• zimapeti
    Na bevettem egy zöldet meg egy sárgát, szóval, gondolom tolod vagy két hónapja az iR-t, így mindenben tökéletesen képben vagy, ez tisztán látszik. Ami a lényeg, a tükröt azért hoztam fel, mert én a való életben is panoráma tükröt használok, így nem kell oldalra fordulnom, látom a tükörből ki van mellettem. iR-ben az utóbbi időben riftel megyek, itt nincs virtuális tükör opció, tehát csak a gyári van ami túl kicsi, még hátra sem látok benne:) Viszont mint ahogy te is linkelted, az okosabb versenyzők panoráma tükröt használnak, egy sim készítőnek ezt illene tudnia, és nem a rosszabbik megoldást kell erőltetnie. A nézettel kapcsolatban pedig, öreg vagyok ahhoz hogy szenvedjek a jobb oldali vezetéssel a váltót se teszi át senki a bal oldalra, szóval én "bal" oldalon akarok vezetni, (nem géptetőn, hogy ez honnan jött neked?) Most jött ki a Chevrolet Corvette C7 Daytona Prototype, Amerikai sorozat, tudtommal van bal kormányos is, (sajna ők jobb kormányosat szkenneltek, találtak, erre próbáltam utalni, hogy csak az a jó amit találnak) Radical SR8, szintén, HPD stb, MOTEC-et meg had tegyem oda ahol látom is. Ennyit akartam sugallni, de ha gondolod akkor inkább húzok a csába:)