25347
  • Norbi1990
    Nekem nem.
  • Norbi1990
    Sajna már nincsenek meg a beállítások mert nemrég raktam újra a gépem. De én is egy youtube videóból szedtem a beállításokat, csak már nem tudom melyikből.
  • ozoli78
    megy most iR?
    nekem offline.
    remélem holnapra megcsinálják mert dzsihad lesz.
  • barcalaci84
    Szerintem a legjobb ha egybil mp4- be vesz fel az ember ,mert ha mar konvertalunk akkor mar nem lesz olyan szep...
  • lac coo
    En minel feljebb veszem, YT annal agreszivabban tomoriti, nem hogy szebb lesz rondabb....
  • mumus70
    Én 4000 kb/s -al veszek fel, és még nem panaszkodtak a minőségre a YT videóim miatt. Az fps is minimum 60 legyen, de inkább több!
  • oneal1
    az számíthat neki?

csak azért kérdem, mert a lerenderelt videó iszonyat jó minőségű! csak a youtube fuckja meg :D
  • mumus70
    A bitrátát vedd feljebb felvételnél.
  • oneal1
    én is azzal csinálom, le tudod esetleg írni valamikor pontosan, hogy mit hogy állítassz?

Akkor neked nem ilyen a kép ha felteszed youtube-ra?
  • Norbi1990
    Hát akkor passz. Én Sony Vegassal szoktam csinálni, nekem jól csinálja.
  • oneal1
    rákerestem, az alapján csináltam.

1080p 60fps mindenhol 20-25 ös bitrátát írnak. h.246 mp4
  • Norbi1990
    Vannak leírások, videók miként kell beállítani a renderelést, hogy a youtubeon jó minőségbe legyen nézhető a videó.
    Keress rá.
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.12.11. 13:56:23
  • zzeN
    YT tömörít keményen.
  • oneal1
    Itt az első épp Nordos köröm.

kérdésem az volna, hogy mitől lehet, hogy feltöltöm tube-ra a videót és ilyen bazinagy pixelek látszanak rajta időközönként?
    ráadásul a minőség közelében sincs annak ami a renderelt videó. Előre is köszi!
  • oneal1
    a betöltődés az nálam is brutális...
  • nadatomi
    Köszi.
    Rémlik, hogy van ott alul valami memóriával kapcsolatos dolog. Este ki is próbálom.
    64-biten futtatom :)
  • barcalaci84
    még nem vettem meg a Nordot, de:
    nem lehet h a grafikai beállításokban be kellene állítanod h használja is a 8 giga ramot...
    azt hiszem legalul van , mintha az alapértelmezett az 4 giga lenne...húzd fel 6-ra 8-ra és akkor talán jó lesz

persze lehet a videókártya memóriáját (is) kevesli... ott is húzd fel amennyid van

na meg 64-biten indítsd :)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.11. 12:06:06
  • nadatomi
    Én egy Core i5-ös 8GB memóriás laptopon játszok. Intel HD graphics 4000 videókártyával.
    Nürburgring kombinált long verzió kb 4-5 perc alatt tötlődött be úgy hogy egyedül voltam (Test session). Low grafikával 50-60 fps-em volt a nordon, a célegyenesben valamivel kisebb. Ez nekem így megfelel, nincs semmi gondom vele.

Utána megpróbáltam belépni a Nordschleife Tourist Hot Lap Competition Practice sessionjébe, de memória probléma miatt nem tudtam belépni. Ma még megpróbálom úgy hogy bezárom előtte az Outlookot, Chrome-ot, meg a torrent klienst, hátha úgy elindul.

Van köztetek olyan, aki 8GB rammal be tudott lépni a practice-ba?
  • twinr
    Megoldja a tempo, LOL!!!!! (Ez jo volt)
  • Alexease
    Nem;) De gondolom latszik:P Eleve a fakon is latszik az elelmosasok, az elesitesek, az atlatszosag normalis szamitasanak hianya, plusz az dupla fa render, amtitol (elvileg) jobban neznek ki (nem ilyen pixeles vagy tavolrol mosott). A SoftParticle is ki van kapcsolva, amitol a palya szelen a gumitormelek tunik darabosnak (bar a felbontas miatt alapbol darabos:D).

A szoksos dolgok vannak felhuzva: reszletesseg, feny es arnyek minoseg, shaderezes. A tobbit (elelmosas, pixelek) megoldja a kis felbontas, a monitor utanhuzasa es a cockpitbol a 200-as tempo:)
  • lac coo
    Jah kommentet nem lattam, megneztem itt :)
    Jaj, csak azert kerdeztem, hogy fikazzam....
  • GeriDoc
    De mán' fikázni akarta, hogy ezé' nem ad pízt nekik.
  • barcalaci84
    hát ott írja a kommentben h nem:)
  • lac coo
    Ez max grafika ?
  • GeriDoc
    Jaja, ez a baj ezzel, hogy ehhez már olyan kormány is kellene, mint az igaziban. Ha valakinek van egy sok potméteres/gombos kormánya, és megtanulja kezelni, állítgatni, a sima kormánnyal rendelkezőnek esélye sem lesz versenytávon.
  • twinr
    Eloszor egy tanfolyam kellene, melyik tekero micsoda! Masreszt meg nehany gomb a kormanyra! :)
  • barcalaci84
    na fórumon megtaláltam a megoldást:
    valami directx probléma volt... újra fel kellett telepíteni a játék mappájából a directx-t...
  • Alexease
    Erdemes letolni az ulest (vagy lenezni, aki megteheti:P), es vegignezni a kormanyt, ugy hogy kozben kapcsolgatja az ember a ~15 onboard allitast (mindenfele fek, uzemmod, uzemanyag, ERS-hez kapcsolodo dolgok stb.). Egyreszt profi a kijelzo, mint az igaziban, amikor atvalt a "nagykepernyo" nagy info kijelzesre, plusz az osszes beallitashoz tartozo kapcsolo es tekero rendesen 3D-ben mozog/forog.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.10. 23:40:20
  • RtoR
    Viszont a meki nagyon zsír pöpec lett. Minden hang, az irányítás, a DSR annyira a helyén van... El is dobtam DSR alatt az enyhe jobbosban, eszméletlen jó!!!
  • Alexease
    Nem odavalo auto, az biztos;) De meg az NR2003-ban sokat hotlapoztunk ezzel, es meg bajnoki futam is volt rajta (az akkori CTS-sel).
    Nagy, nehz,tekeredo auto, ami oval jo, de itt meg road beallitassal is csak ovatosan. Persze rookie beallitast csinaltam, eloretolt balansszal, hatul melyre ultetett trackbar-ral;) De a palya kozepen mar elegge elmelegednek a gumik, eltolja rendesen az elejet. De legalabb nagyreszt a palyan maradtam:)
    Kozben jo erzes a kormany, de videobol rangatosnak tunik, de lehet latni jobb oldalt az FFB kijelzon, hogy folyamatosan dolgozik a felfuggesztes, meg az egyenesekben is. A nagyivo tempos kanyarokban, ahol kicsit egyeletlenebb az ut, jol erezni, amikor a hatso tengely kicsit elveszti a tapadast, es kirugja magat oldalra es/vagy "visszatekeredik" egyenesbe:D

Meg Monte Carlo-val akarom megkuldeni (meg persze mindegyik autoval:P), az inkabb tepsi, jobban fogja a kanyarokat.
  • mumus70
    Jobb lett volna helyette a Hungaroring, bár azt is rühellem, a világ leg idétlenebb vonalvezetése..... De Le Mans-t már várom mint a messiást, GTR2-vel lenyomtam sok 24 órást kisebb nagyobb mentésekkel közben. :D
  • mumus70
    Nem tudom, én nem vagyok oda a Nordért, párszor régebben más játékban próbálgattam, de ez első szektorban már rom volt a kocsi, a 6. próbálkozás után kitöröltem a pályát. Ezt sem fogom megvenni, csak a GP verziót. Annyira hidegen hagy, mintha egy matematikai szöveg gyűjteményt adtak volna most ki nekem pdf-ben...... de ti csak nyúzzátok, tököm se érdekli mikor merre kell kanyarodni és miért.....
  • barcalaci84
    van a settingsben...ugye a játékba még nem sikerült belépni így ott néztem körül hátha ...de azt is hiába kapcsolgattam , nem indiult el sehogy se:)
  • oneal1
    elég stílusos silveradóval :)
  • Alexease
    Van olyan kapcsolo, nem is lattam!? :)
  • barcalaci84
    de most akkor kapcsoljam be a settingsbe vagy ne?
  • Alexease
    Mivel lassan elfogynak az IP cimek, igy kenyetelenek atallni a modernebbre, ami tobbet ad, es vannak mas elonyei is.
  • Alexease
    De legalabb vegre sikerult kiprobalnom Nord-ot:) Azert ehhez mar nem art a frissebb gep, meg persze normalis mennyisegu RAM. Nalam a 4GByte DDR2 270MHz (meg 300-on sem megy, kifagy az egesz:D) 4 perc amig betolti a palyat, es 500 Megaval tobb, mint ami belefer:D De leszamitva a palya elejet megy rendesen (fix 60fps, persze 1280x720px, nincsenek elelmosasok, tavoli dolgok, meg dupla fa render).
    Sot meg felveni is tudok 60fps-sel:D

Korbe is mentem a Silveradoval (platos NASCAR, aki nem ismeri:DD). Elsore keves volt az attetel, az elso hosszuba kohogot. Masodjara a grill tape-et allitottam el, az utolso kilometeren elfustolt a motor:) Harmadjara meg a valtom szivatott meg (talan puculni kellene), neha 4-bol 2-be (ez a jobbik) vagy 3-bol 1-be teszi (ez a kellemetlenebb:D). Vagyis bevaltja, de van amikor 1 sec utan atugrik:D Ennel persze a falban kotottem ki:D De legalabb meg a palya elejen.

Aztan osszejott:P Nem hotlap, egyszeru tulelo show:)) Amugy a palya brutal, ezzl a fizikaval, kormanymuvel, FFB-vel, foleg ilyen autoval extra elvezet!

• barcalaci84
    amúgy ez az IPv6 beállítás ez mire jó?
  • Morgolodo
    Ja, melóznak még. Inkább most, mint jövő héten.