iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Youtube! Minden egyes single videóban láthatod.... 😄
b-type
😊)
Na itt egy iskolapéldája annak hogy fontos lenne. Megnézném ezt a példát..a rajtos dolog még talán működne ha ágyúgolyó stílusban nyomod, de a többi még 98%-n is ábránd, a 3 körröl meg nem is érdemes beszélni még Nord'-n sem 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Azert nem kell ennyire leirni/degradalni az AI lehetoseget😊

Egy normalis AI-val megoldhato a teszteles, gyakorlas, palya es verseny ivek tanulasa, vedekezes, tamadas stb. Persze az igazival nem lehet osszehasonlitani, nem is erdemes, de nem is azt valtana ki.

A "normalis" azt jelenti, hogy nincs 20%-os AI erosseg allitas es nem fun race zuzasra van. Pl.: kikapcsolhatatlanul szamolja palya levagasokat, az utkozeseket es a hibapontokat, a "valodi" (online) versenynek megfeleloen ki is zar a versenybol (game over😛) ha valaki atlepi a pont hatart. Ugyanugy nem lennenek segitsegek, serules mentesseg es hasonlok.

Nem az lenne a celja, hogy kivaltsa az online-t vagy kulon jatekot faragjon a programbol, hanem: plusz lehetoseg, hangulat, valtozatossag a gyakorlasra (mezonyben, versenyben); es akit nem erdekel az online (vagy nem tud vele foglakozni), de a program erdekelne (fizika, tartalom stb.) annak is hasznalhato lenne a program.

Ha egy full rookie kivancsisagbol eloszor offline AI versennyel kezdene (nem kotelezoen), 1-2 kor utan rajonne, itt nem mukodik a levagom a kanyart, kilokdosom az elottem/mellettem levot, beszurok lehetetlen helyekre, mert 1-2 kor utan kezdhete mindig elorol a versenyt😉

Talan uzletileg is jot tenne a progranak (kell az elofizetes es a tartalom vasarlas is).
Es aki az AI miatt szanja ra magat, normalis, talan meg az online-ba is belekostol, igy azt a letszamot is gyarapitja.

Vagyis meg lehetne csinalni azt normalisan, de nem az NFS es tarsai AI-bol (de nem is az rF es hasonlo szimekbol!) kell kiindulni.
Itt is ugyanaz lenne mint kivétel nélkül az összes többi játéknál! Utolsó helyről 300% erősségnél az első féktávon megelőzöm a mezőny kétharmadát, a második kanyarban meg a maradékot, és 2 kört adok az utolsónak egy 3 körös versenyen.....
lac coo
Szerintem is jobb ha elo celponton gyakorolnak mint AI ellen, hogy legalabb a fektavval tisztaban legyen ...... 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.12.23. 12:38:06

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na de akkor rád nem is vonatkozik (írtam, hogy tisztelet a kivételnek). Viszont ezt globál nem mondhatod el a szerver összes játékosára a tapasztaltak alapján. Te is leírod mennyi beleszarok baleset van.

"Semmi gond azt AI-val, talán pont azzal van a gond, hogy leszoktak a használatáról, és egyből online mennek... "

Aki gyakorlás nélkül bemegy és eleve azzal kezdi csetelést, hogy "fuel???" szerinted fog AI ellen gyakorolni? Ne viccelj.
Inkább keményebben kellene szankcionálni és nem egyből bedobni a Proto GT ülésbe egy kezdőt.

Én továbbra is baromságnak tartom egy keményvonalas verseny szimnél az AI-kat.
b-type
De azért ezt kell hogy érezd hogy sántít, nem egy-két éve szimezünk, milyen rossz beidegződést okozna az AI?! 15 éve nyomom, azt hallottam már hogy nincs kihívás, meg hogy unalmas az AI..vagy buta, de hogy rossz beidegződést okozna azt nem. Annak idején, 15 éve még az online harmat volt, ugráltunk a lagban, offline volt meg AI,..és amit én el tudok mondani, hogy elég kultúrált volt a mezőny, messze nem volt annyi vágás, meg beleszrok baleset mint később amikor az online csapatás lett az 'egy igaz út' az egy igaz szimesnek.
Semmi gond azt AI-val, talán pont azzal van a gond, hogy leszoktak a használatáról, és egyből online mennek...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.12.23. 11:41:32

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Most elképzeltem, hogy azok a "kezdők" AI ellen gyakorolnak és nem "ellened". "

Nem én vagyok a lényeg hanem az emberi tényező, amiket lent soroltam, az nincs meg az AI-ba.

"És most elképzeltem, hogy ez neked szörnyű lenne."

De menj csak be egy új seasonba, ami tele van a kategóriában gyakorlatlan kamikaze pilótákkal. Ami ott megy agyrém, aztán ez érzékelhetően normalizálódik. 1.5 SR-t zuhantam pár nap alatt, azóta úja 3.5 körül vagyok. Hasonló lenne az AI huszárok lelkivilága is, mikor beszabadulnak egy "élő" mezőnybe. Tisztelet a kivételnek! Robotokon nevelkedett nem fog teret adni ha kell, cseszik nagy ívbe a relatívra, nem kalkulálja be hogy most egy kockázatos kanyar jön nem előzök, stb. Végtelenségig lehetne sorolni azokat a nüanszokat, hogy mit nem tanít meg az AI és milyen rossz beidegződést okoz.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2016.12.23. 11:25:40
bardocz
Elvileg írja mennyi benzin van még, hány kör, mikor kel tankolni, stb. De versenyen nem ment.
arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most elképzeltem, hogy azok a "kezdők" AI ellen gyakorolnak és nem "ellened".
És most elképzeltem, hogy ez neked szörnyű lenne.

Hátnemtom .... valahogy nem áll össze a logika 😉

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.23. 10:45:51

Forza.

Karácsonyig!

ÉÉÉÉS visszakapcsolták a csetem! <#action> (de meddig?) <#beka2>
Ezmiez?
bardocz
Hát, a kvalra már nem működött 😄
b-type
Nem arról van szó hogy toporognék hogy használhassam, csak ha lenne ilyen része akkor használnám az iR-t is, így meg nem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz

Élőben ír mindent, jó kis cucc, bár még versenyen nem volt lehetőségem tesztelni.
Arra ott az AC vagy az F1xx széria stb. iR szellemiségével szerintem(!) összeegyeztethetetlen.
Igen 55%-ban valaki kiüt, 25%-ban valaki kiüt és/vagy mert rosszul mérem fel a helyzetet, a maradék 20% kb az én saram, de ez tét adja meg az ízét.
b-type
Nekem pár éve pont az online játékosokból lett elegem, én használnám az iR-t offline AI-val, korrekt, vagy inkább jó AI-val ami elvárható az iR-től.
Eszem ágába sem lenne online menni. Kivéve.
Kivéve ha lehetőség lenne ligázni, akkor egy valóban jó csapattal igen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

De én nem vagyok top splitbe, és így is sok probléma van a saját, valamint mások rutintalanságával. 😊
Ha beesne oda néha ai-kon gyakorló ember az olyan lenne, mint a seasonok eleje vagy egy nehezebb pálya 90%-os mortalitási rátával.
bardocz
AI-val versenyzőkkel úgyse futnál össze, mert abból nem fognak olyan iR-t szerzeni, hogy top splitekbe kerüljenek, amelyik meg igen, az AI helyett átáll majd az emberekre.
Remélhetőleg nem megy el abba a mainstream irányba, engem HC fanatikus légkör fogott meg a játékban.
Alexease
Itt sose lesz AI, csak ha az uzlet ugy kivanja😄
Remélem nem tesznek Ai-t soha ebbe a játékba. Nagyon rossz beidegződéshez vezetne annál, aki inkább tolná köztük és utána bemegy emberek közé. Hányszor de hányszor van baleset pusztán abból, ha rátapadsz az előtted haladóra és az inkább hátrafelé figyel nem előre. Vagy előzés közben, után valakinél elveszik a ritmus és bumm.
arty
nincs ezzel se baj egyébként, nyilván koncentráljanak arra, aki rendes előfizető 😊 nekem ugyis átmenetileg kéne, amig "kijátszom" magam vele, aztán lehet sose lennék előfizető ujra (vagy kétévente 1-2 hónapra max). nem flémelni, trollkodni akartam, tényleg 😊

Forza.

Alexease
Regen amikor felmerult, az emberek nagyresze a segitsegek es a ghost ellen is lazadt. De kellett az uzlet miatt, igy beraktak.

Egyszer egy hivatalos kerdoiven megemlitettek az AI lehetoseget (mint gyakorlas, edzes, palya tanulas, korozgetes; vagyis nem tuti versenyek es bajnoksag); igy vagy gondolkodtak rajta (es mar keszulget) vagy csak meg akartak bizonyosodni, hogy total felesleges😉
Nem lattam az eredemenyeket, de valszeg a jelenlegi tabor (csak ok kaptak meg😄) 80%-anak tuti nem kellett. De igazabol nem ok lennenek a celkozonsege az AI-nak.

Talan keszulget valami.

Elvileg megoldhato lenne "warez biztosan" is, csak kell hozza egy kicsit nagyobb szerverpark😉 Az AI-t nem local szamolna, hanem iR szerveren, es az tolna at az adatokat. Mivel oda nem kell tuti ping, se GUI, se semmi, igy "csak" szamitasi es adatatviteli igeny lenne.

Talan egyszer meglepetesnek vagy kenyszerbol lesz, de amig lehet, inkabb tisztan az online-nal foglakoznak.
Alexease
Most is lehet hasznalni: egyedul korozgetsz vagy plusz penzert inditasz szervert, aztan vagy lesz valaki vagy nem;D
lac coo
Pedig milyen rossz lenne, ha halott de jo autokat is lehetne valahogy hasznalni....😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem várhatsz egy darabig.... :p A játék nevében ott van benne a profilja: ONLINE Simulator Game........ 😄 😄
arty
Alex, mumus 😄DD

perfektül elkaptátok a párhuzamot 😊)
nekem tényleg jó volna valam butus AI, nem vagyok való emberi mezőnybe - ellenben igénylem a mezőnyt 😉
idő ellen nekem unalmas.

Forza.

Alexease
Amugy a Papy AI akkoriban jonak szamitott. Ha meg tudnak oldani a program vedelmet, akkor valszeg jo uzlet lenne az AI es a dedi szerver is. Minnel kozelebb vannak egy "divatos" autos program kinezethez, tartalomhoz es mukodeshez, annal celszerubb valamelyiket bevezetni. De ez meg messze van. A kovetkezo ev(ek) a DX11, a dirt es az egyeb extrak kiaknazasaval fog telni.
Alexease
De sokaknak meg az is jobb lenne, mint a recskazas😄DD
Az egy lépés lenne a guminő felé..... 😄 😄
Alexease
Nincs😉
arty
van már AI a játékban? kissé naiv a kérdés, tudom... de nekem mégis akuális, elvégre most megint van 50% kedvezmény előfizetni 😊

Forza.

Norbi1990
Alexease
Kivancsi leszek, adnak-e valami (vasarlos😄) meglepetest karacsony elott? A FR3.5 nagyon lemaradt (igaz "kozben" atneveztek a sorozatok😛), de a bejelentett Ferrari es a gyorsan letorolt promo video utan is nagy a csend. bar az iR nem a meglepetesek cege, de azert volt mar ra nehanyszor pelda, hogy "csak ugy" megjelent valami (pl. a multkori GTO/GTP cuccok).
bardocz
Igazából olyan nagyon sokat nem kell vele, ha ráérzel a gázadásra meg a fékezésre.
A lomha turbo miatt kigyorsítson el kell venni a gázt, aki AC-ben sokat ment a Lotus 98T-vel annak ez nem lesz nagy újdonság.
A fék pedig nagyon könnyen blokkol, ~50%-ot kell nyomni csak benne. Potméteres fékpedállal nekem biztosan nem menne.
Látszik, hogy sokat gyakoroltál vele, nagyon fasza hangja van. Jövő Season-ra van egy befutó jelölt 😊 Az már egyre inkább körvonalazódik, ha népszerűtlen, akkor az egyben előny is. Túl sok olyan járgány van C-ben, ami még nem való a plebnbek.
bardocz

Eszméletlen jó ez az autó. Ahogy finomkodni kell a gázzal, meg figyelni a turbo nyomást kigyorsításon.
Hello
Regisztrálj az iracers.hu n es ott irj rám vagy irj a megfelelő topikba es kuldok 3 honapod free kodot.
Saját névvel regisztrálj ne nickkel.
Üdv,
Pár éve mikor volt kormányom kipróbáltam ezt a szimet, és eléggé tetszett, habár nagyon nehéz volt. Kis mazda/laguna seca

Most megint van 1 kormányom g29 ami sajnos furán viselkedik, és mielőtt visszaküldeném szeretném kipróbálni hogy milyen iracingel.
Mikor régen itt jártam ajánlott valaki egy lehetőséget amivel 1 hónapot ingyen versenyezhetek az alap cuccokkal... most nincs ilyen lehetőség? Akár csak 1-2 napra is. Már csak azért is kíváncsi lennék, hogy itt is előjön 2 óra után a váltófül probléma, vagy csak az Assettoban, mert akkor lehet nem a kormány a ludas.

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

bardocz
Nincsen annyi official verseny, meg több szerver egyszerre a kis létszám miatt. Ma este 8-kor simán tudtam menni egy versenyt, ami teljesen jó amúgy, igaz nem voltunk sokan.
Mekkora létszám a limit vagy mi történik, ha kevesen neveznek egy szériába? Mitől lesz halott?
Skippy nagyon stresszes. Népszerű, az eleve egy nagy kockázati tényező D-ben, sok a rookie. Mondom én aki gyakorlatilag abban kezdett 😊
Van 2 út A-ból B-be, az egyik kanyargós és nehezebb a másik majd tök egyenes és különösebb nehézség nélkül eljutsz.
Szerinted 100-ból mennyi ember választja a nehezebbet......<#wink>
Régen a Radical SR8 nagyon népszerű volt igaz nem a legkönnyebb volt és ma sem az vezetni de volt hogy 2-3 szerver is ment.
Nézd meg most ,halott ,nem csak a nehézsége miatt ,hanem mert azóta kb 6-7 plusz széria közül lehet választani.
Akkor most mivel és kivel van a baj.
Persze tudom ezzel is meg azzal is,de hát ez van.

Helyesbítek: 6-ból 6! Asszem ezt szkippelem, meghagyom a nyomorult trolloknak..... 2 nap alatt úgy kb 360 ISR vesztés.....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.12.14. 22:37:11
<#eljen>
Imádtam mindig ezt a szériát, a kezdetektől több éve megyek vele,de az utóbbi 1 évben mind jobban a elment tőle a kedvem,pont ezek miatt amiket leírtál.
Gyere át spec fordozni.
Nagyon korrekt a társaság,vigyáznak egymásra a driverek,legalább is az elmúlt pár hónap alatt 1-2 kocc volt,de az is inkább saját hibás ,a kocsi is jól vezethető.
Nyilván jobb h<#wink>a az első splitbe vagy.....
És tépkedem a fóliát én is! 😄 Skippi eddigi mérlegem: 5 futamból ötször végeztek ki féktávon, hátulról, az első két körön belül..... hihetetlen. Kezdem azt hinni, hogy én vagyok a barom, és nem megyek le egyből a fűre féktávokon hogy tutira ne találjanak el..... pedig replayon is nézem, márpedig látszódik az autóm a pályán rendesen..... :p