• Alexease
    Nekem teljesen mindegy, se igy, se ugy nem hasznalom (nincs gepem hozza;))). Meg se penzem, se idom:D

Csak mint elv, mint szolgaltatas, lehetoseg, nyitas a szelesebb kor fele.
    Ha lennenek, akik komolyabbra vagy hasznalhatobbra vagynak (az AC, rF2, R3E egyebek utan/mellett), es ha beleferne a vasarlas, akkor sem tudnanak atallni.

En lazan behuznam az iR helyeben, hogy ha megvasaroljak a tartalmakat, kifizetik az evi 10-20$-os "hasznalatot": mehetnek offline; a prac. szervereken; sajat szerveren; de a hivatalos szervereken se race, se qual, se TT se semmi.

Hogy mennyi embert erdekelne? Gozom sincs:D\
    De valszeg lennenek, akik kitalaljak es megbeszelik, az ingyenes palyak melle vennenek meg 3-4-et es egy Porsche-t, es tolnak a sajat bajnoksagukat egesz evben. Ha kell, egesznap mehet a fun szerveruk, rendezhetnek hetente 2-3 versenyt, ha akarjak 3x ujrainditjak, vagy amit akarnak.

Plusz bevetel a tartalmakbol, es ha belejponnek, valszeg lennenek akik befizetnek a hivatalos bajnoksagot is.

Az elso 4-5 evben nem foglakoztam ezzel, mert fejlesztettek. De gondoltam, utana ezt a reszt is lefedik. De nem, jo nekik annyi amennyi.