• unrealnoise
    Nah ennyi baromságot, egy kommentben összehozni...

És hogy ne csak a pofám legyen nagy.

1. Szerinted aki az esőt csinálja, az programozza az AI-t is? :D Nyilván az esőt összehangba kell hozni az AI-val is, de ne nevettesd már ki magad.
    2. Mit nem értesz? Régen, amikor az egész iRacing elindult, nagyon sokat mentem. De csak egy vagy max két bajnokságban. Ezekhez messze nem kellett az összes pálya, járgány meg aztán pláne nem. A pályák is gyakran ismétlődtek, ismétlődnek, max más vonalvezetésen versenyeztünk. Az AI-ban az a pénz, hogy "funra" simán lehet, hogy az ilyenek mellé megveszi az ember azokat a pályákat is, amelyeken egyébként nem is rendeznek "neki való" versenyt, de offline nyomá rajta. (Járgányokra ez szintén áll.)
    3. Jómagam pl. szinte biztos, hogy az összes pályát meg fogom venni, és bizony egy jó AI-vel számomra kukázva lesz a Raceroom, az rF2 meg a pCars akárvalamennyi is. Miért? Mert az iRacing-ben minden pálya lézeres, mert egy GTX 1060-al bőven megvan a 144+ FPS, max grafon, sőt, emellé már VR szemüvegen is agyalok, az AI ezen is lökhet egy kicsit.
    4. Az online hotlapversenyek már nem kötnek le, abból elég volt pár éve, már szinte meló volt felkészülni, sőt, ha a bajnokságot tekintettem elsődlegesnek, volt hogy egy kurva jó heti futam után nem is indultam újra, mert nem akartam lerontani a pontszámom, szóval ha így is nyomnám, akkor is funra jó lenne az AI. Gyerek, család, barátnő, bármi mellett. Végre ott nyomhatnánk, amivel és ahol csak akarjuk...
    5. Amúgy sem értem, mit zavar, hogy offline játékosokat is próbálnak bevonzani? Több bevétel, stb, amivel mindenki nyer, még jobban felpöröghetnek a fejlesztések, stb. Az, hogy majd jönnek a GT meg a Forza huszárok, nettó baromság. Ott is vannak nagyon komoly és gyors arcok, még ha csak ilyen "lesajnált" címekkel versenyeznek is. Amúgy meg a büntetési rendszer, jelentgetés, stb ugyanúgy állna és működne...

Szóval minden szinten érthető a döntés, 3-4 éve is mondogattam már (sőőőt), hogy nem sok értelme van ennek a rengeteg tartalomnak, ha a rendezés és szervezések miatt egyszerűen totál felesleges bizonyos tartalmakat megvenni. AI-val ez már nem él.

De persze őfelsége szerint semmi értelme... :D Ahha, biztos azért lépik meg, mert ők is így látják... :D