mumus70#23208
Alapból a játékban is lehet variálni a festéseket, van egy paint menüpont, ahol vannak autónként kb 10-15 féle minta, ezeket 3 külön színskálán lehet variálni végtelen színválasztékkal, lehet kb 30-40 előre kilistázott szponzor matricát feltenni, és a kerekeket is lehet általában külön fényezni. Valamint a versenyződ ruháját, sisakját is festheted. A profik a Tradingpaint programot használják, a játék alatt kell futtatni, és betölti realban a pályára akinek ilyen festése van.
Én a SetupSync programot használom a beállításokhoz. Ide feltöltik emberek a szetjeiket, és kilistázva le lehet töltögetni pályákra, autókra lebontva, elég nagy választékban. A program magától bemásolja a játékba, a garázsban találhatóak, és onnan egy gombnyomással betölthetőek. Én egy délelőttöt, többnyire a keddi pályaváltás miatt a hétfőt szoktam rá szánni, mindegyikkel megyek pár releváns kört, úgy kb 5-öt, és kiválasztom a hozzám közel állót. Ki lehet fogni egész jókat, én nem ritkán nyerek velük qualit, futamot.