25347
-
Mik #23225 Ok ok. :) -
endy papp #23224 A minap állok a rajtrácson,piros a lámpa bőven,erre 2-vel mögöttem a csóka elindul és belém jön hátulról.
Hangsúlyozom piros lámpánál és nem a hátsó mezőnyben.
De hogy ez ne legyen elég,ezután megáll a rajtrácson,zöld lámpánál ,hogy mindenkinek ki kelljen kerülnie,ha tudja ,majd elindul a versenyen.
Szerencsémre nagyon nem zúzott le így még elég jó helyen befejeztem a versenyt.
Nekem a Brazil pálya a "mumus" ott soha nem tudok semmivel úgy elindulni hogy le ne zúzzanak,próbáltam mát több kategóriában is....így ha lehet kerülöm,igaz nem is csipázom nagyon.
-
mumus70 #23223 Nem ezt írtam. Értelmezz! Az nem érdekel ha vesztek pár SR-t, pláne ha az én hibámból, (de ezek sem olyan hibák hogy letarolom a mezőnyt féktávon, stb) hanem ha mint pl LeMansban egymás után 7 versenyen nem láttam meg a kettes kanyart mert kibombáznak a kretének, és ezzel fosztják az SR-emet önhibámon kívűl! Bocs, de tovább játszom, ha nincs ellenedre.... Aki látott már videómat, láthatta hogy nem adom olcsón a bőröm még a gyorsabbak ellen sem.....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.16. 10:37:46 -
#23222 Szova teszi es idegesiti, de nem hinnem, hogy ez lekorlatozza; eleg sokat versenyzik es van zuzasa boven;D Vannak a rossz nap, a k*rv* rossz napok, de vannak eleg jo napok is:) -
Mik #23221 Egy esetben lehet dühítő ez az egész, ha pl az általad megvásárolt tartalommal (pl gt3) nem tudsz játszani pár idióta miatt aki leminuszolt 5versenyed és lebuksz C-be. Ezt valahogy nem tartom fairnek ebben a rendszerben. -
Mik #23220 Ugyan kell ez az sr rendszer a játékban de szvsz ha egy versenyen attól félve hogy kevesebb lesz pl 0.4-gyel az sr-ed a futam után és ezért nem csatázol inkább mész egy nagy semmit akkor tényleg add el a játékot mert ez az egész nem erről kellene szólnia. Tudom sokaknak ez az élete de az meg is érdemli hogy megveszi a játékot és inkább számolgat, óvatosabban megy. Bullshit. Tegyük fel aki mondjuk 2200ir-es szinten lévő versenyző az hiába farmol össze magának 3500-at vagy 4200at egy idő után megreked és vagy visszaesik az őt megillető helyre 2200-ra vagy fél évet kb nem is versenyez csak gyakorol hogy le ne bukja. Na ez kb az sr csökkenésétől való félelem is. Ezért, hogy gyűjtsön vagy ne veszítsen semmit az ne is jöjjön játszani SZVSZ.
Utoljára szerkesztette: Mik, 2017.01.16. 07:17:30 -
mumus70 #23219 És még egy rizikó faktor, engem is többnyire így végeznek ki, hogy a szélárnyék miatt gyakran 3-4 autó is egyszerre ér a kanyarhoz, és senki nem enged általában, feszt egymásra fordulnak, az első időben fékez, a többi tarol, vagy az első korábban fékez, a többi tarol, stb.... képtelen a mezőny sokan egymás mellett manőverezni. De volt már hogy az első egyenesben már a vonalon kívül mentem jóval két kerékkel, feszt is jön szélárnyékból, és beakasztja a kerekét, nem vált ám nyomvonalat. Az ilyet én full idegesítőnek, és vér amatőr dolognak tartom, és potyára, teljesen önhibámon kívül szállingóznak el a SR-ek..... -
Dlot #23218 Az is egy vérszívó pálya. Szvsz IMOLA, Le Mans, Sebring a top 3 skippy killer pálya.
Le Mans-on a Mulsanne kanyar letörését csuma gázzal kell bevenni, utána az indianapolist szintúgy, nem sokkal aztán következik a beteg porsche kanyar kombó.
Baromi hosszú altató egyenesek után élesek a tempóváltások. Az orrát és a seggét tapadás határon kell felváltva dobálni és tolni. Miközben a sebesség limitről zuhan be. A porsche kanyar könnyedebb, de cserébe ütemesen beletunkol a betonba. Ha ebbe az enyelgésbe hirtelen belezavar egy idegen eredetű tárgy vagy autó az általában katasztrofális legjobb esetben is random a végeredmény. Legalábbis low levelen, ahol én mentem a múlt szezonban. :) Skippy szigorúan bünteti a hibát a hasonló karakterisztikájú pályákon. -
endy papp #23217 Annyid összesen nem is volt...... .
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.15. 14:37:31 -
mumus70 #23216 Ismerem ezt a filinget.... Engem itt LeMansban fosztottak meg 3 nap alatt 1500-tól....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.15. 14:01:12 -
Dlot #23215 "D"-től van a fixed Ruf.
Rookie 4.0=D
Viszont jól látod, ha most bemész Lime Rock-ra garantált pár száz irating és egy egész SR veszteség 3-4 verseny alatt :)
Tegnap egy kanadai gyerek idegrohamot kapott voice cseten, mert 2000-ről leverték 800-ra. 2 nap alatt LoL. -
#23214 Nem volt olyan rossz, azzal legalabb a teljesen bizonytalanok hamar odavertek magukat, Kismazda rosszabb volt sokkal :) -
#23213 Rookieban Ruf, de jó, hogy még akkor kezdtem, amikor csak Mazda volt :DD -
#23212 A Merci 3 sorozatban fut: Blancpain Sprint (C4.0), IMSA (C4.0), Blancpain Endurance (B4.0).
Az Aston csak a Proto GT-ben (D4.0).
A Ruf 3 helyen megy: GT3(Rookie 4.0), CUP (D4.0) es az IMSA.
A Ruf (vasarlasa) kerdeses, mert ebben a felevben tuti lecserelik oket. A Porsche-k tuti nepszeruek lesznek, valszeg ezekben a sorozatokban (kulon CUP es GT3, vagy ha a rendszer tudna, akkor a GT3 bekerulne a tobbi GT3 koze?!). Lehet a Ruf-ok (4 darab van) ingyenes autok lesznek, talan a Rookie-ban lesz valamelyikkel (CUP/GT3) kulon sorozat vagy valami mixed. -
Max_Andaxin #23211 Nem sok autó van, egyenlőre érdekelne a játékban. A Mercedes AMG GT3 az ami biztos, hogy KELL nekem. Látom, hogy a RUF-al is sokan mennek, az tényleg ilyen népszerű, vagy csak én látom így? Az Aston Martin DBR9-ről mi a véleményetek? Külsőre nagyon tetszik, de a nem tudom mennyire és hol használható. -
Dlot #23210 Setupolással "C" licenszig nem nagyon kell törődni, mert majdnem minden fixed setuppal megy. Aztán lehet letöltögetni vagy beleásni a magad a beállításokba. Szerintem valami alapfogalmat mindenképp ki kell alakítani, mert egy vadidegen által linkelt beállítás a saját beviteli eszközeivel, egy adott időjáráson, az ő vezetési stílusára hangolva működött. Érdemes menni vele pár tesztkört és bele nyúlni.
A festést a lehető legfeltűnőbb rikító színűre csináld a divebomberek miatt. Vagy letölthetsz egy appot és olyan csicsásra színezed a kocsid amilyet a fantáziád enged.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 21:25:53 -
Max_Andaxin #23209 Nagyon köszönöm! -
mumus70 #23208 Alapból a játékban is lehet variálni a festéseket, van egy paint menüpont, ahol vannak autónként kb 10-15 féle minta, ezeket 3 külön színskálán lehet variálni végtelen színválasztékkal, lehet kb 30-40 előre kilistázott szponzor matricát feltenni, és a kerekeket is lehet általában külön fényezni. Valamint a versenyződ ruháját, sisakját is festheted. A profik a Tradingpaint programot használják, a játék alatt kell futtatni, és betölti realban a pályára akinek ilyen festése van.
Én a SetupSync programot használom a beállításokhoz. Ide feltöltik emberek a szetjeiket, és kilistázva le lehet töltögetni pályákra, autókra lebontva, elég nagy választékban. A program magától bemásolja a játékba, a garázsban találhatóak, és onnan egy gombnyomással betölthetőek. Én egy délelőttöt, többnyire a keddi pályaváltás miatt a hétfőt szoktam rá szánni, mindegyikkel megyek pár releváns kört, úgy kb 5-öt, és kiválasztom a hozzám közel állót. Ki lehet fogni egész jókat, én nem ritkán nyerek velük qualit, futamot. -
Max_Andaxin #23207 A G29-ben tetszik, hogy sok gomb van rajta. Meg hogy kb 1 hónapos....(használt). Viszont, ha jól tudom belül ugyanaz, mint a G27. Akkor meg az mégis többet ad a plusz váltó miatt,,,amit még netom, hogy használnék-e...de valószínűbb, hogy igen....mint, hogy nem. -
#23206 Ez eléggé attól függ milyen autókkal akarsz versenyezni. Ha főként szekvenciális váltós gépekkel, akkor a G29. Ha használnád a H-váltót, akkor meg a G27.
Viszont azt érdemes megjegyezni, hogy ha tudsz venni használtan G25 vagy G27 váltót, akkor pár ezer forintért tudsz belőle csinálni külön játékvezérlőt, és használhatod azt is. Nekem G29 kormányom van pl, hozzá G25 váltó a gépre kötve arduinoval, meg a pedálszettem egy harmadik játékvezérlőként. -
Max_Andaxin #23205 Logitech g27+váltóval, vagy g29 -simán csak a kormány és a pedálok? Ha kb ugyanazért az árért (4000 Ft különbség) hozzá lehet jutni, melyiket vegyem meg? -
#23204 Ez jo kerdes, gozom sincs:) Jelenleg at lehet irogatni a szamlazasi cimet, igy lenyegeben az adot is lehet kerulni/csokkenteni;) De ha IP alapu lesz (vagy hasonlo), akkor nem. -
#23203 -
#23202 Ha az ember elköltözik másik országba, akkor is marad a magyar adófizetés, vagy átáll vajon majd az adott országra? -
#23201 Nade nem érted hogy az nem script!:DDDD -
#23200 A fizetesekhez kepest eddig is nalunk volt a legdragabb fentartani az iR-t;) Most erre meg rajon majd' 30%.
Bar semmi ertelme osszehasonlitani, de ha mar Porsche: az AC-hoz 26db Porsche-t adtak 15EUR-ert (AFA-val!), az iR-hez ugyan annyi lesz 1db:DDD -
#23199 Nem tudom mi az oka, hogy ezt bevezetik.
Mindenesetre nálunk lesz a legdrágább valószínű minden az iR-hez :D -
#23198 Ja, ez jogos. Mondjuk már párszor írtam, itt is talán, meg máshol is, hogy az engem már nem hat meg, van vagy nincs :) -
#23197 na az valóban az. iR-nek is 7évbe telt mire belekerült, -
Max_Andaxin #23196 Ne aggódj! Egy párat már próbáltam, viszont pont az a lényeg hogy kellőképpen törekedjen a realisztikusságra. Igazából minden játékban ezt keresem. Ezért nem COD-ozom, meg CS-zem, meg BF-ezem,...én az ARMA3-t preferálom. (Tényleg csak a példa kedvéért!) -
Max_Andaxin #23195 Nagyon korrekt válasz volt! Köszönöm! -
#23194 De ez csak IR , vagy valami remek szabalyozsank koszonhetoen minden nem EU cegtol vasarolt tartalomra rakerul az áfa ? -
#23193 Pálya tapadás változása pl az benne. Körönként változik x százalékot, minden pontján a pályának. -
Dlot #23192 Ha valami "fake" fizikai modellt használ az inkább szkript, mint a valós folyamatokat megközelíteni szándékozó modell. Márpedig az AC céltudatosan alkalmazza, ahogy lejjebb is írtam miért. Nagyon filozofikus különbség ez, amikor olyan kontextusba helyezzük, ahol eleve játékokról beszélünk, ami ugye sosem lesz reális. :D
Nem vonom kétségbe az AC irányvonalát magam is kedvelője vagyok, de versenyezni kizárólag iR.
Mind1 hagyjuk ezzel úgy látom a tyúkszemedre léptem, nem akarok ízlésvitába belefolyni, mert értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 13:39:09 -
#23191 Nem árt tudni, hogy a jövőben bevezetik, hogy már az EU-ban is országra lebontva, tartalomért fizetés esetén már az árhoz hozzápasszolják az adót is ami ugye nálunk az ár 27%-a.
Itt van a közlemény erről -
#23190 hol van script?
Az hogy Kunos miért piszkál a gumiján az ki mit hisz, te ezt én azt hogy akkor minek dolgozik a jobb gumihőn. De ez mellékes, engem a script érdekelne az AC-ban.
Ki mit gondol erről vagy arról oké, sztem ez a realisztikus szted az, szakállas téma tényleg. De a scriptelt történés az nem. -
#23189 Nem vagyok semmi jonak elrontoja, de elso autosjateknak IR.....
Hat abbol vagy eletre tarto szerlelem lesz, vagy soha tobbe nem ul szimulator moge .:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.14. 13:18:59 -
Dlot #23188 Őőő arra gondolok, hogy kunos tweakelt a tire modellen, viszont egyúttal távolabb kerültek a realizmustól. Marketing szempontból teljesen érthető, nyilván nagyobb játékos rétegnek bejön, hogy a járműtől kapott input markánsabb.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 13:08:53 -
#23187 Az valoban megallja a helyet, hogy minnel jobb (es persze dagabb:P) egy kormeny, annal elvezetesebb (hasznalhatobb, korrektebb, gyorsabb, pontosabb) a visszajelzes. Kezdesnek egy G25 nem artana (kezdesnek a pedal is tokeletes), de ha eloszor a jatek, szim, versenyzes, autozas erdekel, akkor egy (hasznalt) ocsobb cucc is boven jo.
Persze mindig vannak szintek, aki mar hozzaszokott egy minoseghez vagy a penz nem gond, annak az annal rosszabb (olcsobb) mar "gagyi". Igy lazan hozza lehet szorni a plusz 100E-ket:) Pl. az "ajanlott nem olyan rossz" kormany (G29) lazan +100E, amibol a pedalt kukazna, es hozzadodba meg 100E-et:))) Meg persze legyenek valtok, 3 monitor vagy VR, speci kijelzo, cockpit, meg ehhez a gep is:D Millaig lazan fel lehet tornaszni:D
Ha ligaban indulnal, akkor talan tudnak adni "ingyen" elofizetest; aztan autot es palyat kell venned, es mar "mehetsz" is. http://iracers.hu/
Sajat festesek is hasznalhatok.
Minnel komolyabb egy auto, annal tobb a beallitas, es annal nehezebben lehet erezni kozvetlenul a valtozasokat. Az igazi setup-olashoz sok-sok olvasgatas es "palya ido" kell. Plusz egy bizonyos szint felett, mar keves lehet a "visszajelzes" is (kormany, FFB, pedal, monitorok, fps).
A legtobben kesz, letoltott beallitasokat hasznalnak, ami esetleg minimalisan modositanak. -
Max_Andaxin #23186 Köszi a válaszokat srácok. Nem mondom, hogy most egyszerűbb lett az életem. Nézegettem használtan is kb 50 ropi egy G25-s, viszont akkor az ha jól értem a minimum szint! Ha így van akkor még spórolok kicsit hozzá.
Más...nézegettem "közvetítéseket" a GT3-as magyar ligáról a jutubén. Ez mondjuk az ami nekem is bejön, de gondolom azért az nem úgy van, hogy nekiállok friss játékosként és ott mehetek.
Mi a menete, hogy oda el/bejussak?
Illetve néztem, hogy azért eléggé sokszínűek az autók. Van ezek szerint lehetőség arra, hogy kicsit egyedire szabjam a vas külsejét?
Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy a setup-olás mennyire nehéz? Gépészmérnök diploma kell, vagy azért józan paraszti ésszel is meg lehet találni az optimális beállításokat? Vagy érdemes letöltögetni valahonnan - ha van?
Köszi!