iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real World vs iRacing Splitscreen Road Atlanta Mazda MX-5
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Offer valid through October 24, 2016.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
iracing the 'real' race.
Ésérdekesen van befejezve a mondat is: I have no doubt they will be thrilled at the prospects of racing the 488 GTE and other Ferraris in the future.”
Other, éérted, other? De mi lehet vajon még? :))
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.10.20. 21:09:59
De ahogy érzed :)
hogy mi bajom az elemzéseddel?
"Kunos abban a pillanatban éhen fog halni ahogy nem tud több autó csomagot kiadni, márpedig ez be fog következni, így is a világ röheje az üzleti koncepciója. Millió autó, kevés pálya, modolt szutyok tartalmak, konzolos lebutítás"
Teljesen jól működik...pláne mivel a konzolt is össze tudták hozni, a DLC rendszerét nevezheted röhejes üzleti koncepciónak, de detto működik.
A moddolt szutyok tartalmak,..én aki használom és használtam is, csak köszönhetek a moddereknek, és a modderbarát koncepciónak.
konzolos lebutítás, nyilván konzolra mások az igények, talán az első vagyok aki ezt neked elmondja.
...És most írhatsz amit akarsz, de tényleg ahogy akarod úgy fordítgatod az egészet hogy a te javadra jöjjön ki, én hanyagollak, és meg is tudom tenni :))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként tényleg jó lenne ha az iR-ről szólna, a versenyekről, amiken például Ficza Feri szintű versenyzők indulnak, de az itt senkit nem érdekel, csak az megy hogy miért fog hamarosan éhen halni az iR!
Ennyi.
iracing the 'real' race.
De te nem elemzel semmiit, csak közlöd hogy én hülye vagyok, meg fáj az AC, satöbbi.
Öreg, írd le konkrétan mi a baj az elemzésemmel. A többi lózung nem érdekel igazán, mert baromság.
Nos, tudsz valami konstruktívat is vagy ennyiben kimerültél hogy "hülye vagy"!??
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Ez a Ferrari mehet a proto@gt-be és imsa-ba is majd akár. Akkor az teljes jó lenne pl, DP oké, (még idén), GTLM oké, és a GT3 meg maradhatna a GTD-nek, csak ki kell venni az abs-t és tc-t belőlük. Egész népszerű sorozat lehetne.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 13:19:47
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 13:13:07
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 11:41:03
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.19. 10:59:00
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 10:22:59
Gondolom GT4 ps re is nepszeru, sot igazi pilotakat is nevelnek ki rajta...megse az igazi.
En nem akarok flemet, sot kifejezetten kerulom, foleg itr a sok fura emberke miatt, de mast nem tudok mondani akkor se, annyira egyaltalan nem jo mint a kemeny mag harsogja veget nem eroen ! :)
Illetve jo, de annyira egyik sem rossz emelle teve.
Higy a skippinel maradjunk rf agyonveri, de szo szerint....
Én azon a véleményen vagyok, amít írtam is, két külön térfélen játszik a két játék, nem tesznek egymásnak keresztbe, nem érzem az iR-t és az AC egymás konkurenciájának. A játékot bérelitek, de a utálkozás az saját termék, én csöppet sem örülök ha itt az AC témába kerül, mert képtelenek vagytok hangsúlytalanul beszélni a két játékról. Ez van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lépjünk már végre túl ezen a farok méregetésen, és beszéljünk már az iR versenyzésről, setupokról, ilyesmkiről. Folyton a semmiről beszélni, kicsit unalmas. Ne legyen már AC topik<#zavart1>#zavart1><#wink>#wink>. Egyébként örüljetek neki, hogy az AC van említve, mint "konkurencia". Mit érezhetnek a PC rajongók, hogy még csak szóba sem kerül.<#nevetes1>#nevetes1>
Ez, hogy az IR az uberverhetetlen szipiszupi szimulator ez igy nem igaz. A Skip Barber pl kifejezetten kritikan aluli.
Kunos nyilván nem fog éhen halni, max eladja az egészet. ..és ilyen fazont mint ő meg kell szerezni, ..ha lehetne.
Az iR sem fog éhen halni...egyáltalán kinek lenne az jó ha bármelyik bekövetkezne.
A világ egyik röheje pedig ez az utálkozás, pláne hogy azt sem tudod miről alkotsz véleményt, és mit 'szutykolsz' le, mert annyira elmentél balra hogy már csak csökönyösségből sem indítanád el soha. :DD
Na EZ a világ röheje, nem pedig ha egy ember 10 és százezreknek szerez játékörömet.
remélem érzed a kettő közti óriási különbséget. :)
Az iR jó, az AC jó...nem egy pályán mozognak, nem vesznek el egymástól játékosokat, aki pedig az AC-val játszik ugyanolyan ember mint a másik, nem ez a vízválasztó..ellentétben az utálkozással.
Lassan olyan lesz ez is mint fénykorában a Cars topik... sajnálom
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.19. 08:57:22
De mindegy is, hozzák ki a GT3-as Ferrarit, és felőlem az összes többi autót kivehetik.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 08:49:44
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
A RUF Cup eddig is megosztotta az embereket, mert nem tudtak fékezni vele, de most az open setup, és a GT3 Challenge teljesen megölte. A GT3 Chall.-et megint csak lehet szeretni, vagy utálni, de nagy húzás volt. Nézd meg, hogy mennyi splitek vannak. Vagy csak tegnap az iRacers versenyen 30-an voltunk.<#wink>#wink>
De szerintem az iR orulne ketszer ennyi elofizetonek/vasarlonak/bevetelnek:))) En az o szemponjukbol irtam, hogy itt nem olyan egyszeru a letszam bovites (penz, technika, HW, szerverek, sorozatok stb.). Es ugyanezen okobol nem lehet elvarni, hogy egyik naprol a masikra extra szintet ugorjanak vagy doljenek a tartalmak es fejlesztesek.
Termeszetesen penzben es felhasznalokban jol all az iR, el vannak mint a befott. De azert nem lenne hatrany, ha minden sorozat telthazas lenne napi 24-ben, nekik es afelhasznaloknak is.
Tegnap kb életem előzését hoztam össze :) Csinálok is róla majd videót, annyira tetszett. 16-ról feljöttem negyedikre a végére :D
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.10.18. 20:35:31
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.18. 20:29:21
Nekem is ez ugrott be, hogy vajon beteszik-e a 2 "GT1"-es mellé? Viszont remélem lesz belőle GT3-as is, mert akkor újra mennék abban a sorozatban. Ráadásul nagyot csalniuk sem kell, mert eredetiben is úgy van, hogy van az alap autó, és lehet hozzá venni GT3-as, vagy GTE kitet.
Nagyon nehéz ügy megtartani az embereket, és normális újakat bevonzani, komoly ligáknak is problémát jelent. Nem látok rá, de úgy érzem már nem olyan kiváltság szimezni mint régen, mindig is rétegjáték volt a szimezés, de ez az a játék amit azért komolyan lehet és bizonyos fokig komolyan kell is venni. Alapvetően a vezetés és versenyzés nagyon jó szórakozás, még kispénzből is. Viszont a szimezés sokkal görcsösebb, és szárazabb, sztem nagyon fontos mellé egy közösségi jelenlét is, ahol társaságot lehet szerezni, és persze összejárni. Nálunk nagyon régen sokat jelentett, hogy találkoztunk sörözőben, versenypályán. Ezt magas szinten, nemzetközi szinten fingom sincs hogy lehetne csinálni..de kell.
Maga a szimezésen a VR stílus, azaz a monitoros vezetés eltünése oldaná meg azt a problémát, amitől a szimezés qva nehéz a valós versenyzéshez képest. Annak más nehézségei vannak, főleg a pénz előteremtése, ami a szimezésben messze nem akkora probléma.
De hat az izmosabb multiclass-hoz kella fix DX11 es a memoria, ahhoz meg friss gepek. Ezen a teren is lassabban tudnak lepni mint a tobbiek. Egy masik programot, ami X evente megjelenik, megszornak josaggal, van min. gepigeny, aki megveszi es nem megy, bukta:) De itt 2-3 evben kell gondolkodni, mert min. 1 eves elofizetesek vannak. Nem eri meg tul gyorsan fejlodni (gepigenyben), mert X%-at elvesztik az embereknek, akik nem biztos, hogy elorantanak egy adag penzt a friss gepre;) Foleg amellett, hogy napokig/hetekig/honapokig nem megy a program.