• barcalaci84
    ja azért 37 fővel nem egyszerű, pláne h sokan most ismerkedünk az IR-rel..aáltalában ott szoktak kezdődni a bajok amikor már 20 körüli létsazám van.. 10-12 fővel még nagyjából könnyű tiszta futamokat menni, főleg h azokis aáltalában jobban szétszóródnak ...
    ezen a pályán meg azért tényleg rengeteg olyan van 5-en 6an esnek be t1-be a szélárnyék miatt...:)... gyakorlatilag végig olyan minjtha minden körben meg kéne oldani egy rajtot:)

nekem nem jött össze a tegnapi futam, de hát van ilyen... q-n nem sikerült futnom úgy kört h kapjak legalább egy kis szélárnyékot :( mikor már azt hittem h mégis lesz majd akkor mindig túl hamar értem utol a kanyargós részen az előttem lévőt, vagy csak hibázott.. így nem sikerült 23-as kört menni:(

versenyen az elején kaptam 1-2 koccot , amivel nem lett volna baj (még 4x-et se számolt) viszont rohadtul belassult a kocsi...én hülye nem mentem ki javítattni pedig a második kocc után már 175 volt a végsebességem :) az ovál részen min 2 mp-ket buktam :)
    így kb olyan volt a futamom mintha a mazdák ellen mentem volna, egy pár emberre felzárkóztam a kanyargós részen, aztán az ovál végére már nem is nagyon láttam :)