mumus70#16647
Én úgy szoktam ha nem fix szetes a bajnokság, hogy mivel kedden session váltás, hétfőn csak azzal foglalkozom, hogy áttúrom az adott kocsi setupshopját és letöltöm az aktuális pályára az összes fellelhető szetet. Aztán beállítom a versenyen aktuális időjárási adatokat, és go a practice szerver. Ott végig próbálgatom az összes beállítást. Először csak azt nézem, melyik fekszik nekem, én főleg a stabil szeteket preferálom, ne mozogjon féktávon, kigyorsításon. Pár ki fog esni, mert alapból vezethetetlen, azokat ki is törlöm. Amikor marad pl 3, akkor újra kezdem a tesztelést, kitűzöm hogy mondjuk 10 konstans kör lesz a mérvadó, és írom a legjobb köridőt. Aztán megmarad egy, azzal megyek egész héten. Sajnos ez igen időigényes, de megéri, nem ritkán én már akár 200+ körrel állok fel az első éles futamra. (sajnos ennek az egyik hátránya, hogy sok a troll, aki időmérőn, vagy még azon sem megy először a pályán, azt se tudja merre van a következő kanyar, és már a rajtnál beépít a korlátba, hogy vége a versenyednek.....