GeriDoc#22670
Engem biztosan félreértesz, mert én használom az AC-t is, csak nem versenyzésre. Az meg ne zavarjon, hogy az iR topikban bárki is magasztalja az iR-t, és esetleg odaszúr egy másik játéknak. Az már inkább zavaró, hogy ha valaki átmegy egy topikba szemetelni. Nem értem Alexease-t sem, és Laccoo-t sem, mintha azért használnák, hogy hátha találnak egy hibát, és azt akkor világgá kürtöljék. Jön a Ferrari, amit mindenki nagyon várt, erre a reakció, hogy Na minek, mert ez, meg az lesz a baj. Elindul egy versenyen, Na, itt is kilöknek. Én 2X említettem meg annó, hogy szerintem rossz irányba megy az AC, szólt Tyuki, hogy akkor nem kell használni. Beláttam, azóta nem írtam semmit abba a topikba, hacsak nem tudtam hozzátenni. Mert ha megoszt valaki 10X setupot, és egyszer kiborul valami miatt, az ok. De folyamatosan csak a szurkálódás a saját topikba.... És mondom, pl. a Porsche pakkot én is meg fogom venni, és talán fel is megyek vele egyszer-egyszer valami fun szerverre, tehát nem állok háttal az AC-nak, csak az (és ebben egyetértünk) másról szól. Vagy ha driftelésről lenne szó (de nincs), akkor csak az AC jöhetne szóba. Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 10:22:59