25347
-
GeriDoc #22342 Csak belenéztem 1-2 mondat erejéig, 4:27-re sikerült kattintanom, elég is volt.
Halkan, zárójelben: (Érdemes megnézni az ffb guru ffb erősségét)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.26. 15:07:58 -
#22341 -
ozoli78 #22340 Ajanlom neked is szerencsèt hoz :D
-
mumus70 #22339 Pink zokni?? -
ozoli78 #22338 -
#22337 "levegős kuplung" -
mumus70 #22336 Nagyon durva az a levegős kuplung vagy mi :D -
#22335 Ez az Audi istenkirály
Nem bírtam ki és mentem pár kört Sebringbe. Itt még jobban tetszik mint Daytonába.
-
twinr #22334 10H Petit LeMans -
#22333 A doboz, felepites, motor miatt az erzes valszeg nagyon kozeli, de a vezetesi elmeny es a "mukodes" azert mas.
Vegigporgettem a mostani iR autokat, es nem is talaltam benne hasonlot. A Mustang talan kezelesre, de az nagy, nehez es gyenge;)
Kellene egy akkori ALMS sorozat is az iR-be, 2-3 autoval: egy ilyen Porsche a GT-be, egy Corvette vagy Saleen a GTS-be, es valami LMP (Panoz, Lola) :)
Bevalalhatna az iR egy tesztnek hivatalos sorozaton kivuli autokat is. Harom autoval, 1 csomagban mindharom, felaron amig nincs hozza hivatalos iR sorozat (szerverek). Csak "offline" es host, esetleg FUN, fele-fele ingyenes es fizetos palyakon. Ha nepszeru es megszavazzak az emberek, utana hivatalos sorozat es az autok kulon-kulon teljes aron.
A tartalom bovites jo nepszerusites lehetne, es meg a bevetelnek is jo tenne, de az iR rendszer miatt (csak online es szerverek) erosen korlatozottan hasznalhato. "Fix" a letszam, nem nagyon lehet ugralni. -
#22332 pontosan! de nagy vonalakban a feeling azért megmaradt :)
el tudnék viselni IR ben egy ilyen 996 ost :) -
#22331 De az iR Ruf (GT3) az +10 ev technika, valszeg dupla aero-val, egyszeru valtassal es ABS/TC-vel (meg persze felfuggesztes, gumik es egyebek). Szinte csak a kasztni hasonlit:D -
Az a Porsche a mai napig kedvenc! Foleg a "nulla" elektronika es a valto miatt. -
#22329 jó persze :) szimuláció mindig szimuláció marad
hogy érted hogy ennyire nem lehet tolni? -
#22328 A Ruf az eleg jo, valoban....bar ennyire nem lehet tolni mint a videoban.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.21. 23:43:44 -
#22327 nm :)
Meg tudnám szokni ezt a 3 monitoros megoldást :) -
#22326 na mert mi bajod a gumival?
pont a ruf-al lehet így tolni mint a videóban :) -
endy papp #22325 Köszi, először az iR beépített felvevőjével próbáltam vagy mivel, amit a menüben raktam egy gombra ,gondolom azt is lehet valahol finomítani...
De amit írtál jól műkszikh, így marad az.
Eléggé veszedelmes mennyiséget produkál,2 perc 4 GB
Jó a minőség is de ha betömörítem(konvertálom) kisebbre eléggé leromlik a minősége..
De legalább felveszi a 3 monitorból....
Eredetiben meg rengeteg idő míg 2 percet feltölt,mivel 4 GB
A vidit is csak a kanyarba való fékezés közbeni terhelés váltások miatt tettem be itt a nyitott kaszni miatt jól megfigyelhető mikor "3 kerekű" a kocsi.
No meg kipróbáltam mennyit romlik a minősége,eredetiben szebb.
-
#22324 En meg ha illyen gumi vona, azzal ernem be ! :) -
Dlot #22323 Oválon szokott menni valaki néha? Nem csak olyan szétszakítom a kormányt a pályán, mint a lenti videon :) -
#22322 tudom nem iracing, de valami komoly sound engine-t már tényleg el tudnék viselni. Ha valami hasonlót visszaadna, csak ezzel mennék :D :D ezt a 15 éves videót most egy épp hogy élő régi vinyóról mentettem meg :)
-
#22321 iracing telepítési mappában keresd a d3dgear nevű progit, abban tudod állítani.
viszont ezzel vedd fel.
iracing előtt indísd el mindig, nálam csak így megy.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.09.21. 21:48:18 -
#22320 Nekem nem meg se nyikkan. Amikor nem volt Ir ment, leszedtem, most meg nem megy :) -
endy papp #22319 Korábban valaki írta hol lehet beállítani az iRacing felvevőjét,vagyis hogy milyen minőség legyen de nem találom esetleg ha leírná valaki nagyon köszönném.
Már beállítottam egy gombra, hogy felvegyen ,de bűn ronda....vagy ez ilyen? -
#22318 LeMans-ban a legdurvább az utolsó sikánnál van. Nézzetek ki balra. Van az a levegős táncoló nemistudom mi. Na egy olyan van ott, és nyomja :D -
endy papp #22317 Tegnap hogy megvettem Le-manst,láttam érdekes dolgokat,na ott a gyors kajálda és egyéb reklámok se a komolyságról szólnak, hanem az üzletről ...gondolom
Vissza térve a pályához ,ja megvettem a formula renault2.0 is,nos a korlátnak többször oldalt a kerék oldalával,nekimentem de még kontaktot sem írt a kocsi nem sérült ,mindezt a hosszú egyenesekben próbáltam100 fölött...
Ez valahogy a rönyó sajátossága,(vagy a pályáé)hogy így bírja a strapát helyenként vagy nem tudom.
Minden esetre nagyon élvezetes kocsi főleg most Mount Panoramaban,.
Olyat láttam ettől a kocsitól hogy csak lestem,kanyarokban komolyabb fékezéseknél képes az egyik első kerék elemelkedni a talajtól és érezni is a kormin mindent....jó nekem amúgy is a formulák a kedvenceim...
Igaz komolyan fel kellett emelnem a cokpit nézetett hogy attól a böszme antennától lássak, meg hátrébb is kellett tolnom de így már az utat is látom,tükrük is babák.
Most hogy rátettem egy gombra az egész beállítási lehetőséget már gyorsan könnyen be tudom állítani a nekem megfelelőre,de ettől függetlenül utálom az antennákat elől.... -
endy papp #22316 Én már évek óta hangra váltok a sebességet ritkán nézem,mellesleg a kormin is jelzik a lámpák milyen fordulaton van így nekem tökéletesen megfelel az a kevés infó amit ad az IR... -
#22315 Inkább egy Tesla, mint bármilyen dízel! :D
Ez a Kamel dolog nekem is feltűnt, nem illik az iR komolyságához. -
#22314 Ha szep szines akkor nekem eleg ! :) -
ozoli78 #22313 Hasznalj JRT t vagy Z1 dashboardot.
Utobbi fizetős en azt hasznalom a JRT ingyenes , igaz a free verziobol hianyzik 1-2 dolog de neked elég lehet. -
#22312 Nyugi, sokkal tobbet megjegyez , mint ami miatt aggodsz:)))
Ha Chrome-ot hasznalsz..., ezt nem is kell leirni:D
De ha be vagy jelentkezve Google account-tal (Gmail), akkor bongeszotol fuggetlenul is "tudnak rolad mindent" (mikor, hol, mit, hogyan meddig stb.). Es persze, ugyanez igaz a Facebook-ra is:)
-
#22311 Van, ki is fizetnem nem draga, csak olyan goz mar a google , a jo istent is megjegyez... -
#22310 Eloszor furcsanak tunt ez a ket auto, de valoban nem rossz, verfrissitesnek teljesen jo. Az "eredeti" palyak is megvannak hozza, es vezetni sem annyira veszes. Sot, meg elvezetes is:) Persze csak tegnap teszteltem, Daytona-an, azon "nem volt gond" (OK, neha fuvet nyirtam, rossz iranyban alltam es tok utolsdo lettem..., de akkor is:D).
Persze versenyben nem vallanam be, mert egyreszt szarakodik a valtom, ugral az 1-3. es 2-4. fokozat kozott es az iR-Brake hozzaallas miatt (a pedal 1/3 utjanal barmilyen temponal minden kerek blokkol) a "fapados" G25 rugos pedalokkal sem egyszeru;)
De inkabb a valto cumi, amikor az ovalrol megerkezem a sikanhoz, es ektavon visszavaltasnal 5-bol ugy dont, legyen inkabb ketto:DD Persze kigyorson is vicces, amikor tolok neki egy harmast, aztan atugrik 1.-be;D
De leszamitva a technikai szarjaimat, teljesen elvezetesek, nem tunik halalosnak a sorozat (persze gyorsan menni az mar maskerdes:D).
Es furcsamod az Audi volt a macerasabb, valszeg az osszkerek miatt (nem allitgattam a diffiket) eleg alulkormanyzott volt kanyarban. -
#22309 Gyari iR-es APP nincs, igy mindekeppen kulon APP kell;) Amit hasznalrttal, az csak AC-hoz jo? Nincs iR-es verzioja. Vagy van, csak mar nem fizetnel erte?:) -
#22308 Az kulon app, nincs meg, de ennek a mostani minden tarolos googlenek nem is igen adnek meg kartyaszamot....
-
#22307 Nincs "jatek" HUD, ez is iR koncepcio, ugyan ahogy gumi kijelzes sincs;) Ugy gondoljak, ott van a kormanyon/muszerfalon, nezd onnan:D
De neked volt mar valami normalis, az jo iR-hez is, nem? Vagy az kulon fizetos? -
#22306 Ezeket neztem, az elso eleg laggos nekem, a masodik meg csak trial.... De magaban a jatekban nincs ? -
VincentVG #22305 Összességében nekem ez tökre pozitív h csak így a "semmiből" előrántottak 2 új autót és egy új szériát.
Engem megleptek és bíztató a jövőre nézve..
Külön aranyos h csak amerikai pályákon "utaztatják" körbe a versenyeket.. -
VincentVG #22304 :)) diesel bojkott?? mindjárt jönnek a Teslák úgyhogy csak ne válogass! :)
Ja közben látom h lett széria, kis trükkösek.. Egyébként mi a bánat ez a Kamel GT elnevezés,
https://en.wikipedia.org/wiki/IMSA_GT_Championship
ez lehet? (Camel GT) csak cigi miatt kapott egy K-t inkább..?
u.i. az a baj h kénytelen leszek én is megvenni mint a McLaren F1-et aztán sose lesz rá idő.. -
haflac #22303 ittene,teljesen ingyenes,létezik assettohoz való is,nekem telón van rajta,tökéletes
és még 1
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.09.21. 09:49:39