• Alexease
    De legalabb vegre sikerult kiprobalnom Nord-ot:) Azert ehhez mar nem art a frissebb gep, meg persze normalis mennyisegu RAM. Nalam a 4GByte DDR2 270MHz (meg 300-on sem megy, kifagy az egesz:D) 4 perc amig betolti a palyat, es 500 Megaval tobb, mint ami belefer:D De leszamitva a palya elejet megy rendesen (fix 60fps, persze 1280x720px, nincsenek elelmosasok, tavoli dolgok, meg dupla fa render).
    Sot meg felveni is tudok 60fps-sel:D

Korbe is mentem a Silveradoval (platos NASCAR, aki nem ismeri:DD). Elsore keves volt az attetel, az elso hosszuba kohogot. Masodjara a grill tape-et allitottam el, az utolso kilometeren elfustolt a motor:) Harmadjara meg a valtom szivatott meg (talan puculni kellene), neha 4-bol 2-be (ez a jobbik) vagy 3-bol 1-be teszi (ez a kellemetlenebb:D). Vagyis bevaltja, de van amikor 1 sec utan atugrik:D Ennel persze a falban kotottem ki:D De legalabb meg a palya elejen.

Aztan osszejott:P Nem hotlap, egyszeru tulelo show:)) Amugy a palya brutal, ezzl a fizikaval, kormanymuvel, FFB-vel, foleg ilyen autoval extra elvezet!