GeriDoc#21319
Mentem egyet én is. Nézem a neveket, max. top 5. Jön a quali, 2. idő, kicsi öröm, de gondoltam, úgyis leelőznek. Elrajtolunk, 1.-nek fordulok (ugye TC nélküli rajt), pár kör múlva inkább elengedem a srácot mögülem, úgyis sokkal gyorsabb. Vártam a többieket, de nem jöttek, sőt én mentem el tőlük. 16.kör, stabil második hely, már azt számolgatom, hogy mennyi iR-t kapok. Megyek a célegyenesbe, srác jön ki a boxból, gondoltam elmegyek mellette, aztán annyi. De nem. Ahogy kijön a boxból, a jobb oldalát leteszi a fűre, ott fékez, amitől természetesen keresztbe áll pont elém, semmit sem tudtam csinálni, csak telibeverni. Persze lábon nem tudok menni, vontatás. Nem voltam ideges. Aztán az utolsó 10 körben mindenkinél gyorsabb voltam, de már csak a 7.-ig tudtam feljönni -11 iR. Megnézték a többiek is, nem hitték el ők sem. A srác írta, hogy megérti, ha reportolom, de mondtam neki, hogy természetesen nem reportolom, de inkább adja el a kormányát.
Ha beraknák C-be, nagyon jó kis sorozat lehetne, de rookiból GT3-as Ruf-ba, az elég merész. Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.20. 07:53:10