25347
  • mumus70
    Nem monitorom van, hanem egy akkora Smart TV-m, mint a szobád fala!
  • zimapeti
    Ez a monitorról felvett kép, a monitor fix én mozgatom a fejem, te behánysz amikor a kocsiban ülsz és vezetés közben nézel bambán magad elé? Ha egyszer kipróbálnátok mielőtt a behányásról és xarozásról írtok... Ha a motorozásodról a bukódra szerelt akciókamerával felvennénk a ténykedésed, ugyan ez lenne a véleményed. Az én nézőpontomból ez teljesen természetes, mint ahogy neked is az amikor a motoron ülsz. Mindegy, nézd csak a monitort, én jobban szeretem a valós nézetet, ha ingyen adnának három 1000hz-es monitort, akkor se cserélném, max az árát tartanám meg:)
  • mumus70
    Nem szoktál ettől időnként az öledbe hányni? Én két percig tudtam nézni, esküszöm zavarta a szememet! Egy ruppót nem adnék ezért a xarért! :p
  • zimapeti
    Viszont most mindenki Mclarennel megy, nem tök mindegy melyik gyorsabb, úgy is átül a többség, semmi márka hűség, amelyik gyorsabb:)
    Végig szenvedtem most három Le Mansot, csak szélárnyékkal volt esélyem. Egyenes elején másfél mp előnyöm volt két sikán egyenes vége ugyan ennyi hátrány, ja és nem a sikánban volt gyorsabb:))
    Nem is küzdöttem beálltam mögéjük:(
    Le Mans
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.10.24. 23:09:28
  • twinr
    Jól tették mert vicc hogy az autók 80%-a audi. Sajnos a pro-k minden szezonban előre kitesztelik hogy melyik a leggyorsabb, utána csak azzal mennek és a tömegek mennek utánuk.
  • Mik
    Úgy tűnik a délutáni update-tel lelassították a gt3-as audit.
  • bardocz
    Nissan-ban az options résznél van valami motorerő tekerő, viszont én nem látom semmi hatását. Az nem működik? Kipróbáltam most a teszt szerveren, elég vad ez is, meg az Audi is. Követező szezonra esélyes ez, meg a BSS, csak hogy meglegyen a két véglet.
  • mumus70
  • bardocz

Jól bemákoltam ezt a 3 helyet :D Valamiért ebbe a kanyarban bárkinél rövidebbet tudtam fékezni 4 verseny alatt. Bármelyik oldalról érkezve már bőven íven voltam a balosra, hiába volt akár egy picit előttem is az ellenfél az egyenesben.
  • mumus70
    Na ez brutál, hogy fél percig jöttem rá melyik az igazi. Aztán meg az, hogy az oldalirányú dőlés - zötykölődés is mennyire le van modellezve! De azé xarjá sünt! :D :D
  • Mik
    Mumus kedvenc matektanárja volt Ródatlantán

Real World vs iRacing Splitscreen Road Atlanta Mazda MX-5
  • mumus70
    Gábor streamje asszem be van ragadva felül! :D Nonstop megy 1 napja! :D
  • lac coo
    https://www.facebook.com/iracing/videos/10154613379206085/
  • frango
    Hmmm... Redditen október 19-et írnak. De nem is megy. Beírom a promo kódot és nem történik semmi. :( A 3 hónapos 20 dolcsis visszatérős viszont működik.
  • zimapeti
    Nem maradtál le semmiről, de azt nem tudom lejárt accontal, hogy működik.
    Offer valid through October 24, 2016.
  • frango
    Marhára lemaradtam a credit akcióról, de lehet egyáltalán venni creditet, ha nincs előfizetésem?
  • twinr
    Hálásan köszönöm!
  • Norbi1990
    Talán Ferrari Challenge? :)
    Vagy F1-es kocsi? :)
  • Mik
    Videoban még lehet nem volt joguk mutatni de a honlapjukon ott van még mindig mint hír szóval csak nem volt fake:) iR Ferrari

Ésérdekesen van befejezve a mondat is: I have no doubt they will be thrilled at the prospects of racing the 488 GTE and other Ferraris in the future.”
    Other, éérted, other? De mi lehet vajon még? :))
    Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.10.20. 21:09:59
  • Alexease
    Az a Ferrari video nagyon felszivodott, es nagy a csend:)
  • Alexease
    iRacing capturing data for a new game

• b-type
    én nem hülyéztelek le :)) minek?
    De ahogy érzed :)

hogy mi bajom az elemzéseddel?
    "Kunos abban a pillanatban éhen fog halni ahogy nem tud több autó csomagot kiadni, márpedig ez be fog következni, így is a világ röheje az üzleti koncepciója. Millió autó, kevés pálya, modolt szutyok tartalmak, konzolos lebutítás"
    Teljesen jól működik...pláne mivel a konzolt is össze tudták hozni, a DLC rendszerét nevezheted röhejes üzleti koncepciónak, de detto működik.
    A moddolt szutyok tartalmak,..én aki használom és használtam is, csak köszönhetek a moddereknek, és a modderbarát koncepciónak.
    konzolos lebutítás, nyilván konzolra mások az igények, talán az első vagyok aki ezt neked elmondja.
    ...És most írhatsz amit akarsz, de tényleg ahogy akarod úgy fordítgatod az egészet hogy a te javadra jöjjön ki, én hanyagollak, és meg is tudom tenni :))
  • twinr
    Senki nem emlegetné az AC-t, én is csak azért hoztam fel hogy összehasonlítsam a két üzleti modellt. És a napnál világosabb hgoy melyik prosperál, melyik nem, ennyi. Hozhattam volna bármi mást, ha összehasonlítasz bármilyen szempontból, akkor kénytelen vagy elővenni a másikat is.
    Egyébként tényleg jó lenne ha az iR-ről szólna, a versenyekről, amiken például Ficza Feri szintű versenyzők indulnak, de az itt senkit nem érdekel, csak az megy hogy miért fog hamarosan éhen halni az iR!
    Ennyi.
  • twinr
    Nekem nem fáj az AC, azt leszámítva hogy költöttem rá. Te sem válaszoltál értelmesen, csak személyeskedtél. Fogalmad nincs miről beszélsz. A téma az folyamatosan, hgoy az ir fikázva van mert rossz a gazdasági modell, satöbbi. Erre én meg néhányan mások megpróbáltuk elemezni a dolgot.
    De te nem elemzel semmiit, csak közlöd hogy én hülye vagyok, meg fáj az AC, satöbbi.
    Öreg, írd le konkrétan mi a baj az elemzésemmel. A többi lózung nem érdekel igazán, mert baromság.
    Nos, tudsz valami konstruktívat is vagy ennyiben kimerültél hogy "hülye vagy"!??
  • twinr
    Na világ esze, fejtsd ki bővebben, mert amit leírtál az a puszta személyeskedésen kívül, amit itt ugyebár nem tűrnek el, semmi más infot nem tartalmazott.
  • bardocz
    Ha beleillene a sorozatba végülis miért ne. Mondjuk ez az Audi nem biztos, hogy imsa, indultak egy másik sorozatban is, ahonnan bannolták őket és imsa-ba mentek. Vagy fordítva, már nem emlékszek :D
  • GeriDoc
    Na de nézd már, mi áll mellette. Kamel GT téma.
  • bardocz
    AC alapján annyira nem élvezetes, inkább a McLaren F1.
    Ez a Ferrari mehet a proto@gt-be és imsa-ba is majd akár. Akkor az teljes jó lenne pl, DP oké, (még idén), GTLM oké, és a GT3 meg maradhatna a GTD-nek, csak ki kell venni az abs-t és tc-t belőlük. Egész népszerű sorozat lehetne.
  • Pitti
    Valóban, ...a 22668-ra szólt az enyém is...
  • GeriDoc
    Ez sem rossz felvetés további Ferrarira.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 13:19:47
  • GeriDoc
    Valamiért a 24 órás Le Mans-t, meg a WEC-t emlegetik az iRacingesek, de ja, a GTE az IMSA kategóriás autó. De mint említettem, ilyen kiteket lehet venni, attól függ, hol akarsz menni vele. Szóval akár mindet is megcsinálhatnák egy autó alatt, mint a RUF-nál. (Álmodik a nyomor.)
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 13:13:07
  • Mik
    A tegnap bejelentett Ferrari nem GT3-as kocsi lesz, hanem GTE kategória. Ezzel új sorozatot indítanak neki vagy beépítik IMSA-ba? Mit lehet tudni?
  • GeriDoc
    OFF Ezt vagy nem nekem akartad, de semmiféleképp nem a 22671-re, vagy nem értem miről beszélsz. És szerintem nem hasonlítunk egymásra. ON
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 11:41:03
  • Pitti
    Az X faktor sokkal népszerűbb sorozat, de a Vészhelyzet is... ha már hasonlítunk...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.19. 10:59:00
  • GeriDoc
    Ennyi.
  • GeriDoc
    Engem biztosan félreértesz, mert én használom az AC-t is, csak nem versenyzésre. Az meg ne zavarjon, hogy az iR topikban bárki is magasztalja az iR-t, és esetleg odaszúr egy másik játéknak. Az már inkább zavaró, hogy ha valaki átmegy egy topikba szemetelni. Nem értem Alexease-t sem, és Laccoo-t sem, mintha azért használnák, hogy hátha találnak egy hibát, és azt akkor világgá kürtöljék. Jön a Ferrari, amit mindenki nagyon várt, erre a reakció, hogy Na minek, mert ez, meg az lesz a baj. Elindul egy versenyen, Na, itt is kilöknek. Én 2X említettem meg annó, hogy szerintem rossz irányba megy az AC, szólt Tyuki, hogy akkor nem kell használni. Beláttam, azóta nem írtam semmit abba a topikba, hacsak nem tudtam hozzátenni. Mert ha megoszt valaki 10X setupot, és egyszer kiborul valami miatt, az ok. De folyamatosan csak a szurkálódás a saját topikba.... És mondom, pl. a Porsche pakkot én is meg fogom venni, és talán fel is megyek vele egyszer-egyszer valami fun szerverre, tehát nem állok háttal az AC-nak, csak az (és ebben egyetértünk) másról szól. Vagy ha driftelésről lenne szó (de nincs), akkor csak az AC jöhetne szóba.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 10:22:59
  • lac coo
    Igen, tudom, latom, de akkor is...:)
    Gondolom GT4 ps re is nepszeru, sot igazi pilotakat is nevelnek ki rajta...megse az igazi.
    En nem akarok flemet, sot kifejezetten kerulom, foleg itr a sok fura emberke miatt, de mast nem tudok mondani akkor se, annyira egyaltalan nem jo mint a kemeny mag harsogja veget nem eroen ! :)
    Illetve jo, de annyira egyik sem rossz emelle teve.
    Higy a skippinel maradjunk rf agyonveri, de szo szerint....
  • mumus70
    Ahoz képest az egyik legnépszerűbb sorozat, rendszeres hivatalos Live közvetítésekkel..... :p
  • b-type
    mint egyszerű szimes kedvenc az összes, és általában olvasni is szoktam őket, itt a magyarázat. ...és hallod a farokméregetést meg címezd Twinr-nek. Mert rajta kívül senki, illetve még te állítottad párhuzamba a két játékot.
    Én azon a véleményen vagyok, amít írtam is, két külön térfélen játszik a két játék, nem tesznek egymásnak keresztbe, nem érzem az iR-t és az AC egymás konkurenciájának. A játékot bérelitek, de a utálkozás az saját termék, én csöppet sem örülök ha itt az AC témába kerül, mert képtelenek vagytok hangsúlytalanul beszélni a két játékról. Ez van.
  • GeriDoc
    Nektek jelzi, ha bármelyik topikban megemlítik az AC-t?
    Lépjünk már végre túl ezen a farok méregetésen, és beszéljünk már az iR versenyzésről, setupokról, ilyesmkiről. Folyton a semmiről beszélni, kicsit unalmas. Ne legyen már AC topik. Egyébként örüljetek neki, hogy az AC van említve, mint "konkurencia". Mit érezhetnek a PC rajongók, hogy még csak szóba sem kerül.