iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na itt egy iskolapéldája annak hogy fontos lenne. Megnézném ezt a példát..a rajtos dolog még talán működne ha ágyúgolyó stílusban nyomod, de a többi még 98%-n is ábránd, a 3 körröl meg nem is érdemes beszélni még Nord'-n sem 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egy normalis AI-val megoldhato a teszteles, gyakorlas, palya es verseny ivek tanulasa, vedekezes, tamadas stb. Persze az igazival nem lehet osszehasonlitani, nem is erdemes, de nem is azt valtana ki.
A "normalis" azt jelenti, hogy nincs 20%-os AI erosseg allitas es nem fun race zuzasra van. Pl.: kikapcsolhatatlanul szamolja palya levagasokat, az utkozeseket es a hibapontokat, a "valodi" (online) versenynek megfeleloen ki is zar a versenybol (game over😛) ha valaki atlepi a pont hatart. Ugyanugy nem lennenek segitsegek, serules mentesseg es hasonlok.
Nem az lenne a celja, hogy kivaltsa az online-t vagy kulon jatekot faragjon a programbol, hanem: plusz lehetoseg, hangulat, valtozatossag a gyakorlasra (mezonyben, versenyben); es akit nem erdekel az online (vagy nem tud vele foglakozni), de a program erdekelne (fizika, tartalom stb.) annak is hasznalhato lenne a program.
Ha egy full rookie kivancsisagbol eloszor offline AI versennyel kezdene (nem kotelezoen), 1-2 kor utan rajonne, itt nem mukodik a levagom a kanyart, kilokdosom az elottem/mellettem levot, beszurok lehetetlen helyekre, mert 1-2 kor utan kezdhete mindig elorol a versenyt😉
Talan uzletileg is jot tenne a progranak (kell az elofizetes es a tartalom vasarlas is).
Es aki az AI miatt szanja ra magat, normalis, talan meg az online-ba is belekostol, igy azt a letszamot is gyarapitja.
Vagyis meg lehetne csinalni azt normalisan, de nem az NFS es tarsai AI-bol (de nem is az rF es hasonlo szimekbol!) kell kiindulni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.23. 12:38:06
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Semmi gond azt AI-val, talán pont azzal van a gond, hogy leszoktak a használatáról, és egyből online mennek... "
Aki gyakorlás nélkül bemegy és eleve azzal kezdi csetelést, hogy "fuel???" szerinted fog AI ellen gyakorolni? Ne viccelj.
Inkább keményebben kellene szankcionálni és nem egyből bedobni a Proto GT ülésbe egy kezdőt.
Én továbbra is baromságnak tartom egy keményvonalas verseny szimnél az AI-kat.
Semmi gond azt AI-val, talán pont azzal van a gond, hogy leszoktak a használatáról, és egyből online mennek...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.12.23. 11:41:32
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem én vagyok a lényeg hanem az emberi tényező, amiket lent soroltam, az nincs meg az AI-ba.
"És most elképzeltem, hogy ez neked szörnyű lenne."
De menj csak be egy új seasonba, ami tele van a kategóriában gyakorlatlan kamikaze pilótákkal. Ami ott megy agyrém, aztán ez érzékelhetően normalizálódik. 1.5 SR-t zuhantam pár nap alatt, azóta úja 3.5 körül vagyok. Hasonló lenne az AI huszárok lelkivilága is, mikor beszabadulnak egy "élő" mezőnybe. Tisztelet a kivételnek! Robotokon nevelkedett nem fog teret adni ha kell, cseszik nagy ívbe a relatívra, nem kalkulálja be hogy most egy kockázatos kanyar jön nem előzök, stb. Végtelenségig lehetne sorolni azokat a nüanszokat, hogy mit nem tanít meg az AI és milyen rossz beidegződést okoz.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2016.12.23. 11:25:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És most elképzeltem, hogy ez neked szörnyű lenne.
Hátnemtom .... valahogy nem áll össze a logika 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.23. 10:45:51
Forza.
Igen 55%-ban valaki kiüt, 25%-ban valaki kiüt és/vagy mert rosszul mérem fel a helyzetet, a maradék 20% kb az én saram, de ez tét adja meg az ízét.
Eszem ágába sem lenne online menni. Kivéve.
Kivéve ha lehetőség lenne ligázni, akkor egy valóban jó csapattal igen.
Ha beesne oda néha ai-kon gyakorló ember az olyan lenne, mint a seasonok eleje vagy egy nehezebb pálya 90%-os mortalitási rátával.
Forza.
Egyszer egy hivatalos kerdoiven megemlitettek az AI lehetoseget (mint gyakorlas, edzes, palya tanulas, korozgetes; vagyis nem tuti versenyek es bajnoksag); igy vagy gondolkodtak rajta (es mar keszulget) vagy csak meg akartak bizonyosodni, hogy total felesleges😉
Nem lattam az eredemenyeket, de valszeg a jelenlegi tabor (csak ok kaptak meg😄) 80%-anak tuti nem kellett. De igazabol nem ok lennenek a celkozonsege az AI-nak.
Talan keszulget valami.
Elvileg megoldhato lenne "warez biztosan" is, csak kell hozza egy kicsit nagyobb szerverpark😉 Az AI-t nem local szamolna, hanem iR szerveren, es az tolna at az adatokat. Mivel oda nem kell tuti ping, se GUI, se semmi, igy "csak" szamitasi es adatatviteli igeny lenne.
Talan egyszer meglepetesnek vagy kenyszerbol lesz, de amig lehet, inkabb tisztan az online-nal foglakoznak.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
perfektül elkaptátok a párhuzamot 😊)
nekem tényleg jó volna valam butus AI, nem vagyok való emberi mezőnybe - ellenben igénylem a mezőnyt 😉
idő ellen nekem unalmas.
Forza.
Forza.
A lomha turbo miatt kigyorsítson el kell venni a gázt, aki AC-ben sokat ment a Lotus 98T-vel annak ez nem lesz nagy újdonság.
A fék pedig nagyon könnyen blokkol, ~50%-ot kell nyomni csak benne. Potméteres fékpedállal nekem biztosan nem menne.
Eszméletlen jó ez az autó. Ahogy finomkodni kell a gázzal, meg figyelni a turbo nyomást kigyorsításon.
Regisztrálj az iracers.hu n es ott irj rám vagy irj a megfelelő topikba es kuldok 3 honapod free kodot.
Saját névvel regisztrálj ne nickkel.
Pár éve mikor volt kormányom kipróbáltam ezt a szimet, és eléggé tetszett, habár nagyon nehéz volt. Kis mazda/laguna seca
Most megint van 1 kormányom g29 ami sajnos furán viselkedik, és mielőtt visszaküldeném szeretném kipróbálni hogy milyen iracingel.
Mikor régen itt jártam ajánlott valaki egy lehetőséget amivel 1 hónapot ingyen versenyezhetek az alap cuccokkal... most nincs ilyen lehetőség? Akár csak 1-2 napra is. Már csak azért is kíváncsi lennék, hogy itt is előjön 2 óra után a váltófül probléma, vagy csak az Assettoban, mert akkor lehet nem a kormány a ludas.
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Szerinted 100-ból mennyi ember választja a nehezebbet......<#wink>#wink>
Régen a Radical SR8 nagyon népszerű volt igaz nem a legkönnyebb volt és ma sem az vezetni de volt hogy 2-3 szerver is ment.
Nézd meg most ,halott ,nem csak a nehézsége miatt ,hanem mert azóta kb 6-7 plusz széria közül lehet választani.
Akkor most mivel és kivel van a baj.
Persze tudom ezzel is meg azzal is,de hát ez van.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.12.14. 22:37:11
Imádtam mindig ezt a szériát, a kezdetektől több éve megyek vele,de az utóbbi 1 évben mind jobban a elment tőle a kedvem,pont ezek miatt amiket leírtál.
Gyere át spec fordozni.
Nagyon korrekt a társaság,vigyáznak egymásra a driverek,legalább is az elmúlt pár hónap alatt 1-2 kocc volt,de az is inkább saját hibás ,a kocsi is jól vezethető.
Nyilván jobb h<#wink>#wink>a az első splitbe vagy.....