintem szabályos, nem volt közel annyira, utána el kellett volna engedje. Ha kék zászlót kap valaki azonnal álljon félre az útból? Egyáltalán nem életszerű
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.05.25. 12:16:24
  • endy papp
    Látom nem nagyon ment át amit írtam ...eredetileg NEM neked ,de TE még mindig rugózol rajt....
    Részemről ha nem ment volna át már rég lezártam az ir-t magamban de te csak hajtsd tovább a semmit....

Azért ezt (első bekezdésed) Vettelnek is, meg a hasonló világhírű él versenyzőnek írd meg,ha legközelebb hasonló helyzetbe kerül az igazi versenypályán azonnal álljon ki a versenyből......
    A második bekezdésed amit írsz meg már vicc kategória,mi az hogy 1 percig szabályos amit csinál???......
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.05.25. 10:55:14
  • tobias88
    Azt irod hogy nem is egyszer volt szándékos. Lehet hogy sok a megmondó ember, de pl én egyszer sem ütköztem szándékosan soha. Ha ideges vagy mert tönkretették a versenyed akkor alt+f4, nem pedig bevárod és kilököd vagy hasonló dolgok.

Lenti videóhoz: előtted lévőket elengedte és 1 percig teljesen szabályos amit csinált, utána már szabálytalan. Lehet nem tetszett neki a folyamatos villogás vagy nem tudom
  • endy papp
    Ja Ja nincs is ezzel semmi gond csak kérdés mi a szándékos szerintük és szerintem mivel mikor engem löktek ki hátulról vagy épp forgattak ki az mindig kivétel nélkül szerintük versenybaleset volt ,innentől meg szerintem nincs is miről beszélni mennyit ér az ir megítélése,gusztustalan pénzlehúzó társaság ....
    Ha így mérnék a valóságban igazi versenyeken, nem játékról beszélek, a mércét ahogy ők a saját kis nyomi sportkódjukra hivatkozva akkor,nagyon sok versenyen hétről hétre fél rajtrácsokkal indulnának futamok...
    Tudomásul vettem ez van, mint írtam is nagy ívbe le@rom már egy ideje.
    Azért az érdekes ilyen esetekbe mindenki nagy szakértő tud lenni,úgy hogy ő is követett el hasonlókat csak nincs benne annyi gerinc hogy leírja a nyilvánosság előtt és elismerje,(ezt általánosságba írom ) de az észosztást azt mindenki megtanulta, hirtelen mindenki nagy szakértője mindennek....
  • unrealnoise
    Szerintem sincs gond a tiltással. Kurvára nem mindegy egyébként a dolog mikéntje. Ha engem megforgatnak jó helyen, vagy kilöknek direkt, "így jártam" elv mentén, próbálok "kármenteni", nyilván még 4x-et összehozni az esetleges bosszú miatt kurvára nem kifizetődő...

A versenybalesetek teljesen más szituációk, és volt hogy én hibáztam, volt, hogy mindketten benne voltunk, volt hogy a másik volt a hülye, de én a kb 600 futamom alatt egy direkt, szándékos kilökésre nem emlékszem iR-ben. És hát ha agy faszságot csinálok, még mindig ott a bocsi, stb. A stílus, stb. Van, hogy belemész valakibe, vagy megforgatod, de gesztusból visszaadod az esetlegesen nyert pozíciót stb... Sok áll, az előzményeken is... Ricsi és Verstappen sem hobbiból ütköztek össze Bakuban....

Szóval szerintem teljesen jogos, minden egyes direkt kilökést keményen büntetni kell. Ha többször csinálta az ember, akkor az bizony simán érhet teljes eltiltást is.

Mert bizony egy új játékosnak és az iRnek sem jó, hogy egy-két arc itt úgy gondolja, hogy a kicsinyes bosszú az helyénvaló, és elfogadott kellene, hogy legyen.
  • oneal1
    nem láttam ugye az eseteket nem akarok okoskodni vagy szentbeszédet írni, de ahogy írod volt benne szándékos is a részedről.

Na számomra innentől nem érdemes miről beszélni és jogos a bünti.
    Az hogy pontosan miért és mennyi ugye nem ismert sajnos.
  • endy papp
    spoilerbe rakom ,akit nem érdekel nem olvassa el,no meg ne foglaljon sok helyet,röviden nem tudom leírni a választ és nem is akarom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs ebben semmi különleges.
    Hibáztam ,többször is az évek során,nyilván volt benne szándékos is.
    De kérdem én kinél nem gurul el néha a gyógyszer(F1 Vettel vs hemilton tavaly Baku)
    Ha ezt nem ismerném be és nem merném leírni nyilvánosan ,akkor érezném azt hogy igen is mindig én voltam a hunyó.....
    Nyilván aki közel 2000 versenyt letol,(lehet nem annyi fél év után már a ki emlékszik rá) felénél nem saját hibámból féltávig sem jutottam,vagy be sem fejeztem , negyedében az első kanyarig körig jutottam.
    Tudom ez is az én hibám, az IR szerint biztos a nagy számok törvénye alapján több verseny több hiba.....
    Így ők azt nézik és húzzák a strigulát kit hányszor jelentettek fel ,szerintük jogosan.
    Gondolom elértem egy limitet SZERINTÜK és náluk kikerekedett ebből az ami.
    A múltkorában írtam nekik,annyit sikerült kiböfögniük,hogy nincs időpont hogy egyáltalán mikor kapom vissza azt amit szerintük jogosan elvettek.
    Ez nagyon sokat nem jelenthet....IP ban november óta
    Már egy ideje nem érdekel,mivel amúgy is a WC-be dobtam volna az ir-t az idén ,de nem így azért , így sikerült.
    Sokat bele feccöltem , de ki is használtam,mivel Alex-el ellentétben nem csak nézegettem több száz ezret elköltve a semmire.....
    /Tudom hogy azt fogja mondani szinte ingyen volt minden.....ja ja az ir már csak amolyan jótékony intézmény /
    Az utóbbi előfizum is majd hogy semmibe nem került.kb 2 éve vettem tőlük tartalmat az sem volt sok.
    Kb 100 rugóm van benn 12 óta.
    Így az utóbbi években ahelyett hogy az ir kasszáját gyarapítottam volna feleslegesen ,össze raktam azt a pénzt így most egy új VGA GTX 1080 ti befigyel.
    Azt már nem tudom meg soha milyen vele az ir de nem is érdekel nagy ívben le@arom őket meg a tyúk@aros játékukat.....
    Nem tud érdekelni az sem ha pár emberke önérzetét ezzel vérig sértem.
    Kérdeztél,nyilvánosan leírtam a véleményen ,nem kell velem egyet érteni.

• Adam Jonas
    Ami azt illeti - ha már itt tartunk, kíváncsi lennék a véleményetekre.

Történet: VRS Sprint Series, Imola, 1.nap. A felvétel, akinek a szemszögéből készült, legalább 5 kör hátrányban jött vissza a pályára a boxból. 0:40-nél tűnök fel, 3 autóval mögöttem. Legalább 2x mondtam neki a csapatrádióba is, hogy legyen szíves elengedni, és többször villogtam is neki.

Kérdésem: mi a véleményetek az esetről? Pro-kontra, jöhet minden.

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2018.05.24. 13:59:41