25347
-
mumus70 #21342 Ezerszer jobb pálya mint a zöld pokol! Csak ezen fogok körözni! :D -
#21341 Egy hivatalos LMP1-es johetne (Porsche vagy Audi), azzal valszeg nepszerubb lenne. Persze meg lehetne sorolni az autokat (LMP2 vagy friss GT2/GTE), de ez nem igy mukodik:P -
#21340 Eredetileg a szeptemberi build-hez terveztek, es talan azert csuszik mar most, mert beleteszik tesztnek a dinamikus napszakot;) Vagy nem teszik bele, es majd csak jovo karaconyra:D -
#21339 Na véééégre. De akkor már kocsik is jöjjenek hozzá. :)
Valaki játszik egyébként 21:9-es monitorral? Tapasztalatok róla? Gondolkodom, hogy veszek egy 34" 21:9-est. Meg mellérakom a 23" 16:9-et és egy 21" 16:9-et... -
Mik #21338 Október 29 oké, de melyik év? :D -
#21337 azonnal vétel lesz -
mumus70 #21336 -
mumus70 #21335 -
mumus70 #21334 Igen, ott direkt megyek úgy, előkészítem az utána lévő jobb törésre a kigyorsítást, ezért kívülről szoktam berakni a bal oldalra a T3 törés elé. Szoktam figyelni ott, sokan beteszik, ha jönnek ott akkor nem zárok be balra, had menjen, a célegyenesig úgyis előkészítem a visszatámadást. -
#21333 A második kanyar, ahol tudtalak volna támadni, mert szélesen fordulsz, meg talán picit hamarabb is fékezel, mint én, de nem mertem bebombázni oda magam, lehet összeérünk. Jó verseny volt. Ez a pálya kisit őrült versenyzéshez :D -
mumus70 #21332 Ja, látom... :p -
mumus70 #21331 Hová tűntél mögülem Dávid? Remélem nem védekeztem túl agresszívan! Hát kétszer is a halál torkában voltam, de visszaköpött szerencsére.... Felvettem, holnap videó! Aztán a végén megnyugodtam, hogy van hátvédem amikor újra előkerültél körhátrányban ugyanoda mögém. :D -
#21330 Azt hiszem megvan az egyik legkalandosabb versenyem.
Délután elterveztem, hogy a 19:45-ös proto>-n elindulok, utána lesz sok időm tervezni. Aztán észrevettem, hogy baszki, kenyeret kell sütnöm (bolti nem jó allergia miatt), de azt nem fejezem be addig. A 19:00-s Ruf kupát lekéstem, úgyhogy nekiálltam főzni, kajáltam, majd kenyeret sütni. Ezt sikerült úgy kiszámolnom, hogy pont az időmérő közepére kelt meg a kenyér, és melegedett be a sütő, a verseny előtt kb 1 perccel, kellett lejjebb tekernem, hogy ne égjen szét. Abszolút kicentiztem.
Aztán jött a verseny, kval kuka, 10 kör gyakorlás után nem is csoda, versenyen tök jót mentem, és bamm, csattogás a tetőn. Mentem pit-be, hogy megnézzem mi történt, a macskám megpróbált öngyilkos lenni félig, úgyhogy mászhattam a tetőre leszedni, amint meglátott megoldotta magától, fasza, vissza a cocokpitbe, eltelt 5 perc, de még így is hoztam az utolsóról vagy 4 helyet :D -
#21329 Azt csakis spórolásból, kevésbé terheli. A kupás Porscheval (C-spec mondjuk) van videó, ahol kuplungolnak lefele, van ahol, meg ballábfék. -
#21328 Sajnalom hogy ekkora problemat okoztam egy szerencsetlen plusz tablazat oszlop miatt:) -
GeriDoc #21327 Egyszerűen nem láttál még ilyet, ezért fogalmad sincs az egészről, ami nem baj, csak legalább ne gondold azt, hogy értesz hozzá.
Pontosan ezt írja le, hogy:
1 szinkronos, H váltó
2 Dogbox H-váltó
3a Dogbox szek.váltó
3b és 3c ugyanez, csak játszanak az elektronikával
4 Full autómata szekvenciális váltás. Elektro-hidraulikus megoldás, melynek a veréb 2 mikrokapcsolóval adja a jelet. Ez a pillangó váltó, de lehetne az ablakemelő kapcsolóval is váltogatni, csak nem az terjedt el. 95 tájékán a Subaru kísérletezett már vele, ott pl. a kormány elején volt a két kapcsoló, és a nagy újjal kellett kapcsolgatni. Később a rallyban pl. egy oldalon volt, és oda-vissza kellett tologatni. De mára ez a kétoldali ún. pillangó fül terjedt el.
Ezen mit akadékoskodsz még mindig? Komolyan falnak megyek tőled. -
#21326 1. Igen, de melle lehetett volna irni, hogy abban az autoban, milyen valtokar van hozza;)
2. ? -
#21325 Amelyik dogbox, azt lehet, de nem (nagyon) szoktak. Meg a frissebb cuccokat is (Corvette, Cadillac, Holden stb.) visszafele szinte mindig kuplungozzak. -
GeriDoc #21324
1. Váltó típus szerint van csoportosítva.
2. A második bekezdésednek már megint se eleje, se vége. Még mindig össze-vissza kevered, hogy mi-mivel függ össze.
Ettől jobb leírást én még nem láttam. -
#21323 49-es regi F1 vackot lehet daralni kuplung nelkul ? Hogymikvannak :))) -
#21322 Odairhatta volna akkor mar a valto tipusat is, nem csak a pedal hasznalatot (erdekessegnek):)
Sok kozte az olyan, ami hiaba dogbox-os, attol meg nem pillangos. A NASCAR, regi formula egyertelmu, de pl. az Aston, Cadillac, Corvette, Ford GT, Rily, Star Mazda stb. botvaltos. Meg a Jetta is, ami eredetileg automata. Vagy ott a Skippy, ami mukodne 2 pedallal, botvaltos, csak fizikalisan nem hasznalhato, mert utban van a kormanyoszlop;D
De igazabol mindegy, eppen tegnap neztem osszefoglalo videokat, foleg zuzasokrol es balesetekrol, es sokszor meg a szamarvezeto is be van kapcsolva;) Meg aki gyors, az lenyulkalassal vagy 3 pedalozassal is gyors marad. -
GeriDoc #21321 Egy kis érdekesség. Volt már sokszor téma, hogy mivel hogyan kell(ene) váltani:
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.20. 10:11:13 -
mumus70 #21320 Pedig nem gondoltam volna, de elég élvezetes ez a miki egér pálya ha kiadja minden! Néha driftelve érkezem a dombra fel hátsó kanyar apexhez, aztán el akar repülni a vas, gázzal kell gépészkedni.... a célra fordító dombról le kanyar a kedvencem, nem mertem még közben lenézni az órára, de szerintem 200 körüli a tempó benne... :D :D Meg arra is rájöttem végre hogy a T1 milyen trükkös. Simán lehet benne is fékezni egy jódarabig, nem előtte, eddig a kettes táblánál már nyomtam, most már elég az egyes után kicsivel, nagyon stabil az autó abban a kanyarban fékezéssel együtt is! -
GeriDoc #21319 Mentem egyet én is. Nézem a neveket, max. top 5. Jön a quali, 2. idő, kicsi öröm, de gondoltam, úgyis leelőznek. Elrajtolunk, 1.-nek fordulok (ugye TC nélküli rajt), pár kör múlva inkább elengedem a srácot mögülem, úgyis sokkal gyorsabb. Vártam a többieket, de nem jöttek, sőt én mentem el tőlük. 16.kör, stabil második hely, már azt számolgatom, hogy mennyi iR-t kapok. Megyek a célegyenesbe, srác jön ki a boxból, gondoltam elmegyek mellette, aztán annyi. De nem. Ahogy kijön a boxból, a jobb oldalát leteszi a fűre, ott fékez, amitől természetesen keresztbe áll pont elém, semmit sem tudtam csinálni, csak telibeverni. Persze lábon nem tudok menni, vontatás. Nem voltam ideges. Aztán az utolsó 10 körben mindenkinél gyorsabb voltam, de már csak a 7.-ig tudtam feljönni -11 iR. Megnézték a többiek is, nem hitték el ők sem. A srác írta, hogy megérti, ha reportolom, de mondtam neki, hogy természetesen nem reportolom, de inkább adja el a kormányát.
Ha beraknák C-be, nagyon jó kis sorozat lehetne, de rookiból GT3-as Ruf-ba, az elég merész.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.20. 07:53:10 -
mumus70 #21318 Rárepült a slepp az ingyenes pályára.... :D :D 10.-nek rajtoltam, a T1 kijáratánál a 2. helyen jöttem ki. cca 300 méter...... no comment :D :D -
mumus70 #21317 Hajmeresztő! Egy autó hátulról érkezve átrepült felettem.... a mögöttem levőről rugaszkodott el, szerencsére nem rám tolta, csak oldalra a susnyába.... -
twinr #21316 -
#21315 Érdekelne a Kia, még soha sem próbáltam.
De KIA za Nagy Dani? (igen tudom ki ő csak nem hagyhattam KIA szóviccet) -
twinr #21314 Urak, érdekel valakit a KIA? Illetve hogy Nagy Danival versenyezzen? -
GeriDoc #21313 Megszédültél a bukfenctől, mi ? -
mumus70 #21312 Lime Rock. Mindig összekeverem... :p -
GeriDoc #21311 Milyen sorozatban mész? Vagy melyik szimulátorral ? -
mumus70 #21310 Na, Summit Point jön a héten. Asszem benyugtatózom magam futamok előtt..... -
twinr #21309 persze elszúrtam, itt a mai linkje.
játszd újra... :) -
#21308 Eladtad(nad)?
Mond meg a fickonak (ha ficko), hogy csereljetek orszagot, ugy tuti menni fog az account:)
Akkor szerintem mindenkeppen support. -
Hasselhoff72 #21307 -
#21306 Sajnos én nem, az accountot költöztetném ki :D -
#21305 Olyan, remelem, itt nem is lesz;))) -
#21304 Nekem gozom sincs, de ha nem, akkor a support tuti tud valamit mokolni rajta.
Kikoltoztel Amcsiba?! -
Hasselhoff72 #21303