• Alexease
    Eloszor furcsanak tunt ez a ket auto, de valoban nem rossz, verfrissitesnek teljesen jo. Az "eredeti" palyak is megvannak hozza, es vezetni sem annyira veszes. Sot, meg elvezetes is:) Persze csak tegnap teszteltem, Daytona-an, azon "nem volt gond" (OK, neha fuvet nyirtam, rossz iranyban alltam es tok utolsdo lettem..., de akkor is:D).

Persze versenyben nem vallanam be, mert egyreszt szarakodik a valtom, ugral az 1-3. es 2-4. fokozat kozott es az iR-Brake hozzaallas miatt (a pedal 1/3 utjanal barmilyen temponal minden kerek blokkol) a "fapados" G25 rugos pedalokkal sem egyszeru;)
    De inkabb a valto cumi, amikor az ovalrol megerkezem a sikanhoz, es ektavon visszavaltasnal 5-bol ugy dont, legyen inkabb ketto:DD Persze kigyorson is vicces, amikor tolok neki egy harmast, aztan atugrik 1.-be;D

De leszamitva a technikai szarjaimat, teljesen elvezetesek, nem tunik halalosnak a sorozat (persze gyorsan menni az mar maskerdes:D).

Es furcsamod az Audi volt a macerasabb, valszeg az osszkerek miatt (nem allitgattam a diffiket) eleg alulkormanyzott volt kanyarban.