• Alexease
    Logkus a versenyzo hozzaallas, ertheto is hogypilotakat akarnak "kepezni", de azert ez megis "csak" egy szamitogepes szimulator, lenyegeben egy jatek, de foleg, itt 1 ember hasznalja a cuccot, egyszemelyebn O a pilota es a mernok is. Igy illene valamit lazitani a dolgokon, pontosabban kiszolgalni az igenyeket;)

Van telemetria, hivatalos McLaren, profi, meg ami kell. De ahhoz mar eleg kockanak es idomilliomosnak kell lenni, hogymenjek fel orat, aztan kipeljek, es "emlekeztetbol", kulsos progin nezegessem a gorbeket.

Azert nem felesleges a kikapcs, mert ha csak autozok es gyakorlok "hulyen nez ki, felesleges, fps-zabalo. De versenyen kell, mert "semmit" nem latni a tukrokbol (a VR es harom monitor nem szamit, az keveseknek elerheto).
    Nem mintha mostanaban versneyeznek, de korabban tobbszor megszivtam, hogy elindult a verseny es elfelejtettem a menuben bekapcsolni. Ha volt es lathato "real", akkor "vegig benaztam", de ha nem lathato, akkor kileptem (tukor nelkul eletveszely:DDD).

Meg ez nem az a funkcio, amire kulon szoftver mernokot kellene felvenni:DDD
    Az onboard, realtme cockpit allitas (gombokkal elore-hatra, fel-le) sem hiszem, hogy kulon mernokot kivanna:) Persze, be lehet allitani elore, de ilyen egyszeru "hulyeseg" miert nem tud lenni?!

De ami ebben huzosabb, hogy egy frissen regisztralt felhasznalo, szerintem vakarodzik egy ideig, hog an lehetne beallitani a cockpitet:)