25347
  • Morgolodo
    Urak! Most akkor mit kell venni?
  • Alexease
    Meg nem volt, "kulsosoknek":)

Additional highlights include:
    Improved netcode
    Abilty to flash headlights
    Selectable time of day - morning, afternoon, late afternoon and night when available
    Improved animation for lollipop guy
    Video capture
    New visual tire debris
    Trial version of upgraded graphics engine DX11
    New car sounds
    Much more!

A teljest linkelem, mert nem fer be (szo szerint:P) a topicba: iracing update 2016 S2
  • oneal1
    fúúúú iszonyat!!! :)

nem tudom hogy csak ennél van e de az elején amig hideg a fék, áh de jó hangja van :D
  • Norbi1990
  • hungary27
    Mazdát még nem próbáltam, a többi nagyon tetszik. :) De az audi a legjobb, a hangjáról nem is beszélve.
  • bardocz
    Köszi:)

Meg is van az első hiba. Két monitorom van, amikor szimulátorozok a cockpitben lévőt beállítom elsődlegesnek, és azon idnul az iR. Na most dx11-ben nem, az azstalira megy a kép...
  • oneal1
    ez az új mazda elég jó lett nem?:)

az audiról nem is beszélve :D
  • oneal1
    gratula!!!!!!!!!
  • bardocz

Ilyesmit utoljára matekversenyen kaptam talán
  • MatHY
    Ugyan az de szerintem meg lesz a hiba.. Most nézem, hogy kb 1 hete járt le az előfizetésem :( lehet az a baja.. Akartam hosszabbítani is viszont az oldal ugye nem jön be...
  • bardocz
    http://members.iracing.com/download/member/home.jsp

Innen nézed? Nekem bejön az oldal.

ronnydown
    Nem tudom, én még ilyet nem tapasztaltam.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.08. 17:19:11
  • ronnydown
    Ha mentem futamot rajtuk, nem számolt se iR-t, se "bajnoki pont"-ot.
  • MatHY
    HTTP Error Code: 404
    Error Message:
    JSPG0036E: Failed to find resource /error/403.jsp

Erre valaki tud valamit? Vagy azért nem tudom még letölteni mert jelenleg áll az iracing, és csak azok tudnak játszani/letölteni akik már előre megvették?
  • ozoli78
    innen frissíts
  • bardocz
    Bug? Volt bármi különbség a kettő között?
  • ronnydown
    Senki nem tudja a választ? :(
  • bardocz
    Letöltötted? Én leszedtem most mindent, és próbálhatom is.
  • oneal1
    a testdriveban akkor most aki előre megvette mégsem próbálhatja ki előre az új autókat?
  • hungary27
  • zimapeti
    Ezek szerint akkor ebből is PC topik lesz? Köszönjük Emese:)
    Most, hogy mondod engem is idegesít amikor a "kis fiatalok" pár hét , hónap után megmondják a tutit, mert amit én gondolok 5év iRezés után az fikázás. Bár még most sem értem hol olvastad, annyit írtam: végre egy jó tükröt szkenneltek a Mazdába. Képzeld, én mindig megmondom a drágámnak ha valami nem tetszik, elég langyi kapcsolat lehet ahol minden szép és jó. Ismered azt a viccet, amikor a lánykérőbe megy a fiú és az apa megkérdezi tőle, hogy és pukizós viszonyban vagytok-e már? De uram, hogy gondolja. Akkor várjatok még ezzel, szóval te is várj még ezzel kicsit, majd ha pukizós kapcsolatban lesztek, vagy öt év után, amikorra beletettél 200ezret és ha akkor sem idegesít, hogy nem tudod a kedvenc autódat a bal oldalról vezetni, ha nem látod a MOTEC kijelzőt és még sem képesek megcsinálni arra hivatkozva, hogy ez egy HC szimulátor, ugyanakkor virtuális tükör az van és még sorolhatnám mennyi az ellentmondás. És mielőtt mondanád, hogy miért nem a fejlesztőknek írok, gondolom ezt sem tudod, de már 5 évvel ezelőtt összeírtuk és elküldtük a Magyar származású iR-es fiúnak az észrevételeinket, és ezekre volt a válasz, hogy ez hc szimulátor és csak a valóságban is megtalálható dolgokat teszik bele.
    Tehát ha néhány beszólást, szurkálódást nem értesz, nyugodtan kérdezd meg mire gondoltam, mielőtt vérig sértve éreznéd magad a "új" játékodat ért kritika miatt.
    Ja, és az "öreget" valóban szó szerint értettem, (nem arra, hogy ebből kifolyólag én mindent jobban tudok) nekem már nincs 20-30 évem kivárni, hogy a sok sim közül legalább egy, minden tekintetben jó legyen.
    További szép napot:)
  • Marcinko
    Inkább realitás
  • Alexease
    A nyitokepek alapjan (allo/mozgo), hiaba DX9 (vagy DX11, de egyelore kinezetre ugyanaz), ha az auton meg rendes tukrozodes is lenne, teljesen topposan nezne ki a progi! Persze nem lesz, a tukrozodes zabalja a gepet, igazabol verseny kozben nem is kell, "ugy sem latni", de hasonloan a replay egyedi beallitasaihoz, kesobb bevallalhatnak (majd a fix DX11 korszakban).
  • Alexease
  • Alexease
    Az elso szezonban tuti jonak es eredmenyesnek kell legyen (a Mercivel egyutt), hogy gyorsan megvegyek es valtsanak az emberek. Aztan majd kiegyenlitik az eroviszonyokat:DDD
    Csak poen! :P
  • Marcinko
    Most hogy megvettem az Audit és nézegetem az adatokat és elég érdekesnek találom, hogy mind lóerőben mind súly/lóerő arányban erősebb mint a többi GT3 as autó ....Kiváncsi vagyok hogy hozzák össze az erőviszonyokat !
  • Alexease
    Es ha mar teszt szerver lehetoseg: ez meg 6-7 eve merult fel, azota csend van, de nepszeru szolgaltatas lenne az is, ha a 13. heten minden ervenyes elofizeto minden tartalmat korlatlanul teztelhetne. Ha nem is vezetik be soha az auto kiprobalasi lehetoseget, ez azert talan beleferne.
  • hungary27
    Köszönöm a segítséget, majd kipróbálom.
  • Alexease
    A Renault-val es az uj Mazdaval lesz fun race, de az Audival es a Mercivel csak hivatalos, SR-gyilkos Nord hotlap. Ezzel kicsit melle lottek, a 13. heten SR-rel betolni nem valami "nepszeru".
    Raadasul ehhez a ket uj autohoz, teztelesnek jobb lenne (Nord hotlap helyett/melett) rendes multiclass teszt verseny, 7 palyan, GT3-as autokkal (Audi, Merci, McLaren, BMW), lenne valami osszehasonlitasi alap (kezeles, koridok).
  • GeriDoc
    13. héten Irwindale Fig.8. Egy kis szezon végi feszültséglevezetőnek.
  • GeriDoc
    Szó sincs arról, hogy menjél a csába. Csak (mint azt már észre vettétek) nagyon zavar, hogy a "nagy öregek" csak akkor írnak be, ha valamit ki akarnak figurázni (szerintük irónia, Twinr meg pl. azon akad ki mindig, ha előkerül a "túl drága" téma). Mert ők a nagy öregek, és ők mindent tökéletesen látnak (nem csak itt), de közben nem veszik észre, hogy építő kritika helyett majd minden mondatuk csak valami vagy valaki fikázása. Gondolom a feleségetekhez sem csak akkor szóltok, ha ki kell figurázni őt, akkor ide miért kellenek ezek az állandó élcelődő megjegyzések, beírások? De ha itt (is) ez a módi, akkor inkább én megyek a csába. További jó szimezést.
    Road to 4K.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.03.08. 07:18:31
  • Alexease
    Gondolom a beta tesztereknek a members resze.
  • oneal1
    ez milyen oldal amúgy? :)
  • Alexease
    Itt valszeg lehet most is, de nem biztos, hogy erdemes probakozni: https://beta.iracing.com/ :)))))))
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.07. 23:26:34
  • ozoli78
    Persze
  • oneal1
    az előrendelt cuccokkal csak holnap lehet csapatni ugye? :)
  • zimapeti
    Na bevettem egy zöldet meg egy sárgát, szóval, gondolom tolod vagy két hónapja az iR-t, így mindenben tökéletesen képben vagy, ez tisztán látszik. Ami a lényeg, a tükröt azért hoztam fel, mert én a való életben is panoráma tükröt használok, így nem kell oldalra fordulnom, látom a tükörből ki van mellettem. iR-ben az utóbbi időben riftel megyek, itt nincs virtuális tükör opció, tehát csak a gyári van ami túl kicsi, még hátra sem látok benne:) Viszont mint ahogy te is linkelted, az okosabb versenyzők panoráma tükröt használnak, egy sim készítőnek ezt illene tudnia, és nem a rosszabbik megoldást kell erőltetnie. A nézettel kapcsolatban pedig, öreg vagyok ahhoz hogy szenvedjek a jobb oldali vezetéssel a váltót se teszi át senki a bal oldalra, szóval én "bal" oldalon akarok vezetni, (nem géptetőn, hogy ez honnan jött neked?) Most jött ki a Chevrolet Corvette C7 Daytona Prototype, Amerikai sorozat, tudtommal van bal kormányos is, (sajna ők jobb kormányosat szkenneltek, találtak, erre próbáltam utalni, hogy csak az a jó amit találnak) Radical SR8, szintén, HPD stb, MOTEC-et meg had tegyem oda ahol látom is. Ennyit akartam sugallni, de ha gondolod akkor inkább húzok a csába:)
  • ronnydown
    Nem tudjátok, miért van kettő ugyanolyan C, meg kettő ugyanolyan B verseny a legördülő listában?

http://1drv.ms/1RP7IXX
    Utoljára szerkesztette: ronnydown, 2016.03.07. 20:49:53
  • ozoli78

Még eszembe jutott pár dolog.
    A legelső amit csinálj ,hogy lépj be a játékba a szeróra és vedd ki a pipát a full screen ből.
    Űlj be az aútóba és az összes kis kijelzőt rakd be középre,ezeket az alt+k val tudod mozgatni.
    Mentsd el az eredeti app.ini fájlodat azzal mindíg vissza tudsz lépni ha valami nem ok.
    A képen a border nincs kipipálva de csak azért mert ha beálítottad már nincs rá szükség viszont ha benne van tudod mozgatni a képet.

Ha valami nem ok szólj segítek.
  • zimapeti
    Te biztos tudsz olvasni? Egyálltalán nekem válaszolgatsz? Hol olvastad a gépháztető nézetet meg a többit
    De azért köszi a kioktatást és a javaslatot
  • ozoli78
    A Documentumok/iRacing/app.ini fájlban írd át erre a gyárit

windowedMaximized=0 ; Window is maximized in windowed mode
    windowedWidth=5760 ; windowed mode width
    windowedXPos=-1921 ; Window top left corner in windowed mode
    windowedYPos=0

Amugy azon gondolkozok hogy ha valakinek elküldöm az én app fájlomat annak elvileg működnie kellene ,nem.
    De ugy is működik ha a 3 monitor felbontását össze adod és azt írod be az 5760 helyére.
    Majd lehet tényleg csinálok egy fapados videót mert lehet variálni.

Milyen monitorjaid vannak 3 vagy 2 van?
    Milyen felbontás/méret?
    Ha gondolod TS en is össze futhatunk.