25347
  • mumus70
    Akkor is Walter Csabi a király! :D :D
  • Pitti
    Azért én meghallgatnám a többi szereplőt is... aki pl nem köszönt neki, vagy akik nem szerették... sajnos a cikk alapján elég nagy arca van a srácnak ahhoz, hogy ne legyen szerethető. Ettől még biztos, hogy nagyon gyors és sokra viheti, de nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás...
    "arra koncentráltam, hogy ne csak megelőzzek mindenkit, de le is körözzek mindenkit. Végül a 2. helyezett megúszta, a többiek nem."
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.07. 08:39:02
  • Pitti

Tökéletesen igazad van, én sem értem ezt az egészet. Az oké, hogy magyar forma1 futam előtt az összes rádió csak arról beszél, jegyeket sorsolnak... kvízkérdések mittomén, amúgy már wtcc előtt is ez van, de hogy ezen kívül semmi de tényleg nulla, az felfoghatatlan. Pl a Dubai 24 órást néztem a youtubon Alex linkelte be asszem a csatornát ide. Nagyon jó volt, de hogy pl Bódisékról basszus egy szalagcímet se találtam az katasztrófa. Alig tudtam összevadászni valami infót róluk. Nem az, hogy nem jött elém az infó, hanem keresve sem találtam semmit!!! Rally-val ugyanez a helyzet.
    Bezzeg kétballábas focistáinkról mindent lehet tudni...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.07. 08:00:47
  • GeriDoc
    Sajnos a hazai gyorsasági autóversenyzés marketingje a nullával egyenlő. Évek óta szeretnék kimenni, mint ahogy tettem azt a 2000-s évek közepén-végén, de egyszerűen nem találok soha semmi előzetest, beharangozót, ilyesmit. Pedig tavaly is volt összevont zóna verseny is, ahol voltak külföldiek is GT3-as autókkal, de azt is csak utólag tudtam meg. Meg aztán akinek kicsit is van sütni valója, az egyből kint versenyez. Mint ahogy Mór Csaba is.
    Egyébként milyen érdekes, hogy ebben a hangyafasznyi országban a Zengőék szintje alatt alig kap valaki publicitást. Mint ha természetes lenne, hogy ott szerepelünk 1-1 technikai sport világversenyén, világbajnokságán, ahol sokkal jobb helyzetben lévő országok csapatai lépnek vissza, mert túl drága nekik. Nálunk meg ez alatt a szint alatt "nem is létezik" versenyzés/versenyző. Nem láttam egy cikket sem pl. Bódisékról, aki van Lagennel (WTCC, GT3), meg Kaufmannal nyerte meg a Dubai 24H-on a kategóriáját. Mondjuk Olimpia rendezés gondolata mellett nem csodálom ezt a hozzáállást. Iszonyatosan túlértékeljük magunkat.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.07. 07:28:50
  • twinr
    azért olvasd el! :)
  • mumus70
    Életemben nem hallottam róla... :p
  • twinr
    Olvassátok el, mindenképp érdemes, nem mindennapi figura!

Mór Csaba
  • oneal1
    nekem most 50% os kuponnal 62 dollár lett egy évre
  • Marcinko
    És működik ? :)
  • ozoli78
    6 tartalmnál van kedvezmény
    amugy én tuti átköltöznék ideiglenesen floridába :D
  • bardocz
    Én mindennel próbálom a maxot kihozni magamból, Corvette-el alig ment valaki, mégis hibázgattam bőven :D
  • lac coo
    Egy auto+egy palya majdnem 10 000 Ft.....
  • mumus70
    Éves elő fizura 28 dollár adó....... pffff
  • mumus70
    :D :D Akkor én mi vagyok? A rázóra se megyek rá! :D :D
  • GeriDoc
    Tudod, hogy kell ott menni.
  • mumus70
    Ajjaj, holnaptól Mount Panorama..... lesz itt roncsderbi..... kicsit falkocc, és oda a kerék.... lehet nem mindig a leggyorsabb fog nyerni. :D
  • oneal1
    én imádom a porsche-t, nyomtam jó pár versenyt a napokban nordon ami arra volt jó hogy lassan elveszítsem az A license-met....:D
    hihetetlen mennyi hülye van
  • GeriDoc
    Talán mert a GT3 jobban csúcsra van járatva, és sokkal több a gyors pilóta. Ergó a te köridőd pl. csak a 10.helyre elég, ezért megpróbálsz gyorsabban menni, ahol viszont többet hibázgatsz, ezért összességében "csetlés-botlás" érzésed lesz. Ha a Nissannal mennének ezek az állatok, akkor lehet neked is kellene gyorsulni még 1-2mp-et, és akkor már az sem lenne olyan stabil. Egyébként kezd el elölről felépíteni a GT3-as menést (ha akarod), és jó lesz az (nekem is ezt kellett tennem). Fékezz előbb, legyen stabil, gyors a rolling speeded, és jó a kigyorsításod. Ha ez meg van, gyakorold a féktávot. Én is azt hittem elfelejtettem vezetni, aztán neki álltam elölről, és visszajött az a tempó, amit tudtam ősszel.
  • bardocz
    Én a GT3-ban nem tudok gyorsan menni. Pont az egyszerűsége miatt, a Nissannal 0x-es versenyeket megyek, alig csúszok meg, nem hogy eldobjam, GT3-ben meg esek kelek és arányaiban lassabb is vagyok. A Ruf cup-pal is sokkal stabilabb voltam, pont az elektronika hiánya miatt nagyobbat lehet hibázni büntetlenül. A Corvette az, amiben csak TC van, mégis csomót hibáztam vele, igaz főként féktávokon, kanyarbejáraton.
  • GeriDoc
    Inkább úgy kérdezd, hogy most mindenki itt versenyzik? A válasz, hogy nagyjából igen. Ilyen sof-okat max. a Blancpainban láttam eddig, erősségre, és mennyiségre egyaránt. Kíváncsi leszek, hogy ha megkapják a GT3-as autók az új gumikat (remélem hamarosan), illetve elmúlik a kezdeti hype, akkor hogy alakul majd a mezőny. Mert ahogy írod, egyáltalán nem könnyű vele gyorsan menni, pláne nem konstansan. Szerintem azért sokan "vissza mennek" a kényelmes kis GT3-as autójukhoz.
  • Norbi1990
    Mentem az előbb egy versenyt ezzel az új Porschéval a Nordschleifén.
    Hát nem egy kezesbárány :D
    Nagyon kell küzdeni vele, de épp ez az ami a kihívást adja és kb bárki bármikor tud vele hibázni, még a nagyon prók is, főleg a Nordschleifén. Egyébként emiatt sokkal jobb is versenyezni, ezekkel, több lehetősége van az embernek előzni, mint pl egy GT3-ba ami egy kiszámítható autó mindenféle segítségekkel.

A versenyembe (3700-os Strenght Of Field volt) az első két autó hibázott és mögöttem ért célba, pedig 5-6mp-el gyorsabbak voltak körönként nálam.

Egyébként itt most mindenki versenyzik? A 4000-es iratingemmel csak a 2. splitbe kerültem. Meglepődtem :D
  • Pitti
  • Mik
    Akkor győzike tulajdona ;)
  • Alexease
    Ciganyok szeretik, feltono, hasonloan a Lincoln Navigatorhoz, szlovak rendszammal es rokkantkartyaval:)
  • mumus70
    Nem tudom, rémlik mintha a köcsög Győzike gurult volna egy időben egy hófehér CTSV-el.... De lehet Bejjjáé volt. :D
  • twinr
    Jaja, tehetném én is beneveznék egyre. Bírom ezt a nyomatékos motort. És az újak teljesen jól néznek ki.
  • lac coo
    Mondjuk a videónak alig van hangja :)
  • mumus70
    Szerintem az egyik legjobb vas a kínálatban. A hangja is nagyon dögös, köhög, fújtat, prüszköl, és tol mint egy mozdony. Gondolkodtam régebben hogy veszek egyet igaziból is, csak még kicsit tovább kell dolgoznom érte mint ahogy elgondoltam.... :D
  • Alexease
    A Caddy jo auto, csak kicsit "bena" a belseje a le/hatra/jobbra eltolt ules/kormany pozicio miatt (a konnyites es csovezes miatt). Nem mintha ez szamitana a versenyben:DDD
    Plusz olyan, mintha merev hatso hid lenne alatta, oldalterhelesnel hatul gyorsan es egyszerre dobja el mindket kereket.

Az idiota problemaim
  • mumus70
    GRT! Isten ez a pálya! :D
  • twinr
    De legalább vége az átoknak. Tegnap caddyvel hatról másodikra, 0 x-el! :)

• oneal1
    gondoltam kiélem mazo hajlamaimat és indultam porscheval egyet nordon...:)

első körben akkora baleset volt, hogy ekkorát még nem láttam :D

utána elment a netem, visszacsatlakoztam és még + 0,02 vel megúsztam az egészet :D
  • mumus70
    Ejh, visszanézve hogy elrontottam az utolsó kör utolsó törését! Ha nem hagyom nyitva az ajtót belül, akkor lehet megvan. Magam sem értem miért nem zártam, pedig szoktam.... :p
  • mumus70
    Na ez most kárpótolt mindenért, ez élvezetes volt! :D

• Mik
    Good job!
  • Dlot
    Skippy az egyik legnehezebb kocsi én továbbra is állítom. Pro szériákban a közvetítéseken ugyanazokat hibákat, ha kicsit szofisztikáltabban is de elkövetik. Ami a nehézzé teszi az, hogy a legtöbb kanyart mindenféle segéd beállítási lehetőség nélkül, ami a többi kocsiban megvan, kell powersilde-al bevenni. Ezt a pályát nem ismerem, de Donington tipikus példa, az nagyon fekszik az autónak. A harmadik kanyart aki megtanulja az 1:18 vagy alatta megy aki nem az 1:20+-at. És erre rájön a természetes emberi hülyeség, nw lag stb.
  • mumus70
    Hihetetlen! Sikerült nyerni! Egy 1200-as SOF futamot, mert már oda csúsztattak vissza a drága ellenfelek 2100-ról.... pfff könyöradomány győzelem, de legalább az awardsban behúztam egy újabb pályát, ennyit használt.... :p
  • Alexease
    Talan rossz iranyba indul el, nincs bekapcsolva a monitor, forditva mukodik a kormany..., vagy ilyesmi:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.03. 23:45:32
  • lac coo
    Nem rosszindulatból , csak ilyen tényleg nincs, valami átok van rajtad vagy mi ? :)
  • mumus70
    Én már csak nyúlok az ESC felé ütközéskor, és nyitom a Fészt, lexxarom.... :D Most már csak a pitből rajtolok, hátha 2 körnél tovább engednek, má csak egyesével merek megküzdeni velük! Mozdulnak felém, má megyek is le a fűbe a p..csába... :p Ha vasárnapig se érek célba, akkor én fogok ámokfutásba kezdeni! Tolok le mindenkit a csába! Csoportosan fogom egybe leszedni a sűrűjét! Má nemérdekel! Jöhetnek a nem tetszés nyilvánító kommentek ide is, asse érdekel! :D :D