25347
-
endy papp #23385 De várjál, ha cokpit nézetből nézed és a kezek ki vannak kapcsolva akkor ki vezeti a kocsit????
Ki forgatja a kormit?
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.28. 18:10:03 -
mumus70 #23384 100 szónak is egy a vége: büntetésből azonnal leállítom azt a videót, amiben mégegyszer meglátom hogy nincs kormány! - 1 néző! -
zimapeti #23383 Szigcsit tehetsz a "sajátodra" is:)) -
ozoli78 #23382 Ne viccelj már anno kb 10 szer annyit mentem mint Te , onnan van a tempo külömbség.
Köszi de cuccokkal szerencsém is volt.
Szerintem ha tudsz osw t vegyél vagy tm 500 vagy 300 at .
G25 utan g27 29 re mar ne költs. -
ozoli78 #23381 Jobb lenne ha motorháztető nézet is lenne utálom ezt a real fost. :D -
mumus70 #23380 Úgy hogy pl Nascarban ott van a kis szigszallag közép állásnál, és az pont perifériából látszik mennyire van alászedve, rengetegszer volt hogy kanyar közben kellett visszább venni, és visszajött a tapadás. Nem 3 monitorral játszom, és nem az alvázon ülésre van beállítva a FOV-om, hanem led tévéről, és úgy állítom be hogy kilássak az ablakon, nem pedig arra figyelve hogy gondosan a kormányra állítsam a kormányomat hogy lefedjék egymást ha egyszerre nézem.....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.28. 11:20:51 -
VincentVG #23379 hát másik ligában is futunk :))
u.i. komoly lett a set-ed gratula hozzá. nem mondom rendesen végigteszteled a cuccokat, legalább lesz kit kérdezni...
én még tartom a jó kis G25-öt, úgy hozzám nőtt... :)) csak nem akar tönkremenni lassan 10 éve,
pedig úgy vennék valami indokolatlanul drágát helyette. -
zimapeti #23378 És real is mögé teszel egy másikat, hogy lásd mikor tekered túl? :)) Ezt egyébként nem értem hogyan látod a kijelzőn lévő kormányon ha túltekered? Ugyan azt kéne látnod azon is mint amit markolászol, sőt az lenne a legjobb ha nem is látnád, mert pont kitakarják egymást.
"Sanyi", Replaynél külön be lehet kapcsolni a kormányt és a kezet is:) -
#23377 Ha veszel egy Tesla-t, akkor talan ki is szerelheted;D -
#23376 Mas a napszak, azert ilyen.
Meg az AC-ban kamu a nap pozicioja, nem szamolja a hosszusagi koroket sem az evszakot. Az iR-ben nem tudom, sose nezegettem, lehet ott is kamu:D
Az rF2 az egyetlen, ami ezt is szamolja (napjaras napzaktol, evszaktol, hosszusagi kortol fuggoen). Sot, a fenyeknel, szineknel es arnyekoknal a tengerszint feletti magassagot is beleszamolja (nem a pozicio (:D) hanem a legsuruseg miatt). -
mumus70 #23375 Megszoktam. Sőt a real kocsimból sem szerelem ki indulás előtt...... -
GeriDoc #23374 Ez egy sz.r mobilról. Szóval mindenhol van mosoly, meg ilyenek. Itt is. -
GeriDoc #23373 AC-nál megvannak az árnyékok? Eddig nem is figyeltem, de elég fura a Nap állása. -
GeriDoc #23372 Tökömbe tudsz bekapcsolt kormánnyal menni? -
#23371 -
mumus70 #23370 Tökömbe tudtok így kormány nélkül menni? Nekem még segíteni is szokott ha egyből látom hogy túlszedtem és radírozom az utat! Én ki is venném ezt az opciót hogy le lehessen szedni! :D :D -
#23369 -
Morgolodo #23368 Kicsit szokni kell a GT3 után, a vészfékezésekkor vannak néha bajok, de nem olyan vészes.
Sajnos rövid lett:
-
ozoli78 #23367 nekem semmi gondom a fékkel -
VincentVG #23366 911 első vélemény:
huh de elszoktam én már az ABS nélküli verdáktól... lehet h nem ez lesz a kedvenc, pedig nagyon vártam..
mindjárt megyek vissza RUF track elni amig még lehet ...:( vaaaagy megtanulok fékezni :) -
#23365 En a "sajat szerver lehetosegnel" valoban sajat szerverre gondoltam (sajat geprol vagy dedi), nem a hivatralos iR szerverekre;) Hivatalos szervereken semmi ertelme, arra ott a hosted, ha valaki jo szervert akar, normalis futammal es lehetosegekkel, az fizessen erte, az teljesen OK.
De igy latattlanban amugy is nehez ugy, nem lehet megmondani, mennyi embert erdekelne a lehetoseg. Valszeg igy van vele az iR is, ezert nem eroltetik (plusz warez a lehetosege).
Nekem spec nem hianyzik, ha tudnek/akarnek menni, nekem jo az iR-rendszer, a fix idopontos szervezett futamokra ugy sem tudnek menni. Max ha lenne fun;) Ez inkabb csak uzleti es "elofizeto" (vasarlo) szaporito dolog miatt lenne erdekes: a tartralom vasarlassal nyernek; szolgaltatast (szerver) nem adnak, igy nincs koltseg; de de talan lecsorog nehany komolyabb vasarlo es/vagy elofizeto is. Elofizetobol es versenyzobol sose eleg;D -
GeriDoc #23364 Nem kell, hogy "mennyeninnen", nem kell a mű drámázás. De megjelenik egy autó. Páran, akik nem próbálják ki, nem akarják megvenni, nem is használják az iR-t, azok leírják, hogy szar, lehúzás, amúgy is az egész rendszer szar, bla bla bla. Akik meg kipróbálják, mindenki lelkendezik, hogy mennyire jó vezetni. Csak át kellene lépni a szokásos magyar "helyezzük a rosszra, a keserűségre a hangsúlyt". Vedd meg, próbáld ki, és mondd el a véleményed. Ha rosszat mondasz, úgyis bannolnak. Azaz Alex, téged megkérnek, hogy bannold magad.
Szerver: Ha ingyen lenne, és minden idióta indíthatna egyet, akkor a világ minden szerverparkja nem lenne elég nekik. Itt nem saját, otthoni szerverek vannak (tudod nagyon jól).
A teszt oldal mehetne, legalább azoknak, akiknek van élő előfizujuk, ezt aláírom.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.27. 19:35:01 -
#23363 Azert, akkor mennyeinnen, mennyeinnen ! :)) -
#23362 Kitalalok, otletezek, szervezek; de nem hasznalok:DDD -
#23361 Visszamennye ! :)) -
#23360 Nekem teljesen mindegy, se igy, se ugy nem hasznalom (nincs gepem hozza;))). Meg se penzem, se idom:D
Csak mint elv, mint szolgaltatas, lehetoseg, nyitas a szelesebb kor fele.
Ha lennenek, akik komolyabbra vagy hasznalhatobbra vagynak (az AC, rF2, R3E egyebek utan/mellett), es ha beleferne a vasarlas, akkor sem tudnanak atallni.
En lazan behuznam az iR helyeben, hogy ha megvasaroljak a tartalmakat, kifizetik az evi 10-20$-os "hasznalatot": mehetnek offline; a prac. szervereken; sajat szerveren; de a hivatalos szervereken se race, se qual, se TT se semmi.
Hogy mennyi embert erdekelne? Gozom sincs:D\
De valszeg lennenek, akik kitalaljak es megbeszelik, az ingyenes palyak melle vennenek meg 3-4-et es egy Porsche-t, es tolnak a sajat bajnoksagukat egesz evben. Ha kell, egesznap mehet a fun szerveruk, rendezhetnek hetente 2-3 versenyt, ha akarjak 3x ujrainditjak, vagy amit akarnak.
Plusz bevetel a tartalmakbol, es ha belejponnek, valszeg lennenek akik befizetnek a hivatalos bajnoksagot is.
Az elso 4-5 evben nem foglakoztam ezzel, mert fejlesztettek. De gondoltam, utana ezt a reszt is lefedik. De nem, jo nekik annyi amennyi. -
GeriDoc #23359 Pörgősebb fun-szerűségre ott az AC. Ez azoknak van, akik versenyezni szeretnének. És azt óránként induló futamokon megtehetik, mindig más ellenfelek ellen, mégis figyelve arra, hogy nagyjából hasonló képességű pilóták legyenek egy szerveren. Vannak hivatalos, és saját szervezésű (liga) bajnokságok, hosszútávú versenyek (3,6,12,24 órásak), plusz egy csomó vegyes hostolt szerver. Mit szeretnél még? Ha ebből nem tudsz választani, akkor a "neked semmi nem jó" kategóriába esel, erről az iR nem tehet. Az is meg lett beszélve sokszor, hogy ez a legdrágább szimulátor ( főleg most a 27% ÁFÁ-val, és a 300 Ft-os Dollárral). Ők kínálnak valamit valamennyiért. Aki sokallja, nem használja. Miért kell állandóan sírni? Sok, nem kell, továbblépsz. -
#23358 A "sajat szerver" lehetoseg is kicsit vicc, hogy nem tudjak (akarjak) megoldani:/ Ertem, hogy kell a penz (fizetos hosting), es akik (bajnoksag, csapat stb.) komolyan gondoljak kifizetik, mert normal hasznalatra nem nagy osszeg. De az, hogy lassan 10 ev utan is nulla a lehetosege "minimal" sajat szervert inditani, azert gaz es lehuzas.
Igy hiaba lesznek nepszeru autok/sorozatok, sose fogjak atcsabitani masohonnan az "bajnoksagokat":
- elofizetes (nem hasznalnak a hivatalos sorozatokat)
- vegyek a meg a palyakat es autokat
- es ha futamot szeretnenek, akkor fizessenek erte.
A porgosebb funrace-szeruseg total felejtos. Pedig ezzel a fizikaval, tartalommal, online es szabalyrendszer mukodessel, a korrektebb embereknek meg jo is lehetne. -
#23357 Fix setupos szériát támogatnám én is :)
bár a beállítások lehetősége korlátozott az autónál.
Ha esetleg lesz magyar szerver akkor beszéljünk össze és teszteljünk :) -
VincentVG #23356 Alig várom, h este kipróbálhassam..
És hát akkor első nekifutásra:
Week 1: Nürburgring Nordschleife - Industriefahrten (31-jan)
Week 2: Okayama International Circuit - Full Course (7-feb)
Week 3: Circuit Gilles Villeneuve (14-feb)
Week 4: Circuit des 24 Heures du Mans - 24 Heures du Mans (21-feb)
Week 5: Summit Point Raceway - Summit Point Raceway (28-feb)
ez a schedule.
Személye szerint örülnék egy fixed setup-szériának is,
mivel nem tudok setupolni, és RUF ban nagyon tetszik a: full egyforma autós felállás.Ott nincs mese, az a 2-3s az a tudás miatt nincs meg :))) -
#23355 ezek szerint nem próbáltad.
egyáltalán eszembe sem jutott hogy a Rufhoz hasonlítsam, irdatlan jó vezetni az autót!! -
#23354 En nem igen koltok tobbet erre, talan meg ezt a Pét, kivancsisagbol, de aztan ennnyi. :) -
GeriDoc #23353 Kipróbáltad, vagy csak írogatsz butaságokat?
Most próbálgattam, és szenzációs az autó. Nem tudom, hogy a gumin is dolgoztak-e, de annyira jól kezelhető, annyira jól fogható az autó, hogy ilyet még nem láttam. Mondhatnám, hogy végre egy kicsit AC-sodott a kezelés, de az elég trollság lenne. Parabolikából kifelé háromszor kellett belenyúlnom, a Lesmóból úgy jövök kifelé keresztben, hogy fülig ér a szám közben, annyira élvezetes.
Szerintem próbáljátok ki, mondom ezt neked is, meg Laccoo-nak is. Biztosan tetszeni fog. -
mumus70 #23352 De hát ez tök olyan mint a régi RUF, csak kivették az idétlen időmérő órát középről, meg más a műszerfal meg a kormány, és kicserélték az emblémát, nem? :D Ez olyan, amikor az étteremben a vendég visszaküldi a kaját, hogy ocsmány, a pincér hátra viszi, rátesz a tányérra a szemétből egy saláta levelet, és visszaviszi a vendégnek, aki jóízűen megeszi, és halálra dicséri, hogy na, így kellett volna elsőre is kihozni! :D A nép meg perkál ugyanazért mégegyszer.... -
GeriDoc #23351 Én is vettem 75-ért 100-at, de iR dollárban van, és ráteszi, azaz 15.18 most egy autó. -
#23350 engem kilóra megvettek ezzel a kurva autóval :D
-
#23349 Kozben rajottem, hogy en nem kozvetlenul kartyaval fizettem ki (vagyis valos vasarlassal), hanem meg a multkor vett 75%-os kreditbol.
Arra logikusan mar nem tesznek ado-t. Igy valosban csak 6.27$ volt;DD -
Morgolodo #23348 Nálam is rátette az adót. -
mumus70 #23347 Az előbb David Buda-at utaztattam meg úgy 9 körön keresztül, ha ez a név mond valakinek valamit... :D Csak elbaxxtam az utolsó körben, kicsit megetetett én meg felültem neki.... :D 2800-as SOF 5. helyért.... :p
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.26. 23:02:18 -
#23346 dettó...:)