• endy papp
    Tegnap hogy megvettem Le-manst,láttam érdekes dolgokat,na ott a gyors kajálda és egyéb reklámok se a komolyságról szólnak, hanem az üzletről ...gondolom
    Vissza térve a pályához ,ja megvettem a formula renault2.0 is,nos a korlátnak többször oldalt a kerék oldalával,nekimentem de még kontaktot sem írt a kocsi nem sérült ,mindezt a hosszú egyenesekben próbáltam100 fölött...
    Ez valahogy a rönyó sajátossága,(vagy a pályáé)hogy így bírja a strapát helyenként vagy nem tudom.
    Minden esetre nagyon élvezetes kocsi főleg most Mount Panoramaban,.
    Olyat láttam ettől a kocsitól hogy csak lestem,kanyarokban komolyabb fékezéseknél képes az egyik első kerék elemelkedni a talajtól és érezni is a kormin mindent....jó nekem amúgy is a formulák a kedvenceim...
    Igaz komolyan fel kellett emelnem a cokpit nézetett hogy attól a böszme antennától lássak, meg hátrébb is kellett tolnom de így már az utat is látom,tükrük is babák.
    Most hogy rátettem egy gombra az egész beállítási lehetőséget már gyorsan könnyen be tudom állítani a nekem megfelelőre,de ettől függetlenül utálom az antennákat elől....