zimapeti#20238
Ezek szerint akkor ebből is PC topik lesz? Köszönjük Emese:)
Most, hogy mondod engem is idegesít amikor a "kis fiatalok" pár hét , hónap után megmondják a tutit, mert amit én gondolok 5év iRezés után az fikázás. Bár még most sem értem hol olvastad, annyit írtam: végre egy jó tükröt szkenneltek a Mazdába. Képzeld, én mindig megmondom a drágámnak ha valami nem tetszik, elég langyi kapcsolat lehet ahol minden szép és jó. Ismered azt a viccet, amikor a lánykérőbe megy a fiú és az apa megkérdezi tőle, hogy és pukizós viszonyban vagytok-e már? De uram, hogy gondolja. Akkor várjatok még ezzel, szóval te is várj még ezzel kicsit, majd ha pukizós kapcsolatban lesztek, vagy öt év után, amikorra beletettél 200ezret és ha akkor sem idegesít, hogy nem tudod a kedvenc autódat a bal oldalról vezetni, ha nem látod a MOTEC kijelzőt és még sem képesek megcsinálni arra hivatkozva, hogy ez egy HC szimulátor, ugyanakkor virtuális tükör az van és még sorolhatnám mennyi az ellentmondás. És mielőtt mondanád, hogy miért nem a fejlesztőknek írok, gondolom ezt sem tudod, de már 5 évvel ezelőtt összeírtuk és elküldtük a Magyar származású iR-es fiúnak az észrevételeinket, és ezekre volt a válasz, hogy ez hc szimulátor és csak a valóságban is megtalálható dolgokat teszik bele.
Tehát ha néhány beszólást, szurkálódást nem értesz, nyugodtan kérdezd meg mire gondoltam, mielőtt vérig sértve éreznéd magad a "új" játékodat ért kritika miatt.
Ja, és az "öreget" valóban szó szerint értettem, (nem arra, hogy ebből kifolyólag én mindent jobban tudok) nekem már nincs 20-30 évem kivárni, hogy a sok sim közül legalább egy, minden tekintetben jó legyen.
További szép napot:)