GeriDoc#23502
Sajnos a hazai gyorsasági autóversenyzés marketingje a nullával egyenlő. Évek óta szeretnék kimenni, mint ahogy tettem azt a 2000-s évek közepén-végén, de egyszerűen nem találok soha semmi előzetest, beharangozót, ilyesmit. Pedig tavaly is volt összevont zóna verseny is, ahol voltak külföldiek is GT3-as autókkal, de azt is csak utólag tudtam meg. Meg aztán akinek kicsit is van sütni valója, az egyből kint versenyez. Mint ahogy Mór Csaba is.
Egyébként milyen érdekes, hogy ebben a hangyafasznyi országban a Zengőék szintje alatt alig kap valaki publicitást. Mint ha természetes lenne, hogy ott szerepelünk 1-1 technikai sport világversenyén, világbajnokságán, ahol sokkal jobb helyzetben lévő országok csapatai lépnek vissza, mert túl drága nekik. Nálunk meg ez alatt a szint alatt "nem is létezik" versenyzés/versenyző. Nem láttam egy cikket sem pl. Bódisékról, aki van Lagennel (WTCC, GT3), meg Kaufmannal nyerte meg a Dubai 24H-on a kategóriáját. Mondjuk Olimpia rendezés gondolata mellett nem csodálom ezt a hozzáállást. Iszonyatosan túlértékeljük magunkat. Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.07. 07:28:50